FemaleDenmarkMember since 14 Mar 17Last online 6 months ago

For never was a story more woe than this of Juliet and her Romeo.
- William Shakespeare

 • Frk. Forelsket
  Frk. Forelsket
  32
  3
  1
  by Støv

Frk. Forelsket

by , Saturday March 28, 2020
0 Comments
 Frk. Forelsket

Frk. Forelsket 


Read more

 • Støv

  mumbled "NY HISTORIE: NOGET VED JANE"

  6 months agoReply
  1 Like

  Nå min veninde Ariel, kunne ikke få mumbles til at virke (selv efter maaaaange forsøg), så hun har sendt mig en kopi af det hun gerne vil have lagt ind;)

  "Hej alle sammen jeg er endelig blevet færdig med de første tre sider og første rigtige kapitel af min nye (Og første historie EVER!) 'Noget ved Jane', jeg håber i vil kigge forbi og måske give lidt kontruktivt feedback;)

  NOGET VED JANE:
  Jane Song havde alt. Alt, hvad en ung 17-årig pige går og drømmer om havde hun. Hun var for andet år i træk kaptajn af “Holliway Tigers” statens førende highschool cheer-team, Hun datede skolens stjerne quarterback, alias Holliway Highs konge Mike Menson, hun havde to fantastiske bff'er, som støttede hende gennem alle beslutninger, og som kirsebærret på toppen af det hele, var hun også den yngste søster af skolelegenden Adam Song.

  Men alt dette ændrede sig en dag, så hurtigt som et blink med øjet var det hele væk. Og hvad der var tilbage, som ikke allerede var blevet taget fra hende, forlod hende af eget valg. Efterlod hende i den kolde, våde, skamfulde skygge.

  Hun var ikke længere Jane Song, Holliway Highs IT-pige.

  Men nu intet andet end en resterende søster af en koldblodig morder."

  PS: Historien kan findes på [Ariel Pink.]
  Forfatter A. E. Juhl
  1 Like
  Nice cover! :D
  MarieJord
  6 months ago
  1 Like
  Virkelig smukt cover :-) Jeg tager gerne et kig på din historie, når jeg lige har afleveret min eksamen!
  Marliee
  6 months ago
  1 Like
  @[Ariel Pink.] Dit cover er meget flot
 • Støv

  mumbled "KAN IKKE UPLOADE MIT COVERBILLEDE?!"

  7 months agoReply
  1 Like

  Okay, jeg har brug for hjælp. Af en eller anden årsag kan jeg ikke oprette mit coverbillede til min bog. Og jeg synes selv jeg har prøvet alt! Størrelsen er rigtig, jeg har prøvet fra flere enheder, har uploadet billedet mange gange, ventet mange timer osv. Så kan i måske hjælpe mig?
  Lukas. I. C.
  7 months ago
  1 Like
  Har også lige prøvet på Chrome og Safari, ingen af dem virker :/ Det er super ærgerligt. Men (u?)heldigvis har det været et problem før, hvor det blev fixet. Så løsningen ligger nok ikke langt væk, når det ellers lige kommer videre til dem, der ordner siden.
  Forfatter A. E. Juhl
  Hmmm... irriterende.. :S Håber det løser sig!
  L. K. Hartwig
  7 months ago
  3 Likes
  Jeg har sendt en mail til ejeren af Movellas, fordi jeg stadigvæk efter flere måneder ikke har modtaget en præmie fra en konkurrence, der har jeg også nævnt at coverfunktionen ikke virker igen. Så må vi se :)
 • Støv

  mumbled "Frk. Forelsket, UPCOMMING BOG"

  7 months agoReply
  3 Likes

  Hejsa, alle med-movella'er? (dude, jeg har været en del af The Movella Community i præcis 3 år nu, og jeg ved stadig ikke hvad man kalder os?!) Den sidste gang jeg var her inde er lidt over et år nu. Jeg har aldrig rigtigt været god til at offentligøre historier herinde, jeg havde Elliemore, men det var det. Og jeg savner det lidt. Savner jer. Så, i disse corona-karantæne-tider, tænkte jeg det ville være oplagt at lave mit comeback! Vi har brug for noget glæde, spænding og selvfølgelig kærlighed. Specielt i denne hårde tid. Jeg håber i er på, når første kapitel kommer ud.

  >>Ikke alle kærlighedshistorier er episke romaner. Nogle er blot korte fortællinger, men det gør dem ikke mindre, fyldt med kærlighed.<<

  "Viola Valentine, har altid været i rampelyset. Når dine forældre tilfældigvis er en af landets rigeste administrerende direktører og en verdensberømt forfatter, er det ikke overraskende at du tiltrækker opmærksomhed hvor end du går. Men Viola har aldrig været ligesom hendes forældre, eller hendes tilsyneladende perfekte storesøster. Viola prøver. Hun prøver virkelig. At være en god ven, en god datter, en god studerende - Og måske oven i købet være i stand til at leve op til familie slægten, Valentine?
  Smid så ind, en overbeskyttende kusine, en uhøflig mystisk 'bad boy', og din ven som kan lide den samme fyr.
  lad os bare sige, at du har en opskrift på en katastrofe."

  Masser af kærlighed,
  Støv
  Støv
  7 months ago
  2 Likes
  Ah, yes endelig fandt jeg ud af hvad vi hedder!�� Historien er ikke ude endnu, men meget snart❤️
  Anna Maria Christiansen
  Fedt. Jeg ser frem til at læse den :)
  Little Miss Perfect
  Ejj, den lyder spændende! Lige noget for mig. Glæder mig til at læse den :)
 • Støv

  mumbled "Hjælp! Plz"

  1 years agoReply

  Hej allesammen ville bare lige spørge om i ikke ville være mega søde at hjælpe mig med at finde ud af hvilket cover jeg skal bruge til min historie ellimore! Hver sød at skrive hvilket cover i synes jeg skal bruge! Dette er cover:1
  KajsaSchübeler
  1 years ago
  1 Like
  Jeg kan godt lide det her.
  Bøgernes Prinsesse
  1 Like
  Jeg kan bedst lide cover 2 :)
  Louise M.
  1 years ago
  Jeg kan bedst lide cover 2 også :) knus
Loading ...