FemaleDenmarkMember since 22 Jan 14Age 20Last online 1 months ago

i knew i was over you when i unfollowed you on social media

 • MetteTinggaard.

  mumbled "Skolestress"

  Halløj folkens.
  Rigtig godt nytår, selvom det måske er lidt sent at sige det.

  Jeg ved godt, at jeg har været lidt fraværende siden jul, men mellem jul og nytår har tiden slet ikke været der til, at kunne få bare én time til at skrive.
  Jeg startede i skole igen den 3. januar, og har siden da været rimelig presset mht. afleveringer mm.
  Lige nu er jeg i gang med en 15 siders opgave, SSO, som også tager virkelig meget af min tid, og jeg vil gerne ende med en god karakter, da jeg efterfølgende må gange med 1,5, når jeg skal regne mit gennemsnit.

  I de næste par uger skal jeg bestemme hvilke emner, jeg vil snakke om i mine eksaminer til sommer, og det kommer derfor også til at tage meget af min tid, i og med at jeg kun får 2 forberedelsestimer på skolen, og resten skal laves hjemme.

  Dog skal jeg nok prøve at få opdateret så ofte som muligt, men hvis der kommer en smutter eller to, så ved i nu hvorfor. Jeg håber, at det er okay, og at i har forståelse for, at min uddannelse altså kommer i første række :D

  - MetteTinggaard.
  #Always...
  9 months ago
  Jeg tror vi alle har lidt svært ved at komme igang igen, her i januar : ) for mit vedkommende synes jeg bare at hele januar, er ligesom en mandag hver dag... : (
  Men held og lykke med det hele! (uddannelse er altså vigtig <3 )
  MetteTinggaard.
  9 months ago
  Hvor er det fedt, at jeg ikke er den eneste, der har det sådan! Januar er virkelig den værste måned. :/
  #Always...
  9 months ago
  Ja, det er den desværre : (
 • MetteTinggaard.

  mumbled "Jeg har været elendig til at opdatere :("

  Ej, hvor kan jeg godt mærke, at jeg er startet i skole igen. Jeg går i øjeblikket på 2. år på EUX Business, og er dermed færdig til juni 2019. Og jeg kan virkelig godt mærke, at det her år bliver hårdt - jeg har afleveringer HVER uge, som virkelig tager meget af min tid, da jeg ønsker at gå herfra med et rimelig godt snit. Derudover er jeg håndboldtræner 2-3 gange i ugen, hvilket virkelig også tager meget af min tid.

  Men jeg kan også godt mærke, at jeg ikke har lige så meget tid til at skrive herinde, som jeg egentlig havde håbet på. Det er ikke fordi, at motivationen ikke er der - for det er den. Jeg forsøger at skrive, hver gang jeg har tid og mulighed for det, men det er svært at få det hele til at hænge sammen.

  Men jeg kan love jer, at jeg ikke stopper med at skrive. Jeg vil stadig skrive og publicere kapitler, men jeg kan ikke love, at der bliver lagt noget op regelmæssigt. Jeg håber virkelig, at i forstår min situation :) <3
  Thilde N
  1 years ago
  1 Like
  Sikke travlt du har! Forstår godt, at du mangler tid til at skrive, kender det udemærket. Jeg håber du finder tid til det snart <3
  Cecilie :i
  1 years ago
  1 Like
  Det helt i orden Mette! Glæder mig bare til der kommer mere, og så håber jeg det går fantastisk med skolen <33
 • MetteTinggaard.

  mumbled "Jeg ved det godt.... ;("


  Hellow.
  Jeg ved at jeg har været elendig til at opdatere Inhale/Exhale, og jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst udgav et kapitel. Dog føler jeg selv, at min motivation er ved at være tilbage, og jeg vil gøre alt for at opdatere den jævnligt :)))

  - MetteTinggaard.
  Cecilie :i
  1 years ago
  1 Like
  ❤️❤️❤️
  Marliee
  1 years ago
  1 Like
  Fedt :)
 • MetteTinggaard.

  mumbled "Sommerferie og tidspres"

  Hellow, i skønne mennesker.

  Jeg har sommerferie to uger endnu, og jeg ved, at jeg har været elendig til at opdatere MYHS.
  Men det er der en grund til; Til hverdag bor jeg hos min far i Jylland. Dog ser jeg ikke min mor særlig tit, da hende og min søster flyttede till Brøndby, efter mine forældres skilsmisse. Derfor har jeg været hos min mor de sidste 14 dage, og uanset hvor meget jeg end gerne ville skrive, så følte jeg, at jeg var nødt til at værdsætte tiden med min mor og søster i stedet for - det håber jeg, at I forstår.

  Derudover har jeg 19-års fødselsdag på mandag (30/7), og jeg skal derfor have planlagt brunch for veninder, fest med mine venner, samt fødselsdagsmiddag for min familie.

  Men selvom jeg er lidt tidspresset, så skal jeg nok forsøge at få opdatere hurtigst muligt :D
  Cecilie :i
  1 years ago
  1 Like
  Du må have en god fødselsdag Mette! Blamer dig ikke <3
 • MetteTinggaard.

  mumbled "2'er til Make My Heart Scream"


  Jeg ved, at jeg har været forfærdelig ringe til at opdatere det sidste lange stykke tid, og det må i virkelig undskylde.
  Det hele bunder i, at jeg har fokuseret rigtig meget på min uddannelse, og med alle de lektierne, har motivationen til at skrive været lidt i bunds.

  Dog har jeg planer om at prioritere min tid anerledes, så jeg, så vidt muligt, kan få tid til begge dele. Selvom 'Make My Heart Scream' endnu ikke er helt afsluttet, så har jeg en lille idé om, at jeg vil skrive en 2'er. - Hvad tænker I om det? Vil I fortsat følge med i Harry og Sophies liv?

  - MetteTinggaard.