FemaleDenmarkMember since 27 Feb 18Age 32Last online 5 months ago

 • Miss Houmann

  mumbled "Cover til historie?"

  5 months agoReply
  1 Like
  Jeg var helt vild og glad fordi jeg endelig kunne publicere det første kapitel i min aller første historie og så vil den ikke samarbejde da jeg skal lave cover? Er der andre der har haft det problem? Eller kan fortælle mig hvordan jeg gør?? NEED HELP!
  T.M.Kaur
  5 months ago
  Præcis o__o
  Forfatter Amanda Juhl
  Virker nu også for mig ;)
  Miss Houmann
  5 months ago
  Det virker fint hvis jeg gemmer billedet først og så oploader det... :) Nu er min historie hvertfald online! :D iihh...
 • Miss Houmann
  Ej kommer der slet ikke mere så?? :O
  Den er rigtig god, og jeg gad godt vide hvad der kommer til at ske. :D
  Lies and truth
  Lies and truth
  4098
  19
  11
  Emma og Adam mødes tilfældigt ude i byen. Emma er i byen med sin kæreste og Adam med sine kammerater. Ingen af dem er fest-mennesker. Sandheder mellem Emma, kæresten og veninderne bliver opdaget i løbet...
  Mathildeblicher
  1 years ago
  Jo, men det var noget jeg skulle skrive, for ellers kunne jeg ikke publicere flere kapitler før der var blevet fundet nogle vindere :)
 • Miss Houmann
  Mere... :D Hvornår kommer der mere?? :D
  Fuck - Alexandras historie
  Fuck - Alexandras...
  948
  7
  8
  Et nyt skoleår bringer nye udfordringer. Det erfarer Alexandra hurtigt, da hun møder den betagende Jackie, og ikke længere kan finde hoved og hale på tilværelsen. Efter et par romantiske tilnærmelser og...
  Cil Birks
  1 years ago
  Haha så snart jeg har fået det skrevet :D
  Miss Houmann
  1 years ago
  Godt svar.. ;)
 • Miss Houmann
  Jeg brugte hele min dag igår på at læse den her historie! JEG ELSKER DEN!! :D Jeg blev dog lidt skuffet over det sidste kapitel - jeg gad godt have læst om hvordan Tonys forældre havde reageret på ham og Askes forhold.. Jeg ville også gerne have læst om hvad der ville ske med Tony og Keegan (Pisse fedt navn btw) efter Emily flyttede. Det virkede lidt som om historien bare skulle afsluttes...!? :) Men jeg elsker den alligevel. Og jeg synes det er fedt at du har formådet at skrive historien ud fra en fyrs perspektiv! Jeg overvejer sgu at printe den ud så jeg kan læse den igen og igen og igen.... - ligesom den kærlighedroman Aske og Tony læser om og om igen.. ;)
  Fuck - Tonys historie
  Fuck - Tonys histo...
  22.6k
  97
  391
  Når omverdenen har et så klart billede af, hvordan man skal opføre sig, så er det svært at være den der falder udenfor. I mange år har Tony klaret sig ved hjælp af sin ”negative indstilling og dårlige...
  Cil Birks
  1 years ago
  Tusind tak! Jeg kan godt se hvad du mener omkring sidste kapitel. Håbet var at besvare nogle af spørgsmålene i efterfølgeren, men jeg vil helt klart notere det og tage det til efterretning!
  Miss Houmann
  1 years ago
  Velbekomme. :) Jeg vidste ikke der kom en efterfølger. Men det lyder da godt og det vil jeg da se frem til. :D
 • Miss Houmann
  Jeg er helt tosset med den her historie. Jeg glæder mig til at læse mere. :D
  Det eneste jeg har at sætte en finger på er, at der ind imellem er nogle stavefejl, men det kan man sagtens se bort fra. :) Måske du bare har været lige hurtig nok i din gennemlæsning!?
  Keep up the good work. :D
  A Heavy Crown
  A Heavy Crown
  1526
  15
  23
  Adaline bliver i en alder af sytten gift med kongen af England, Edward d. 3. Kongen har et ry for at være en brutal mand, og hans hustruer overlever sjældent længe. Den unge kvinde er skræmt for livet,...
  Alberte Dons Adsersen
  Jeg er desværre lidt ordblid, så selv når jeg prøver, så fanger jeg ikke alle fjel. Jeg forsøger så godt jeg kan, men der vil nok altid være et par stykke :)

  Men super dejligt at du kan lide den :D det bliver jeg så glad for at høre, jeg håber lide på at kunne få det næste kapitel ud i løbet af i morgen eller torsdag :)
  Miss Houmann
  1 years ago
  Okay, det tager jeg da hatten af for, at du får skrevet en masse så. :) Fedt at du klør på selvom du er lidt ordblind. :)

  Det lyder godt med et nyt kapitel, det vil jeg glæde mig til. :D
Loading ...