FemaleDenmarkMember since 22 Jan 14Age 19Last online 1 weeks ago

i knew i was over you when i unfollowed you on social media

 • MetteTinggaard.
  1 Like
  Du har gjort det igen, Ida!!Jeg kan slet ikke få nok!
  Drillenissen
  Drillenissen
  8
  1154
  6
  Mary Christians på 16 år har hver eneste december måned skulle stå imod visse drenges mobning med hendes navn, da det let kan forveksles med "Merry Christmas" og yderligere er mobning ikke noget fremmedet...
  Idapigen1980
  1 months ago
  Årh, tusind tak <3
 • MetteTinggaard.

  mumbled "Jeg har været elendig til at opdatere :("

  Ej, hvor kan jeg godt mærke, at jeg er startet i skole igen. Jeg går i øjeblikket på 2. år på EUX Business, og er dermed færdig til juni 2019. Og jeg kan virkelig godt mærke, at det her år bliver hårdt - jeg har afleveringer HVER uge, som virkelig tager meget af min tid, da jeg ønsker at gå herfra med et rimelig godt snit. Derudover er jeg håndboldtræner 2-3 gange i ugen, hvilket virkelig også tager meget af min tid.

  Men jeg kan også godt mærke, at jeg ikke har lige så meget tid til at skrive herinde, som jeg egentlig havde håbet på. Det er ikke fordi, at motivationen ikke er der - for det er den. Jeg forsøger at skrive, hver gang jeg har tid og mulighed for det, men det er svært at få det hele til at hænge sammen.

  Men jeg kan love jer, at jeg ikke stopper med at skrive. Jeg vil stadig skrive og publicere kapitler, men jeg kan ikke love, at der bliver lagt noget op regelmæssigt. Jeg håber virkelig, at i forstår min situation :) <3
  Thilde N
  4 months ago
  1 Like
  Sikke travlt du har! Forstår godt, at du mangler tid til at skrive, kender det udemærket. Jeg håber du finder tid til det snart <3
  Cecilie :i
  4 months ago
  1 Like
  Det helt i orden Mette! Glæder mig bare til der kommer mere, og så håber jeg det går fantastisk med skolen <33
 • MetteTinggaard.

  mumbled "Jeg ved det godt.... ;("


  Hellow.
  Jeg ved at jeg har været elendig til at opdatere Inhale/Exhale, og jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst udgav et kapitel. Dog føler jeg selv, at min motivation er ved at være tilbage, og jeg vil gøre alt for at opdatere den jævnligt :)))

  - MetteTinggaard.
  Cecilie :i
  6 months ago
  1 Like
  ❤️❤️❤️
  Owlinus
  6 months ago
  1 Like
  Fedt :)
 • MetteTinggaard.

  mumbled "Sommerferie og tidspres"

  Hellow, i skønne mennesker.

  Jeg har sommerferie to uger endnu, og jeg ved, at jeg har været elendig til at opdatere MYHS.
  Men det er der en grund til; Til hverdag bor jeg hos min far i Jylland. Dog ser jeg ikke min mor særlig tit, da hende og min søster flyttede till Brøndby, efter mine forældres skilsmisse. Derfor har jeg været hos min mor de sidste 14 dage, og uanset hvor meget jeg end gerne ville skrive, så følte jeg, at jeg var nødt til at værdsætte tiden med min mor og søster i stedet for - det håber jeg, at I forstår.

  Derudover har jeg 19-års fødselsdag på mandag (30/7), og jeg skal derfor have planlagt brunch for veninder, fest med mine venner, samt fødselsdagsmiddag for min familie.

  Men selvom jeg er lidt tidspresset, så skal jeg nok forsøge at få opdatere hurtigst muligt :D
  Cecilie :i
  6 months ago
  1 Like
  Du må have en god fødselsdag Mette! Blamer dig ikke <3
 • MetteTinggaard.
  1 Like
  Hvis man nu har en specifik pige, man gerne vil have på coveret, og hun ikke står på din liste - kan det så godt lade sig gøre?
  COVER STORE - SARAH ISABELL
  COVER STORE - SARA...
  11
  2078
  103
  // Ved ikke om jeg laver flere covers foreløbig, men du kan altid smide et skema, og det kan være, at jeg har tid til at lave dit cover! For første gang åbner jeg en cover store! Jeg laver kun covers...
  MetteTinggaard.
  7 months ago
  1 Like
  Hvis det nu skulle være Acacia Brinley - i den periode, hvor hun havde mørkebrunt hår? :D
  Sarah Isabell
  7 months ago
  Tror desværre ikke rigtig at det kan lade sig gøre. Der er ikke så mange png’er af hende. Måske hvis du selv kan finde en png, som passer til, hvordan hun er og skal se ud på coveret, kan det nok godt lade sig gøre ;)
  Sarah Isabell
  6 months ago
  Ellers kan det være, at vi kan finde en, der ligner meget hende? Jeg vil meget gerne lave dit cover, men det er bare svært, hvis der ikke er så mange png'er af hende ;)
  Det kommer selvfølgelig også an på, hvad for et slags cover, du gerne vil have ;)
Loading ...