FemaleDenmarkMember since 25 Jun 16Last online 2 weeks ago

Har Gucci på min røv og min eks tatoveret et sted indenunder, keep your friends close and your enemies closer xoxo

 • Supreme
  3 years agoReply
  Hey, you contacted me last Friday about the Diversity competition but never replied to my email on my address. Please let me know if you received any message?
 • Supreme
  3 years agoReply
  1 Like
  Du skriver simpelthen så fint, det næsten er en skam du skriver om noget så kliché
  adonis
  adonis
  542
  5
  3
  adonis; billedskøn ung mand. det var du aldrig, men du gav mig noget at skrive om. så tak for det.
 • Supreme
  3 years agoReply
  Hey!
  For det første, er jeg ret vild med, hvert kapitel er en måned. Det er lækkert.
  Jeg hader selv tastefejl, så jeg vil lige påpege nogle småting, som at det hedder "længere" med e (slutning af marts), og denne her skal lige kigges på: "hun stod midt i stuen og så sig omkring, virkede så trivielt" (starten af april).
  Generelt skal du lige gå hele teksten igennem og rette dialoger, hvor et udsagnsord følger, da du sætter punktum og starter med stort ("Tak for kaffe." Sagde hun), og det ødelægger sætningens flow. Gør i stedet sådan her: "Tak for kaffe," sagde hun.
  Til sidst vil jeg lige kommentere, det typisk virker bedre, man sætter en råbende/udbrud-dialog i kursiv i stedet for store bogstaver, i.e. "SKÅÅÅÅÅÅL!" bliver til "Skååååål!" i kursiv i stedet.
  Håber, du kan bruge det til noget, og held og lykke med det hele
  Aske for helvede
  Aske for helvede
  1552
  12
  25
  ”Tror du det er en krænkelse af den døde?” ”Hvordan krænkelse?” En rynke tegnede sig på Elisabeths pande. ”Tja vi sidder jo sådan set på en grav.” Sagde Aske eftertænksomt. Havde det været Aske,...
  Aagaard
  3 years ago
  1 Like
  Tusinde tak!
  Jeg kigger på småfejlene og retter dem, mht. dialogerne, så er det noget jeg vil rette og holde mere øje med.
  Igen, mange tak.
 • Supreme
  3 years agoReply
  Rigtig fin historie. Jeg kan godt lide, hvordan den fungerer, selvom den er skrevet i en naiv tone. Det er måske derfor, jeg lige måtte stoppe op, da du skrev "kæft det lød godt" i slutningen, og selvom det er en detalje, var kæft umiddelbart et ord der, for mig, ikke hørte til din diktion. Men min gris er ikke din gris, så det eneste, jeg har at sige, er, at du skal passe på med gentagelse af dine ord. Flere steder (fx trækasse i starten af historien, og Helten Toms partikler i slutningen) ødelægger det flowet i teksten, og det er lidt ærgerligt.
  Held og lykke med det hele!
  (Super)Skurk Bob
  (Super)Skurk Bob
  537
  5
  9
  Lille skurkehistorie. Bidrag til Minions-konkurrencen.
 • Supreme
  3 years agoReply
  1 Like
  Elsker, elsker, elsker dine finurlige kommentarer, "hader matematik, matematik hader mig", "han smiler. mest til petra", det er så fint og sætter en god ramme for historiens tema.
  Jeg har kun småting. Jeg forstår godt, læseren ser ned på sig selv, men når du både skriver et negativt adjektiv eller fx at hun er leverpostej, er 4 i biologi OG skriver "bare", bliver det for mig et dobbelt-negativ, der udligner styrken i sammenligningen.
  For mig mister det også lidt sin kraft, når du gentager, hovedpersonen gerne vil elske matematik, og at hun gerne vil have, mat elsker hende. Jeg ville bare holde fast i den første gang, i.e. matematik hader hende.
  Cuidado med det direkte spørgsmål, "hvorfor bestilte jeg ikke bare det?" Det er så svært men mindst ligeså vigtigt at finde balancegangen mellem show og tell, og for mig skrider det over i lidt for tydeligt tell med det spørgsmål: læseren forstår godt, hovedpersonen gerne ville have bestilt den burger.
  Personligt ville jeg fjerne fed skrift på den første og sidste sætning. Man forstår godt, det er en vigtig sætning. For mig siger det fede, "se mig, jeg er vigtig!", og jeg vil altid foretrække selv at bestemme, hvad jeg synes, der er vigtigt. Og du gentager den og sætter den ned på sin egen linje, så det fortæller mig allerede, der er noget dér.
  Men I love it. Ville gifte mig med plottet, hvis jeg kunne. Cadeau og tillykke med udgivelsen, når du kommer så langt:)
  Vanilje og 12-taller
  Vanilje og 12-tall...
  1988
  74
  61
  Jeg har fået 4 i biologi. Og Petra er smuk, alt for smuk. // Om at bestille kaffe, når man helst vil have chai latte, og om at vælge mat A, når man er bedst til tysk. Biddrag til Piger '18, om perfektion.
  Sofie R. E.Editor
  3 years ago
  1 Like
  Tusind tusind tak for din feedback - så dejligt at få noget konstruktivt, vil lige se på de ting, du har udpeget! :D
Loading ...