FemaleDenmarkMember since 20 May 12Age 23Last online 1 months ago

"Any succesfull artist they have this moment where they stop being an admirer and they find their signature."

 • replique
  2 years agoReply
  1 Like
  Kan lige så godt sige med det samme, at det her er en af de bedste romancer, jeg overhovedet har læst herinde.

  Jeg tror sjældent, jeg har læst en bog, hvor jeg kan genkende så meget af mig selv i, som jeg kan med Maja. De mange tanker hun gør sig om alt og intet er så realistiske og dejlige at læse, fordi det er så normale tanker, som man sjældent får lov at læse i kærlighedshistorier uden at de virker "cringe". De siger også bare så meget om hendes karakter, det er ikke bare tomme tanker.
  Faktisk er du generelt god til at skrive meget koncentreret. Jeg synes ikke der er noget, der står der bare for at stå der. Det er som om alle tanker flyder naturligt og jeg ville egentlig ikke undvære nogle af dem.

  Du formår virkelig at få det hele til at virke så jordnært og realistisk, og det tager jeg hatten af for. Måske er det netop også den troværdighed der er i det hele, der gør, at du rent faktisk formåede at give mig et sug i maven i går aftes, da jeg læste slutningen af kapitel 10. Jeg læser ikke bare den her historie, jeg føler den! Og jeg blev sku helt seksuelt frustreret på Majas vegne altså, haha.

  Keep up the good work! Glæder mig til at læse videre. Og håber jeg får lov til det snart, haha.
  En uimodståelig hemmelighed (Best Friends Forever 1)
  En uimodståelig...
  6450
  16
  70
  Maja har nok altid været betaget af David. Han er lidt yngre end hende, og så er han bedste venner med hendes lillebror. Alligevel giver det hende sommerfugle i maven, da hun opdager, at han skal på den...
  Historietøsen
  2 years ago
  Wow, det er den fedeste kommentar, jeg nogen sinde har modtaget <3 tusind tak!!!!! Det her kan jeg da overhovedet ikke leve op til!!!!! At jeg ligefrem kan få dig til at føle historien ... jeg er så glad for din kommentar <3 Tak :-)
  replique
  2 years ago
  1 Like
  Det var så lidt. Men no pressure, du skal jo ikke leve op til noget, som du ikke allerede gør. <3
  Historietøsen
  2 years ago
  <3
 • replique
  4 years agoReply
  Hvor er du altså bare god til de manips der, Laura!
  Kingdom Come ♛ Harry Styles
  Kingdom Come ♛ Har...
  355.9k
  228
  843
  VINDER AF 5 MOVELLYS | Doran Lean er Nordregionens største kongerige og det kræver meget at være kronprins. Det indser Prins Harry Edward, da hans far, Kong Leopold, beordrer ham til at finde en kone inden...
  Laura G.Editor
  4 years ago
  Det betyder så meget for mig :D
 • replique
  4 years agoReply
  Årh, hvor er det godt. Kan virkelig godt lide den stærke kontrast mellem sukker og salt, kreativitet og skole, og det er sku da pisse trist, at budskabet skal være, at folkeskole er noget lort, men det er den virkelig nogle gange. Tør ikke gå for meget i dybden med dét ;)
  Jeg elsker coveret, der fanger tekstens tema perfekt, og jeg elsker de mange gentagelser af de to ord, der giver teksten en rigtig god rytme.

  Så smukt budskab. Livet er for kort til at bekymre sig om ikke at passe ind i samfundets kasser. Det handler om at brilliere med det, man kan og ikke det, samfundet presser en til at skulle kunne.

  Fedt, Cecilie.
  Sukkerkornsbarnet fra saltskolen.
  Sukkerkornsbarnet...
  950
  27
  16
  Sukkerkornsbarnet fra saltskolen. // Jeg vil gerne dedikere det her digt til alle de sukkerkornsbørn, der sidder bøjet over deres saltbøger lige nu. Livet er større end folkeskolen nogensinde har kunne...
  Cecilie Reckendorff
  1 Like
  Mange tak, replique. Jeg er virkelig glad for, at du kan lide den. :D

Loading ...