MaleDenmarkMember since 27 Dec 15Last online 1 years ago

Færdige Historier:
Ingen endnu...

Igangværende Historier:
The Second Pan
Unwritten Books
midnightmusic' playlist
Disney Digte
Lost In My Mind
Mainstream? Nej tak!
Nine Track Mind - The Stories

Historier, Som Snart Kommer:
You Found Me In Neverland
Breve til papir-personer
Hook & Pan: A Rising Friendship

 • MidnightMusic
  Det er virkelig nogle stærke linjer. Du kan virkelig beskrive tingene så meget, at man virkelig kan se det for sig og selv føle det. Du er virkelig talentfuld, Morbus UmbraNocte ;)
  Tungsind
  Tungsind
  1
  235
  6
  (En af mine små inspirations-cases)
  MidnightMusic
  3 years ago
  Du er da en god gætter ;) Hvordan fandt du ud af det? Er det, fordi mit brugernavn er det samme som navnet på alle mine WIX-profiler xD
  Thafiir
  3 years ago
  Ja både det, og at en af dine forsider har jeg set på din profil xD
  Nu ved jeg da, hvilke movellaer jeg skal læse! :o
  MidnightMusic
  3 years ago
  Samme her ;)
 • MidnightMusic
  1 Like
  Jeg har kun set begge af disse fandoms to gange og det ødelægger faktisk lidt mit lille hjerte, for det er to utrolig gode fandoms, som ingen rigtig lægger mærke til...
  Once Upon A Time: En ny fortælling af ALLE dine eventyr fra din barndom. Man fulgte med i snehvide og de syv små dværge som lille, og nu kan du følge videre med. Og der er så meget at tage fat på. Så mange ukendte ting, vi kan skrive om!
  Peter Pan: Det bedste eventyr nogensinde! Og det mest magiske og fortryllende. Historien om Wendy og Peter er bare perfekt. Men vi, fans, kan skrive om så meget mere. Jeg er allerede igang med nogen selv, men det er kun de første. Der er nok at tage fat på.
 • MidnightMusic
  3 Likes
  Nu tager jeg måske fat i en lidt ukendt ting, men Fordelene for At Være En Bænkevarmer eller på originalt sprog The Perks Of Being A Wallflower. Personerne i bogen og filmen er så realistiske at det er en skræk. Og at man virkelig skal begrænse sig og lave virkelige personer. Ingen magikere, ingen perfekte mennesker. Den sande sandhed. Og så måden bogen er skrevet på i sine breve. Det kunne jo være fedt, hvis man fik breve fra en anden person. Sam, Patrick, you name it!
  Marzia H.
  3 years ago
  Dem nominerer jeg også <3
 • MidnightMusic
  11 Likes
  Harry Potter, selvfølgelig. Det var den serie, som måske startede det hele. Startede fanfiction. Og selvom nogle ikke kan skrive meget om det, så er universet større end man bare kan se. Der er alt at skrive om. Canons, OTPs, andre personer/spøgelser. Man kan også skrive fra andres synsvinkler. Der er alt for meget at tage fat på og for lidt tid...
 • MidnightMusic
  Navn: Everitt Levis
  Distrikt: 3
  Alder: 16
  Udseende: Han er høj og ranglet. Håret mørkebrunt næsten sort. Øjnene er grålige og har ikke de største muskler.
  Personlighed: Han er en smule indadvendt, altså genert. Men kan godt 'spille' åbne og meget positiv.
  Styrke: Han er et geni og er meget adræt. Og så er en bue og en pil favorit-våbnet, hvis ikke man tæller hans hjerne med. Og god med fælder.
  Svaghed: Ikke god i nærkamp.
  Andet: Vil meget hellere arbejde alene end sammen med andre. Og hvis der skal være allierede, så vælger han aldrig de fysisk stærke.
  Online Hunger Games
  Online Hunger Game...
  3
  621
  14
  Er du bange for at dø? Det er vi også. Men heldigvis behøver du ikke sætte livet på spil for at være med i Online Hunger Games! Lav en karakter og kæmp for hans/hendes overlevelse i det 64. Dødsspil. Happy...
  Salmakia
  3 years ago
  Yay, en til! Happy Hunger Games!
  Salmakia
  3 years ago
  Hvis i begge to favoriserer Movellaen, så I får at vide, når vi opdaterer, så ville det være perfekt :-)
  @[IsaBom] @[MidnightMusic]
Loading ...