FemaleDenmarkMember since 14 Mar 14Last online 1 months ago

Altid med alt for mange idéer og historier, men det er sådan, jeg fungerer bedst.

Jeg har svært ved at holde mig til én bestemt genre. Derfor vil man også kunne læse historier fra mig, der strækker sig helt fra fantasy, new adult, young adult og en smule horror til historisk romance. Dog har de alle det til fælles, at der inkluderes en kærlighedshistorie.

 • Historietøsen
  1 Like
  Fantastisk indspark til en i forvejen god skriveweekend ;-) Fedt at du medtager konkurrencerne! I "gamle dage" fulgte jeg altid med på skrivekrampes hjemmeside, men hun holdt ligesom op med at opdatere og har vist meldt ud, at hun vil fokusere noget mere på sin skrivning ... mener jeg ;-) men det er et super godt initiativ det her. Elsker, at det ikke er noget, der er døet ud med tiden <3 Yay. Vi skrives ved ;-)
  Lukas. I. C.
  7 months ago
  1 Like
  Mange tak ven! :D Ja, det er lige det med at blive opdateret. Har været så heldig at nogle forskellige grupper, jeg er med i, har haft delt konkurrencerne her og jeg fik det opfanget:) Det er max fedt, at vi kan holde øje og kommunikere det rundt og hjælpe hinanden videre i processen. <3 Vi skrives ved, jeg ser frem til det! B)
 • Historietøsen
  Wow, jeg er helt vild med den idé!! ❤️
  52 Weeks of Positivity
  52 Weeks of Positi...
  1777
  10
  7
  52 Weeks of Positivity is a collection of weekly writing prompts designed to keep focus on all the good things happening in the world. They are a way to sharpen your pen and explore new roads to walk on....
  KajsaSchübeler
  1 years ago
  Nej, hvor er du sød!!! Det er jeg glad for at høre. Jeg håber lidt at få indhentet det forsømte, men nu må vi se
 • Historietøsen

  mumbled "Hvordan begrænser I jer?"

  Hey, som overskriften måske siger, kan jeg vildt godt tænke mig at høre, hvordan I begrænser jer til få historier frem for at skrive på 5-10 historier ad gangen. Jeg falder ned i det hul hver evig eneste gang. Kan ikke begrænse mig, og inden jeg ved af det, føler jeg ikke, at jeg kommer nogen vegne, selv om jeg skriver og skriver ... nogen gode råd? :-)
  Bøgernes Prinsesse
  1 Like
  Hver gang jeg får en ide til en ny historie, skriver jeg den i en notesbog og prøver så vidt som muligt, at lade være med at tænke på den, indtil jeg er færdig med det jeg er igang med. Så kan jeg begydne at skrive på den. Som DJ siger, du må ikke kede dig. En ting er at du mister interessen, en anden ting er at hvis du finder den kedelig, hvad vil læseren så ikke tænke?
  Historietøsen
  1 years ago
  Tak for jeres super gode råd ... mit problem er ikke så meget, at jeg kommer til at kede mig. Det gør jeg meget sjældent. Mit problem er, at jeg gør i flere forskellige genrer, og selv om det faktisk fungerer allerbedst for mig med lige nøjagtig to historier ad gangen, kan jeg ikke rigtigt bremse mig selv, når det går godt. Så har jeg lyst til at skrive på en historie i alle mine yndlingsgenrer. Det ville måske kunne gå, men med årene har jeg bare fået startet lidt for mange op inden for hver af de genrer ... jeg vil simpelthen for meget, og det er godt nok svært at stoppe mig selv ... fnis. Det med notesbogen, hvor man simpelthen parkerer sin historie på ubestemt tid ... det har jeg faktisk ikke gjort bevidst før. Måske det skal prøves af i en periode. Det kunne måske løse problemet med at blive overvældet af idéer og historier ;-) TAK!
  Bøgernes Prinsesse
  1 Like
  Det var så lidt :)
Loading ...