FemaleDenmarkMember since 7 Mar 11Last online 7 months ago

Wait wut?

 • ℒovℯℊrovℯ

  Rollespil?!

  Dette er måske lidt off topic (nok ikke helt, men jeg er så amazed lige nu at dette må deles) og jeg ved ikke lige hvad jeg skal gøre ad mig selv..

  To me 100% honest, så rollespillede jeg på GoSupermodel før i tiden (det er der det opstod, haha, det var mega gud), men siden at siden blev nødt til at blive lukket så har jeg måttet finde rollespil andre steder... Jeg loggede tilfældigvis herind i dag og så at I HAR EN FORUM TOPIC DER HEDDER ROLLESPIL (no shit Sherlock, det er her jeg skriver, omfg).

  JEG VIDSTE IKKE AT MAN KUNNE ROLLESPILLE HERINDE.

  Er så amazed lige nu, har brug for at dele dette, er så lykkelig og føler det her dybt i hjertet efter 6 år med rollespil og ja..... Hej, jeg er ny (eller faktisk ret gammel for har nok haft en bruger herinde i meget lang tid, haha) og ja, nogen der vil tale rollespil, så min amazedness kan få lov til at sænke sig lidt?
  Yoongi
  4 years ago
  Hej! Du kan da helt sikkert også joine os :)
  Queen Sun
  4 years ago
  Du er altid velkommen xD
  Smiinaa
  4 years ago
  Kunne man skrive privat. Kunne godt være frisk på et rs i pb xD
 • ℒovℯℊrovℯ
  Btw; så foregår det ikke i Tokyo alligevel. Synes hellere jeg ville skabe min egen verden.(y'
  Dusørjægeren
  Dusørjægeren
  1134
  1
  5
  Denne historie/novelle, handler så om, som I kan se, en dusørjæger. Der kommer måske til at ske lidt forskellige ting, men da jeg ikke har skrevet historien endnu, og bare skriver dem tilfældigt herinde,...
Loading ...