FemaleDenmarkMember since 2 Mar 15Age 19Last online 17 hours ago

+Community og Social Media Manager, Movellas DK, maj 2019-oktober 2019+
+Ambassadør 2015-2016+

Har du spørgsmål? Så kontakt mig her:
tanveer@movellas.com

Movellas status: Jeg lever og skriver

Hvad fortager jeg mig:
Arbejder hos Movellas og skriver ansøgning til Forfatterskolen. Er blevet optaget på SDU Odense, Interkulturel pædagogik og dansk som andet sprog. Står midt i pakkekaos.

Jeg er bare en 18 årige pige der netop er blevet færdig med gymnasiet og arbejder på nuværrende tidspunkt hos Movellas. Jeg har en kæmpe forfatterdrøm i maven, men er kommet ind på SDU her i år.


~HJEMMESIDE~
https://mohistudies.wixsite.com/ilyramohicael


Projekter:
~ Angel serien (Igang)
~ Selv aber falder fra træet (research-periode)
~ The Last Morgenstern (pause)
~ Malene Kaas (pause)


"Non of us really changes over time,
We only become,
More fully what we are. "

"I'd rather be heartless,
Than brokenhearted. "

"What's wrong isn't me,
What's wrong is the world. "

Færdige værker:
B*tch
Et tilbageblik
I Stand
Lyserøde skyer og sorte huller
Hånd i hånd.
Nogle gange...
Undskyld ventetiden
Ord
Nytårsfesten
Ham

Fandoms jer er en del af:
BTS: A.R.M.Y
The Rose: Black Rose
SHINee:
Shawol/SHINee World
Taemin: Taemints
Kard: Hidden Kard
Infinite: Inspirit
B.A.P: BABY
VIXX: Starlight
NCT: NCTzen

Shadowhunters, Reign, Do Bong Soon, Healer, The K2, Once Upon A Time, Hwarang, Empress Ki, Suspisious Partner, og så kan jeg sgu ikke huske flere. xD


~Sociale Medier~
Instagram: @tanveer.mohi eller @Mohi_Studies eller @Mohi_travels eller @ilyracael
Hjemmeside: https://ilyramohicael.wixsite.com/forfatter
Youtube: Mohi Studies
E-mail: tmkaur@outlook.dk
Facebook: Ingen

Vind "Salome" af Mara Lee

by , Friday May 3, 2019
8
26 Comments
 Vind "Salome" af Mara Lee

Vind Salome af Mara Lee

I anledningen af FEST-FREDAG og #savemovellas kan man vinde Salome af Mara Lee


Read more

 • T.M.Kaur

  THE UNDERGROUND - Tilmelding

  1 weeks agoReply
  VELKOMMEN TIL DETTE ÅRS MEST LEGENDARISKE SPIL!!
  I ER ALLE BLEVET INVITERET HER TIL AT DELTAGE I ET SPIL OM AT VINDE EN AF CHASSEC HIDTIL STØRSTE PRÆMIER.
  NÅR I ANKOMMER TIL THE SHADOWBORN ESTATE VIL CHÂTILLANE FORTÆLLE JER, HVILKET HOLD I ER KOMMET PÅ OG HVEM DER ER LEDEREN AF DEM. HUN VIL DERUDOVER OGSÅ VISE JER JERES HOLDRUM OG SOVEVÆRELSER. HUSK PÅ THE SHADOWBORN ESTATE ER JERES STED, JERES PAUSE, HELLE, MENS ALT ANDET ER MIT TERRITORIUM.
  MEN DETTE BETYDER IKKE AT I IKKE MÅ FORSÆTTE SPILLET INDENFOR. GØR ENDELIG DET!! Hvor ville det sjove dog ellers være?
  MEN FORSØG NU AT HOLD JER SELV I LIVE. JEG VIL HELST IKKE HAVE FOLK TIL AT RYDDE OP.

  MANGE HILSNER,
  PRÆSIDENT CHASSEC  The Underground er dette års legendariske spil afholdt af Chassec, som Skyggerne nyder at blive underholdt af. Chassec har et ry for at sætte de mest spektakulære spil op, som kan blive nydt i alle aldre.
  Men det skal nok også lige siges at The Underground ikke er "under jorden" som navnet hentyder til. Nej, det foregår skam på overfladen. Og under jorden. I huse. Og i skove. Men I, som spiller, har selvfølgelig ret til et helle og det får I skam også. I vil blive logeret på The Shadowborn Estate, hvor Châtillane vil tage imod jer og vise jer jeres holdrum samt soveværelser.

  CHASSEC: Spillerne kender Chassec som Præsidenten eller til tider også som Skyggefødt, da han som regel ikke viser sig selv for dem han får bragt til The underground.

  HOLD: I vil blive inddelt i hold, som jeg, jeres GM (gamemaster) kommer til at sammensætte. Det skal nok blive sjovt^^

  HVOR FOREGÅR DET?: Det foregår på en ø. En ø som Chassec har transporteret jer til via magi cuz why not. Der vil komme et kort op senere, så I får et bedre overblik over det.

  PLOT: The Underground er en blanding af en voldsom skattejagt og et overlevelsesspil, så det handler om at få løst gåderne, spørgsmålene hurtigst muligt, men samtidig holde jer selv i live… Foooor… Chassec er nok et par skruer løs i hovedet. Mere plot bliver beskrevet inde på spillet.
  Husk på at jeg er meget flyvsk, så det kan godt være at jeg ændre plottet. Men en ting er sikker: Det er et overlevelsesspil.

  SKEMA:
  I skal ikke rigtigt lave et skema, men mere modificere jeres allerede eksisterende karakterer, da det er disse I skal spille.
  Altså I skal udvælge nogle af jeres tidligere karakterer og i deres BAGGRUND tilføje, hvordan de endte med at blive transporteret til at blive en spiller i The Underground.
  Jeg laver Chassec' skema, så i faktisk kan se at Præsidenten er en reel karakter i dette spil (MWUHAHAHAHA xD). Jeg laver måske også et skema til Châtillane, men det er ikke sikkert endnu.
  Hvis nogle af jer vil have nogle af jeres karakterer fra "A Royal Affair" så har jeg nogle af jeres karakterskemaer liggende. HUSK derudover at skrive hvilket tidligere rollespil de er fra.

  Psst. Inde på selve spillet vil jeg sikkert lægge et kort op og nogle blueprints, så I kan have mulighed for at kunne have overblikket.


  Spillets startes først op efter Darkworld er kommet i gang
  Queen Sun
  21 hours ago
  Yaaas xD.
  Synes det er morsomt, at Eve synes det er underligt at hendes "onkel" kun er otte år ældre end hende, for min ene onkel er kun syv år ældre end mig xD
  Milze
  21 hours ago
  Det her bliver godt xD
  Gud haha. Det sker jo xD
  Queen Sun
  21 hours ago
  Ja det gør så xD
 • T.M.Kaur
  1 months agoReply
  1 Like
  Ih, jeg har lige fået læst prologen og jeg elsker simpelthen starten på det hele! Man får sat spørgsmålstegn til hvem drengene er, men især hvorfor pigen er så vred og hvad er hendes forbindelse til drengene og dæmonen.

  Jeg har ikke lige fået læst så meget, men jeg tror nok at jeg vil kunne læse den hele i uge 42 (jeg har ferie der), så jeg vil nok komme med endnu en kommentar senere xD <3
  Datter af Ulven & Søn af Sirenen
  Datter af Ulven...
  1466
  6
  6
  Anna kæmper i en verden med dæmoner, ulve, forbudt kærlighed, magi og magt. Anna Nicholas' forlod Eden, hendes hjem, for mange år siden. Hun havde svoret at hun aldrig ville vende tilbage, men en nat...
  MarieJord
  1 months ago
  Årh, jeg er glad for at du kan lide starten. Jeg er også vildt glad for, at du har lyst til at læse videre når tiden er der. TAK <3 <3
 • T.M.Kaur
  1 months agoReply
  1 Like
  Jeg elsker layoutet på det her!! <3 Og at læse beskederne mellem Ben og Eli, waouw, jeg glæder mig allerede til at læse videre, for kæft en cliffhanger der til sidst!
  <Love></Code>
  <Love></Code>
  290
  3
  4
  <body id= "A robotic love story in a code kind of format"; /body> Bidrag til LGBT+ konkurrencen
  Alittlebubble
  1 months ago
  Tusind tak! Jeg er så glad for at du kan lide layoutet :D <3 Jeg kan glæde dig med, at det kun er begyndelsen -der kommer meget mere ;)
 • T.M.Kaur

  mumbled "Konkurrence bedømmelse + opdateringer"

  1 months agoReply
  2 Likes
  Heej!
  Det kommer til at tage lidt tid, at få bedømt LGBT+ konkurrencen, da jeg lige er startet på universitet. Derudover så er præmierne en smule forsinket, da jeg er flyttet til Odense. Men jeg vil få dem sendt så hurtigt som overhovedet muligt!

  Derudover så ville det være mega fedt, hvis I ga at fortælle jeres mening om det nye design. Og om der har været nogle problemer med det eller som er opstået efter opdateringen^^

  -- Tanveer Kaur
  T.M.Kaur
  1 months ago
  Hvis man trykker på antallet af likes, så burde man kunne se, hvem der har liket. Det virker ihvertfald sådan for mig ^^
  MarieJord
  1 months ago
  1 Like
  Det virker ikke for mig. Det er også ligemeget, Rom er jo ikke bygget på en dag :-)
  Mia Cecilie Pedersen
  Er mega fan. Min profil blev for some reason slettet herinde, så har genoprettet den, men mit bidrag er vist gået tabt. Men skidtpyt
Loading ...