FemaleDenmarkMember since 24 Nov 17Age 22Last online 3 years ago

 • Ulla af Isfolket
  1 Like
  Dejligt at læse om sådan en søskende kærlighed. Det udspringer måske netop af, at faderen ikke er hjemme, så bror og søster er nødt til at holde sammen? Jeg håber dog, at far kommer hjem til jul. Jeg nikkede genkendende til at god musik hjælper på arbejdsmoralen. Det er i øvrigt også stress-reducerende.
  En dag i december
  En dag i december
  472
  2
  2
  Julekalender om Søskeneparret Aya og Troels. Oplev hendes syn på julen gennem hendes kærlighed for hendes bror.
 • Ulla af Isfolket
  1 Like
  Cool historie, Monique. Spændende at du lader Hope fortælle historien. Jeg er spændt på, hvad det er for hemmeligheder der er omkring de to Granger-piger.
  Im not the one, you think i am - Hope Granger 1 (Pause)
  Im not the one,...
  5384
  12
  9
  "Brilleabe", "Taber", "nørd" "grim" alle de ord kører hele tiden gennem mit hoved, jeg er blev mobbet allerede i en alder af 11 år, noget mobberne ikke ved er at jeg er, magiker og kan ikke afsløre det...
  MoniqueMortensen_
  Tusinde Taak, dejligt du følger med :)
 • Ulla af Isfolket
  Jeg er ny her på Movellas. Men det at du vender tilbage efter en pause på fire år, giver indtryk af, at det er et dejligt sted at være, og jeg glæder mig til at kommunikere med dig og de andre spændende mennesker herinde.
 • Ulla af Isfolket

  Sagaen om Isfolket?

  Er Margit Sandemos Sagaen om Isfolket på positiv listen over fanfictions, selvom den ikke er at finde i den kategori? Jeg kunne mægtig godt tænke mig at kombinere den med Harry Potter.
  Fia V.
  3 years ago
  Selvfølgelig kan du lave mashups af fandoms, selvom en eller flere af dem ikke er på listen over fandoms :) Du kunne f.eks. putte den i Harry Potter kategorien eller under "Other".
Loading ...