FemaleDenmarkMember since 10 Mar 12Last online 3 weeks ago

"the sun is shining, and so are you"

i just really like yellow

 • i c t e r i n e

  mumbled "det er jul, det er jul på movellas-visvej"

  Hej I alle :)

  Det er snart jul! Og selvom jeg skal skrive SRP (puha), så ved jeg, at jeg også får brug for pusterum, og derfor har jeg simpelthen bestemt mig for at hygge mig igennem december med en julekalender om kærlighed, farver, og jul.

  Den hedder noget så fancy som "amar en los colores", hvilket bare er for at understrege, at jeg altså har spansk A - det betyder noget så simpelt som "at elske i farverne"

  Jeg håber ufatteligt meget, at I vil følge med igennem december; for jeg glæder mig ufatteligt til at skrive den, for jeg er allerede så glad for den.

  Hvis I skulle få lyst til at læse, når vi kommer til den 1. december, vil jeg elske jer forevigt. I har linket her:)

  amar en los coloresDet skete i de dage, at Gud lod en regnbue markere hans pagt med mennesket og symbolisere hans kærlighed til hans skabninger. Vi har derfor altid elsket...
 • i c t e r i n e

  mumbled "Asphodel | Færdiggjort "

  2 Likes
  Hej alle sammen :))

  Jeg ville bare lige gøre ekstra opmærksom på, at de sidste kapitler (plus epilog og efterskrift) nu er kommet op, og det vil sige, at Asphodel så, 3 år efter udgivelse, endelig er færdig!

  Hvis I er interesseret i at læse den, kan I nu gøre det i dens fulde længde, og jeg siger igen, tusind tak for jeres evige støtte, når jeg fejlede i at blive ved med at skrive på den.

  Desuden vil jeg gerne gøre opmærksom på mit kære hjertebarn, der i dette øjeblik er ved at blive skrevet - som i sidste mumble er det eneste, jeg kan fortælle, at temaet er gult og har hovedpersonerne Adalicia Chana ("spillet" af Jordan Andrews) og Louis Tomlinson. Så den håber jeg, at I vil følge med i, når den udkommer :)

  - i c t e r i n e
  i c t e r i n e
  3 years ago
  Tusind tak - det har været en lettelse at endelig kunne sætte det sidste punktum. Og igen, tusind tak, det ville være herligt, hvis du havde lyst til det da <3

  Taak, glæder mig også rigtig meget til at dele den med jer alle :*
  Louise B
  3 years ago
  Det er helt underligt, at din historie er slut.. Har fulgt med i så mange måneder (og endda også år, tror jeg), så jeg kan slet ikke fatte, at din historie er slut, fordi den var absolut fantastisk, og jeg har nydt at læse med. Din historie har været fyldt med tanker, decideret følelser, og ikke mindst kærlighed og drama. Jeg må ærlig indrømme, at din prolog ender ret.. åbent, og det gør mig nysgerrig - har du nogensinde overvejet en slags 2'er, hvor de så leder efter Louis eller noget i den stil? :D
  i c t e r i n e
  3 years ago
  Det var også en underlig følelse at markere den som færdig efter så lang tid, men en lettelse var det :)
  Og ja, det gør den, så muligheden for en 2'er er der, men den er ikke så sandsynlig, så egentlig er det op til den enkelte at forestille sig, hvor Louis er, hvordan Harry og Avalanna kom sammen, hvordan Harry fik sin selvtillid og bare tillid til andre tilbage igen (det bliver måske til en lille 2'er/1½'er :))
  Louise B
  3 years ago
  Jeg kender følelsen, det er altid mærkeligt, at markere, at ens historie er færdig, puha.
  - og fedt! :D
 • i c t e r i n e

  mumbled "ikke så fraværende igen, og mortal er fortid, icterine er fremtid"

  2 Likes
  Hej I kære :)

  Jeg har i længere tid været, hvad man kalder, forsvundet, fraværende, ukontaktbar, usynlig. Men ikke mere, sådan, og ikke alene er jeg tilbage for at genlæse mine favoritter. Jeg er tilbage som en ny mig, kan man sige, og få at signalere det, har jeg skiftet brugernavn. Farvel til Mortal, hej til endnu et skønt engelsk ord, icterine. Der et lille clue til en overraskelse senere her i indlægget, og også et ord der beskriver min yndlingsfarve

  Jeg har en lille overraskelse med, i form at et lille løfte, som måske mere er en forhåbning end et løfte, men lad os nu se:

  1. Asphodel vil på et tidspunkt være færdiggjort, og når det sker vil alle de resterende kapitler publiceres på en gang, så der ikke går to år igen - det skal foregå som ved et plaster, hurtigt og på en gang.
  For den historie er en rodebutik, skønt jeg ville ønske den ikke var. Den omskrives på et tidspunkt, jeg er sikker på det

  2. Jeg er i gang med en ny historie, som først kommer om lidt tid, som er langsomt under opbygning, som er mit hjertebarn, og som jeg allerede holder meget af. Temaet er gul og i særdeles hed en regnfrakke af denne farve; hvad dette betyder for Adalicia, min skønne nye karakter, og Louis (og resten) må I få at se, forhåbentlig inden så forfærdelig længe

  Men gul, husk det.

  I må have det fantastisk, og vi ses forhåbentlig snart til et gult eventyr med finurlige karakterer, og de pudsigste samtaler :)
  Tak for lige at ville læse denne lille opdatering efter så lang tid!
 • i c t e r i n e

  mumbled "Ti spørgsmål og lidt information om Asphodel"

  1 Like
  Jeg blev tagget af den fantastiske @[Anna MV.] til at besvare disse ti spørgsmål, hvilket jeg har gjort her nedenunder :)

  1. Hvad er meningen med dit forfatternavn?
  Aner det ikke; der er ikke rigtig nogen dybere mening. Jeg tror, jeg fik det fra The Mortal Instruments, som jeg var ved at læse igen, da jeg ændrede mit forfatternavn fra mit rigtige navn.

  2. Hvordan vil du beskrive dig selv med 3 ord?
  Buh.... Genert, glad og springer (springgymnastik), tror jeg beskriver mig bedst i øjeblikket :)

  3. Hvad er din største frygt?
  At jeg fejler i livet. Og hajer. Fuck hajer.

  4. Hvis du var en bog, hvilken ville du så være?
  Jeg ville gerne kunne sige en fantasybog, men der sker ikke rigtig så meget i mit liv, som kunne kvalificere mig til det. Jeg ville nok være en ungdomsroman, der lægger meget vægt på det akavede.
  5. Hvordan opdagede du Movellas?
  Min kusine introducerede mig til siden.

  6. Hvis du var en is, ville du så smage godt?
  Det tror jeg, jeg ville.
  Jeg ville nok være en bananis, for der er intet, jeg elsker mere, end bananis og bananmilkshake. Det er ikke helt sundt.

  7. Synes du, at det er OK at fortælle en lille, hvid løgn?
  Ja, det går vel nok; det kommer vel an på, hvad det enkelte menneskes definition på en hvid løgn er.

  8. Hvad hedder den sidste historie, du skrev på?
  Poveglia, som er udviklet i samarbejde med @[Stefan J.] (reklame...) og så satser jeg på at få en eller anden idé til Mockingjay-konkurrencen. (jeg er fattig og har ikke råd til billetter ellers... - overdrivelse og sådan)

  9. Vil du være en forfatter, eller skriver du kun for sjov?
  Alle har vel en eller anden drøm, om at blive forfatter, men jeg satser ikke på, at jeg bliver det; der er alt for mange derude, og mine idéer er slet ikke unikke nok til at blive en så stor succes, at jeg kan leve af det.
  Men det kunne da være fedt nok.

  10. Tillykke, du er færdig - nogle sidste ord?
  Jeg undskylder stort for, at jeg ikke har opdateret Asphodel i så lang tid, men jeg har en god undskyldning denne gang: Jeg går på efterskole, og der skal man hele tiden være social. Jeg kæmper allerede med at få Poveglia klar til udgivelse (jeg skal have skrevet mange kapitler, før ferien er færdig, folks – der er pres på), og jeg har slet ikke overskuddet til Asphodel. I må få afslutningen til jul, hvis jeg får tid; det burde jeg.

  Derudover tagger jeg:
  @[Stefan J.]
  @[Ida Emilie]
  @[Majs]
 • i c t e r i n e

  mumbled "#Chokostagleg"

  2 Likes
  Den karakter, du allerbedst kan lide blandt dine egne (og hvorfor?): Avalanna, fordi hun er inspireret af en af mine bedsteveninder, og fordi hun, i modsætning til så mange andre kvindelige hovedpersoner i 1D-fanfictions, holder fast i sine moraler.

  Hvad handlede din allerførste historie, der IKKE var skolerelateret, om? Det var en fantasy, der handlede om en eller anden diamant; den var meget forvirrende og blev aldrig til noget.

  Hvad mener du selv, er et kendetegn i DIN skrivning? (fx meget lignende plotmønster i alle dine tekster, lignende karakterer, en speciel ting, der går igen osv.) Jeg aner det ikke; måske, at der sjældent er en happy-ending?

  Din yndlingsroman/historie/novelle/digt osv. her på Movellas og/eller udenfor movellas, hvorfor? (Man må godt nævne flere dx) Nu tager jeg kun historier på internettet, som ikke er publicerede. På Movellas; A Day In My Shoes af @[Adison], Las Vegas Showgirl af @[Ida Emilie], Amethystia af @[Chokofanten] og Marionetter af @[Nathalie.].
  Udenfor Movellas:
  På Wattpad: Lessons on Love af AubreyEatsHearts, Dwelling on Dreams af intotheneonlights, Ten Reasons Not To Die af RiceLover.
  På Fanfiction.net: Lure of the Dark Side af kitsune21809, The Possesion, The Obsession, Oni, Ryukaze: Dragon Wind og Ikigai af Lanse, The Girl from Whirlpool af SilverShine, New Lives af WhiteFires
  De er alle sammen velskrevne og har deres eget unikke plot, som jeg elsker :)

  Din yndlingskarakter blandt andres movellaer og/eller romaner/historier/noveller/digte/osv. udenfor Movellas (hvorfor?):
  Igen bliver det kun historier på internettet, der ikke er publicerede.
  Udenfor Movellas:
  På Fanfiction.net: Ari Nieche fra The Possesion og The Obsession af Lanse, fordi hun er en fantastisk velopbygget karakter, der holder fast ved sig selv og ikke lader alle sine drømme falde til jorden, fordi hun bliver forelsket i en.

  Er der en genre, du aldrig i din vildeste drøm, troede, du ville skrive, men alligevel har skrevet en del af? Hvis ja, hvilken? Hvis nej, hvad tror du så aldrig, du vil komme til at skrive?
  Jeg tror aldrig, at jeg kommer til at skrive krimi og spænding.

  Er du med på en lille leg/udfordring? Den første ting, du ser bagved din computer, iPad, telefon, hvad du end ser på lige nu, skal du have med i din næste tekst (hvordan bestemmer du selv). (evt. lav et hashtag i kommentaren til teksten med #Chokoudfordring1
  Måske, når jeg får min næste tekst ud, skal jeg se, om jeg kan få en trækrukke med.

  Hvad er det dummeste din nuværende hovedperson har gjort ”i dag”?
  Det dummeste, Avalanna har gjort i dag, er nok at tage hen til Andy.


  Hvis din nuværende hovedperson finder en dagbog, der på finurligvis er endt hos den lokale genbrug, og der står, at personen vil begå selvmord d. 24. 6. 2014, og der står adresse på personen og det hele; hvad vil din hovedperson så gøre? (endnu mere tricky bliver det, hvis din hovedperson befinder sig i en sci-fi i fremtiden ;) )
  Hun (Cari fraInamorata) ville sandsynligvis gå fuldstændig i panik og ikke vide, hvad hun skulle gøre, da hun befinder sig i Aladdins tid og slet ikke ville kunne redde nogen. Hun ville nok til sidst smide bogen væk, da adressen med stor sandsynlighed ikke ville sige hende noget.

  #Chokoudfordring2 : Tag den første bog, du kan komme til, og slå op på en tilfældig side. Find det første fornavnnavn, du lander på. (hvis der ikke er noget på denne side, så fortsæt til næste og næste og næste til du finder et navn). Tag derefter en anden tilfældig bog. Tag denne forfatters efternavn og sæt det sammen med det navn, du fandt før. Brug nu dette fornavn og efternavn til din næste karakter <3
  Aibileen Roth.

  Hvad er din nuværende hovedpersons mest sagte ord?
  Avalannas mest sagte ord er 'idiot' (for det meste om Louis) og Caris er vist også 'idiot' (for det meste om Aladdin).
  i c t e r i n e
  5 years ago
  Hvis din hovedperson skulle møde en hvilken som helst anden karakter, der IKKE er din egen - hvem skulle det så være?
  Avalanna skulle møde Sherlock, fra Sherlock, fordi hun er en stor fan af den serie.
  Cari skulle nok møde, det ved jeg virkelig ikke; måske.. nej, en eller anden person.

  Hvad er din hovedpersons fars øjenfarve?
  Avalannas fars øjenfarve er grønne, og Caris fars er brune.

  Mit spørgsmål: Hvad er din opfattelse af en god karakter?

  Jeg tagger:
  @[Johanne B.]
  @[Adison]
  @[Ida Emilie]