FemaleDenmarkMember since 29 Jul 13Last online 2 years ago

"Det kan godt være, at jeg er 18 år, men indeni føler jeg mig stadig som en 16 årige pige, hvilket gør vores aldersforskel lidt mindre, men selv hvis jeg følte mig som en på 18 ville jeg være ligeglad. Celina er en lille sød pige på 14 år, og med lille, så mener jeg lille. Hun er ikke særlig høj eller bred, hvilket betyder, at hendes krop ikke rigtig matcher med størrelsen af hendes hjerte. Celina er en humørbombe. Hun er altid glad, og at kunne sige det efter at have mødt hende irl i 4 minutter er ret vildt, men også fuldstændig rigtig. Man bliver altid i godt humør af at skrive med hende, og har man en dårlig dag, så er hun der. Jeg husker tydeligt, hvordan en glad lille pige kom hoppende hen til mig ude foran Parken i Køvenhavn. Efter at have ledt efter hinanden i noget tid, så fandt vi endelig hinanden, og jeg fortryder det ikke. Jeg kan kun se frem til vores næste møde, hvilket dog vil være over 4 minutter. Nok omkring 48+ timer. Det bliver så hyggeligt!
Ikke nok med at Celina har et stort hjerte, et sødt smil og en forfærdelig god humor, så har Celina et stort talent. Jeg kan ikke huske, hvordan Celina og jeg kom til at skrive sammen, men det gjorde vi. En lille fangirl var, hvad hun var. Hun havde en masse ideer til at skrive, og der var én ide jeg blev helt forelsket i. Det var også sådan, at jeg fik øjnene op for Celina. Jeg læste hendes historier, og det gik op for mig, at hun faktisk var rigtig dygtig. Dog var jeg lidt tilbageholdende i starten omkring vores elskede historie - Tragic, da jeg ikke kendte Celina SÅ godt igen - så hvad nu hvis det blev en stor fiasko? Well, man må tage nogle chancer i livet og at sige ja til at skrive den historie med Celina var nok et af mit livs bedste valg. Ikke kun fordi historien er blevet et totalt hit, men fordi Celina er en fantastisk veninde, som jeg er i kontakt med hver dag. Dog er der en ting jeg synes Celina mangler lidt mere af, og det er fans, og folk der ser på hende med respekt. Nu kender jeg Celina ret personligt, og jeg ved, hvordan nogen kan være overfor hende, og det gør ondt i mit hjerte. Det kan godt være Celina bor på Fyn, tyve minutter fra Odense faktisk, men det betyder ikke, at der ikke sidder nogen bag en skærm på Fyn, og tager tingene til sig. Celina er nærtagende, hvilket jeg har fuldstændig respekt for, selvom jeg en dag håber hun bliver hardcore og ligeglad med ligegyldige folk - men det har vi seks år at få lavet om på - og ja, seks år, for så bliver Celina 20 og er voksen, og er sikkert pisse rig og kendt på grund af hendes talent. Så ja. Jeg har aldrig været til daddy kinks eller sådan noget, men jeg føler lidt, at jeg af og til har et ansvar for Celina, så behandle hende ordentlig, heheheehehe, og giv hende credit for det hun laver, for jeg ved Celinas store drøm er at få anerkendelse - så Celina.. tro på det. Jeg tror på dig, og jeg elsker dig. Jeg ved, hvad du er i stand til, og jeg ved du en dag bliver stor - og jeg vil stå lige bag dig med flag og balloner, for det er det venner gør, de er der for hinanden, og jeg vil altid være der for dig. <3"
- Thea HS

 • xxCelinaxx

  mumbled "NY FANFICTION"

  5 years agoReply
  2 Likes
  Heyyy guys - jeg har lige publiceret en ny fanfic, som jeg virkelig har været nervøs over. Har aldrig selv afsluttet en historie, men har sat det som mit mål i år, at færdiggøre den - om folk læser med eller ej.
  Udover det vil jeg gerne sige tusind tak til @[Thea HS] og @[CecilieM] for hjælp med historien!
  xx
  Josefina L.
  5 years ago
  Hvad hedder den:-)
  CecilieM
  5 years ago
  EXITED
  xxCelinaxx
  5 years ago
  @[Josefine Lyng] Remember :))
  M.K.F
  5 years ago
  Glæder mig til at læse den, Celle ;)
 • xxCelinaxx

  mumbled "ny bio - af thea"

  5 years agoReply
  1 Like
  Hej alle sammen.
  Jeg ved ikke om nogle af jer har opdaget det, men jeg har fået en ny bio herinde. Søde @[Thea HS] har skrevet den, og årh begyndte at græde da jeg læste den.
  Som hun også skriver, er der en ret stor aldersforskel på os, men tror virkelig aldrig jeg har mødt nogen over nettet, som jeg bare kunne så godt sammen med, som jeg kan med Thea. Vores korte møde var helt klart noget jeg aldrig glemmer - og jeg ser frem til mange flere møder frem over.
  Det korte af det lange: jeg har fået ny bio og jeg elsker min theamus, ok?

  elsker jer - tak fordi i læser med <3
  xx
 • xxCelinaxx

  mumbled "5sos koncert med Thea? Ja tak."

  5 years agoReply
  4 Likes
  yayyyyyy, så kommer de endelig til dk!
  I fatter ikke hvor glad jeg er! Efter at have været fan i to år, er dette virkelig ventetiden værd! (så lad os håbe jeg får billetter - ellers er det sur røv)
  men ja: som overskriften siger, ser det ud til, at mig og thea tager afsted sammen - dog er intet planlagt, og kan godt nå at ændre sig

  men hallo guys 5sos OG thea - kan det blive bedre? Nej!

  Nå men.. nu vil jeg begynde på næste kapitel til Tragic, da det sidste var ret kort :)) GLÆD JER!
  Camilla307
  5 years ago
  Har fået billetter :D
 • xxCelinaxx

  mumbled "1D koncert & Thea HS"

  5 years agoReply
  3 Likes

  Hej læsere!
  Som nogle af jer ved, var jeg så heldig at komme med til begge One Direction koncerter her den 16 og 17 - og jeg må ærligt indrømme, at jeg aldrig har været så overvældet. Efter at have været (believe it or not) fan siden x-faktor, og aldrig set dem live, da jeg var på ferie sidste år, er jeg oven ud lykkelig. Jeg havde de mest fantastiske dage! Udover koncerterne var mig og mine to veninder - som jeg var til koncert med den 16 - henne ved det hotel, som drengene sov på, den 15. Vi var der fra klokken 20.00, og tog først hjem omkring klokken 00.30. Vi var ved at køre hjem klokken 23, men da to biler (som vi var ret sikre på var drengenes) kørte forbi os, vendte vi om, og kørte efter dem. Vi var så så uheldige at skulle holde i et lyskryds, hvor de to biler nåede at køre over. Da vi endelig ankom til hotellet igen, fandt vi ud af at det var Liam, der sad i den ene bil - så overvej lige hvis der havde været grønt! :((( men vi besluttede os så for at blive, og det er jeg så evig taknemmelig for. For da Liam kom op på værelset, tændte han lyset, og fik alle os der var her (omkring de 30 stykker) til at skrige. Da han så slukkede det igen, blev vi stille, og skreg igen da han tændte det. Så ja, intet "i skulle have ladet ham sove!" for c'mon, han fik os til at skrige med vilje hahah - men udover det stak han hovedet ud et par gange, og vi sang for ham + han filmede os! Jeg var grædefærdig bagefter, for det var første gang, at jeg var så tæt på én af drengene.
  Nå, men så den 16: jeg mødte såååå mange dejlige piger, og havde en fantastisk aften!
  Den 17: uhhh, her er egentlig det jeg ville fortælle med det hele hahah - JEG MØDTE ENDELIG THEA! Ihh, er så glad! (håber i ved hvem hun er, men ellers er hun min medforfatter på Tragic) Hun var så dejlig og sød og kær og køn og urgh savner hende allerede :(( Men hey, fik taget selfie med hende heheheh

  Det var egentlig bare det jeg ville fortælle hehehe, vil nu lave mine lektier færdig, og begynde på kapitel to af Tragic og muligvis også et kapitel af Love To Death <3
  Thea HS
  5 years ago
  aw, du er bare den sødeste. Er så mega glad for at jeg endelig mødte dig!!
 • xxCelinaxx

  mumbled "NYHED - TRAGIC, W. THEA HS"

  6 years agoReply
  7 Likes

  Hej!
  Jeg er viiiirkelig ventet på denne dag, i sååå lang tid. Mig og @[Thea hs] er endelig blevet enige om at offentliggøre, at vi snart begynder på vores nye fanfiction: Tragic. Jeg glæder mig som et lille barn inden juleaften! Thea er virkelig også begyndt at betyde meget for mig, hvilket bare gør det hele liiidt bedre. Jeg er så taknemmelig for, at hun vil hjælpe med at få denne idé gennemført. Idéen til Tragic er forholdsvis ny, og jeg har ikke selv set den før. Jeg har længe gået med idéen, men har bare ikke fået taget mig sammen til at starte på den - men mig og Thea skal nok sparke gang i den. Glæd jer!

  I får lige coveret, og traileren kan i finde på Theas profil.


  xx Celina

  xxCelinaxx
  6 years ago
  nej ok.. den gad ikke tagge
  @[Thea HS]
  xxCelinaxx
  6 years ago
  Sådan der heheh
  xxCelinaxx
  6 years ago
  det går sååå godt

  glemte lige at skrive at det er @[CecilieM] der har lavet de flotte cover <3
  phinepigen
  6 years ago
  WAUW! Det cover deer!