FemaleDenmarkMember since 3 Jan 12Age 23Last online 5 years ago

"My hands are cold as ice... why? I don't know, they have always been like that.
My heart ... is probably the only warm thing about me. There are always spare... if only you are friendly to me.
My eyes are blue, but they are just as deep and mysterious as the ocean. They tell everything about me."

You can't read me. The only thing you can read about me, is what I write to you. - R.G.

Hver stærk! Lige meget hvor hårdt det, hvor meget det ødelægger dig, så hver stærk! For det bliver din indre styrke, der reder dig til sidst...

 • Morgana

  mumbled "Du ved du er syg når ..."

  6 years agoReply
  1 Like
  du ikke har lyst at læse, skrive, se film, youtube videoer eller bare noget som helst... :( Det eneste man lige vil er at skrive en mumble, for at høre om alle andre lave noget bedre? :)
  KajsaSchübeler
  6 years ago
  Du må have godbedring. Jeg skriver og læser lidt, indtil min veninde kommer om en times tid.
  YOLO Girl
  6 years ago
  Spiller lidt på min nye guitar
  Morgana
  6 years ago
  Lyde fedt, i forhold til at være syg :D
 • Morgana

  mumbled "OneNote"

  6 years agoReply
  Jeg har opdaget OneNote. Jeg ved ikke helt, hvor mange af jer der kender det, men til jer der ikke gør, kan jeg kun anbefale det :)
  OneNote er lidt som navnet siger et notat program. Og kan rent ud sagt bruges til alt: opgave, historier, arbejde eller planlægning :D Ja ja, jeg ved godt at "det kan man da også med Word", men i OneNote kan man dele det hele op i Sektioner og indenfor de Sektioner kan man dele dem op i sider :)
  Jeg har lagt Dark Wings ind (som et "overemne") og lavet en sektion for hver af kapitalerne, det gør at jeg kan springe videre til det næste, hvis jeg får skriveblokering... "øh det kan man også i Word" JA! Jeg ved det, men prøv det. OneNote gør det bare lidt mere overskueligt end Word. Prøv det, prøv det!

  P.S. programmet gemmer automatisk :3
  ophavsmanden
  6 years ago
  Hvis du har Mac, kan du også prøve EverNote. Det gør så du kan dele din noter med andre, se dine noter og skrive videre på dem på din iPhone, lave notesbøger og så putte dine noter ind i de forskellige notesbøger :) jeg er i hvert fald mega glad for det. Så uanset hvor du er, og du får en god ide til en historie, så tager du bare din telefon frem, skriver ned, og så når du skriver historien på din computer senere, har du noterne lige der :)
  Morgana
  6 years ago
  Hø, har en HP computer, en HUAWEI mobil og en ipad :D , men det virke nu stadig lidt på samme måde :3 Elsker det!
  ophavsmanden
  6 years ago
  ja, snakkede lige med min søster om onenote, men hvis det er lige så godt, så er det vel hvad man er til :D jeg tror allerede at jeg er blevet en tilhænger af EverNote :)
 • Morgana

  mumbled "Hello :3"

  6 years agoReply
  Så mange af jer sikkert har lagt mærke til, så har jeg hverken mumblet, skrevet videre på nogle af mine historier eller været særlig meget på :(
  Men jeg er ikke stoppet, hvis nogen skulle have fået den mistanke :/ Faktisk er jeg begyndt at omskrive Dark Wings, fuldstændigt (jeg vil forklare mere om det senere).
  Det og så er jeg begyndt at tegne meget igen :D Jeg arbejder meget med små ting som øjne, næse og mund for tiden, så jeg - en dag - kan tegne mine egne covers :3

  Så hvordan går det med jer? Har I fået lavet en masse nu her hvor Julen nærmer sig? :)

  For resten, jeg mangler navne! Hvis nogen kender nogle specielle og unikke navne (eller en hjemmeside med specielle og unikke), så vedkommet meget gerne sige til! :D Det ville være en kæmpe stor hjælp!
  Catia Mirabelle
  6 years ago
  Ja, det har jeg lagt mærke til, savner en fortsættelse på nogle bøger! :'P

  Jeg har nogle få navneidéer.
  Pigenavne;
  Octavia, Cashida, Mera, Shazil, Zharia, Meili, Sydra, Kendra, Kaishea, Kishea...

  Og drengenavne;
  Lukis, Blake, Idris, Travis, Shayne...
Loading ...