MaleDenmarkMember since 9 Apr 13Age 23Last online 7 months ago

Velkommen til min samling!
Det er lidt af en rodebunke, jeg efterhånden har samlet af mine sangtekster her. Jeg skriver lidt af hvert om dit og dat, når en idé lige kommer til mig. Det giver en dejlig ro i sjælen bare at smide sine tanker ned på skrift.
Tag et kig, se om der er noget, du kan lide.

 • Umulius
  1 years agoReply
  1 Like
  Jeg elsker hvordan du har opsat teksten på en svævende/ubalanceret måde. Det passer til det overordnede "alkohol-tema" som hånd i handske. Digt 7 "Læber" har en af de bedste metaforer, jeg har læst i et godt stykke tid. Over all: det er sgu rimelig fantastisk.
  alkoholisk ærlighed
  alkoholisk ærlighe...
  1879
  10
  4
  Digte om mig og ham. I den ærlige tilstand, kun alkohol kan skabe.
  Cendsen
  1 years ago
  Tusinde tak !
 • Umulius
  1 years agoReply
  Du fremhæver meget tydeligt den problematik, der er om folks viden, når det kommer til selvmord. Langt de færreste forstår, hvad der reelt foregår i et menneskes hovede, når selvmord viser sig som en mulighed. Det skal der være mere bevidsthed om, og det er noget du spreder. Det kan jeg kun støtte op omkring.
  Nicolajs Monolog
  Nicolajs Monolog
  110
  1
  2
  Emilliam Laveau
  1 years ago
  mange tak. glad for du kunne lig den.
 • Umulius
  1 years agoReply
  Interessant med den skygge. Hvem eller hvad er det? Har den et formål? Det håber jeg, du uddyber i et fremtidigt kapitel. Din sans for fantasi er i top!
  Anastasia og de dødes verden
  Anastasia og de...
  325
  3
  2
  Novellen handler om Anastasia. Anastasia mødte vi første gang i ‘Anastasia og den første kærlighed.’ Anastasia får i denne novelle kontakt med Tobias som døde i den første.
 • Umulius
  1 years agoReply
  1 Like
  Kun to kapitler og spændingen er allerede i top. I like it! Det bliver spændende at se, hvordan Jess kommer ud af dette rod, og hvordan hun bliver genforenet med sin lillebror. Jeg vil læse med i fremtiden.
  FANGET
  FANGET
  527
  4
  1
  Efter at have været fængslet af sin stedbror i 3 år, flygter Jess for at finde hendes lillebror som, hun er fast besluttet på at beskytte. Det hun ikke ved er, at hendes historie, som hun skrev på sin...
 • Umulius
  1 years agoReply
  Konceptet her er lige i skabet for en som mig. Det er lidt spøjst og surrealistisk med glade undertoner. Jeg tror vi alle kunne bruge en drømmevæver til at give os en pause fra dagens trummerum. :D
  Drømmevæveren
  Drømmevæveren
  419
  6
  21
  I drømme er intet for godt til at være sandt. Drømmeland er et sted, man kan flygte hen, når verden bliver for hård. Dette ved femårige Elliot kun alt for godt. Og hvis bare han kunne forsvinde ind...
  KajsaSchübeler
  1 years ago
  Ja, ikke? Jeg ville gerne have sådan en til at komme en tur forbi. Og jeg må ærligt indrømme, at jo mere surrealistisk jeg skriver, jo gladere bliver jeg for de muligheder, der byder sig.
Loading ...