FemaleDenmarkMember since 17 Jan 14Age 23Last online 3 years ago

 • The princess
  2 Likes
  Sjovt, jeg fik ud af det at lige meget hvor stærk du, vil man altid have brug for hinanden, altså at selvom du er stærk, vil du en vælte aligevel.
  mine digte og citater
  mine digte og cita...
  578
  1
  2
  alle mine sigte og citater samlede et sted.
  the fallen one.
  6 years ago
  ja det er lidt det samme jeg mener at selv om man har venner i hårde tider så vil man til sidst bukke under uanset hvor stærk man er.
 • The princess

  mumbled "Medforfatter"

  1 Like
  Hey er god lidt i stå, så tænkte på om der bar nogle, der ville være medforfatter må min movella Smerte?
  splin
  6 years ago
  hey åååh har nogle ideer til smerte men jeg ikke sikker om de er gode :D hvad nu hvis hun tag over til sin veninde som bord et andet sted, og hun måske møder venindes kæreste til en fest hvor han sidder og kysser med en anden eller hun møder en fyr som hun har haft noget med??? :D
  splin
  6 years ago
  1 Like
  jaaa den halder om at 2 bedsteveninder som altid er sammen indtil en ny kommer ind i mellem dem (venindes kæreste) hvor hendes veninde minder og minder vil være sammen med hende og vil kun være sammen med ham. hun ved godt at han er en player og har prøve at sige det men veninde lytter ikke. såå der vi er nådet til at hun har fåde nok og sagt at hun ikke vil høre eller snakke med hende mere og såå min ide er at hun tag til jylland hos sin veninde, vor de skal til fest hvor hun såå ser ham kysse med en og møder en hun har haft noget med og måske for noget med ham (men jeg tænker måske sener) men det er det @[Soultaker] :) :) :) :)
  splin
  6 years ago
  ja....
 • The princess

  mumbled "Nye venner"

  Hej folk;)!
  Starter snart på en ny skole, men har ingen venner der, så hvad er jeres bedste tip til at starte et venskab?
  Free to be..
  6 years ago
  Du skal være meget åben. Og det kan godt være svært at snakke med nye mennesker, hvis man er lidt genert (?) eller sådan noget, så man kunne sagtens finde på noget at snakke om hjemmefra eller nogle spørgsmål, tror jeg :)
  The princess
  6 years ago
  1 Like
  Tak for svar
  splin
  6 years ago
  har den samme måde på min efterskole.... keder kun dem der gik sidste år :D
  vær dig selv og ikke være bange for at vise det og spøg ind til dem som vikkel sport de kan lig, manga, venner og meget mere og find ud hvad i kan snakke om for hun/han har det på den samme måde og det hjælper også mig når jeg skal det kan godt være lidt dumt i starten men det er det der hjælper (ved det fra sidste år fik nogle rigtig venner ud at det) (alså de nye der kommer ved at jeg siger katte lyde :D ;) og jeg er mig selv)
Loading ...