FemaleDenmarkMember since 27 Jun 13Last online 1 months ago

Læs min roman pls

 • Laura Rye Bislev
  1 Like
  Så nu har jeg læst din historie og vil gerne give noget feedback:)
  Så for det første - den er virkelig godt skrevet. Handlingen er meget medrivende, og foregår også i det rigtige tempo, så man virkelig har lyst til at læse videre. Selvom den er relativt kort formår man hurtigt som læser at fatte sympati for Marius og Jakob, så man rent faktisk går op i, hvad der sker med dem.
  Du virker også til at have styr på din historie, og man tror virkelig på, at din historie foregår i 1600-tallet.
  Dine beskriveler er også generelt set ret gode, og man får et klart billede af, hvordan tingene ser ud. Dog er de nogle gange lidt for grundige vil jeg sige.
  F. eks ved sætningen. "Dig!" råbte kongen af raseri, så gør det, at der er et udråbstegn, det at der står råbte og det at der står af raseri alle sammen, at man som læser kan regne ud, hvordan kongen har det. Du har nok uden tvivl hørt om show don't tell-reglen før, men den går jo ud på, at det netop er vigtigt ikke bare at fortælle læseren alting, men stole på, at de godt selv kan regne det ud. Så du bruger generelt ret mange tillægsord og for det meste er det nogle gode nogen - men nogle gange vil nogen af dem godt kunne undværes og så vil det virke meget stærkere i teksten, hvis der er få, men de tillægsord der så er, er velvalgte.
  Men ellers - virkelig spændende historie, som jeg er glad for, at jeg har fået lov til at læse.
  :)
  Dømt
  Dømt
  752
  4
  2
  'Dømt' handler om en nat i den 17-årige dreng Marius' liv, der foregik i det 16'ende århundrede. //Deltager i 'Skriv dig gennem historien'-konkurrencen med 'Kronborg-Renæssance'-valgmuligheden.//
  C. R. Håkansson
  1 years ago
  Mange tak for dine roser!
  Din feedback er i hvert fald noget, jeg kan tage med mig videre :D <3
 • Laura Rye Bislev

  mumbled "Nogen der vil læse noget af min roman?<3"

  Hej,
  Så jeg er lige blevet færdig med første udkast af min roman ’Vi begravede en fugl i dag’. Og jeg vil blive superglad, hvis der måske var nogen af jer, der kunne tænke jer at læse noget af den. Du bestemmer selvfølgelig selv, hvor meget du har lyst til at læse, men så vil jeg til gengæld også med glæde læse noget, du har skrevet og give feedback på det. Jeg vil bare vildt gerne høre jeres tanker, og om alle de ting der har givet så meget mening oppe i mit hoved også giver mening for andre mennesker.

  Så ’Vi begravede en fugl i dag’ handler om mig. Om mig, mine venner, min kæreste, og om mig og mine to venner, der på et tidspunkt sætter os ned for at begrave en fugl. Den handler om mit liv gennem niende klasse, mig der fik min første kæreste, mig der bliver en del af en altopslugende og virkelig, virkelig intens vennegruppe. Den handler om mig, der kommer på efterskole, mig der dropper ud af efterskole, mig der pludselig opdager, at det handicap, jeg har haft hele mit liv, er blevet til noget jeg bliver nødt til at kæmpe i mod. Den er 100% ærlig, handler om mig, der har sex, mig der skider, og om mig der bryder helt sammen under forandring af ting, jeg gerne vil have forbliver som de altid har været.
  Så hvis du på nogen måde er interesseret, så skriv endelig til mig<33333
  #Always...
  1 years ago
  1 Like
  Jeg vil da meget gerne!!!
Loading ...