FemaleDenmarkMember since 10 Mar 11Age 23Last online 10 months ago

"Give a girl the right shoes, and she can conquer the world."
— Marilyn Monroe

 • Izabell

  mumbled "Anyone out there?"

  3 years agoReply
  6 Likes
  Hej alle dejlige damer. Jeg ryddede op på mit værelse her forleden, og da jeg tørrede mine priser af som jeg fik for Scream og ONS, kom jeg til at tænke på movellas, og om der stadigvæk er folk herinde som jeg 'voksede' op med herinde. Jeg har ikke rigtig fulgt med herinde i år efterhånden, så jeg aner ikke hvad der rigtigt er sket - er der nogle 'gamle' tilbage? Er 1D stadigvæk in? Eller er alting ændret?
  Jeg har siden oprydningen overvejet at skrive lidt igen, da jeg sidder med meget tid på hånden, og jeg brænder for at komme i gang igen, da jeg savner det enormt meget.
  Håber der er nogen der kan give mig svar, og hav en god dag <3
  allwaysbelieve
  2 years ago
  Jeg er her stadig
  Pixieee
  2 years ago
  Måske er jeg sent ude, men please lav, en historie med one direction som minder om Bet on it.. Det er min yndlings, selv efter alle de år, så læser jeg den stadig den dag idag!! :D
  Elsker bare alle dine historier!! <3
  The Introvert
  1 years ago
  1 Like
  Hvis du beslutter dig for at komme tilbage, så er der stadig mange fans a “Life’s a great adventure” og du stoppede med at opdatere på et alt for spændende tidspunkt
 • Izabell

  mumbled "Ny movella?"

  5 years agoReply
  3 Likes
  Hey guys :)
  Jeg overvejer stærkt at skrive en ny movella samt fortsætte på LAGA. Men er I stadigvæk interesseret i at læse mine ting? Jeg har ikke være på i meget lang tid, så jeg ved ikke helt hvordan det står til herinde.
  Hvis det er, at jeg så skriver en ny en, er One Direction stadigvæk en stor del herinde så? Fordi så bliver det stadigvæk med de dejlige drenge.
  Håber I får en dejlig dag og en god weekend.
  Hilsen Iza xx
  DrSecret
  5 years ago
  2 Likes
  Lav en 2'er af Scream, please! <3
  Caroline L.
  5 years ago
  1 Like
  Jeg synes helt klart at LAGA at du skal skrive videre på den. Den er så god! Håber virkelig at der snart kommer mere! :)
  musenberg
  5 years ago
  1 Like
  Håber virkelig at du skriver videre på LAGA. Den er helt fantastisk��
 • Izabell
  6 years agoReply
  3 Likes
  JEG ER I GANG MED ET KAPITEL, BARE SÅ I VED DET! Burde ikke gå mere end 2 dage før det kommer <3 <3 <3 tusinde tak for tålmodigheden piger (og drenge?) <3333
  Life's a Great Adventure - One Direction
  Life's a Great Adv...
  202.1k
  1167
  1275
  Vi kender stort set alle til 2. Verdenskrig. Prøv så at forestille dig en 3. Verdenskrig imellem to kendte bands. May Flower er et britisk girlband, der efter en masse covers på YouTube er blevet signet....
  Louise B
  5 years ago
  Jeg tvivler virkelig stærkt på, at movellaen forsætter. Jeg tror faktisk, at hun eventuelt har glemt den, og så sker der ikke mere, @[Katrine..] xx
  Katrine..
  5 years ago
  Jeg regner heller ikke med, at der kommer mere, men jeg kan stadig godt lide at læse historien, selvom den bare slutter midt i det hele..
  Maria1209
  5 years ago
  det er vildt dårligt at den bare stopper.....:(
 • Izabell

  mumbled "Hjælp!!!!"

  7 years agoReply
  14 Likes
  Hej alle :)

  Jeg er gået i gang med at skrive igen. Jeg fokuserer lige pt mest på LAGA, som jeg helst gerne vil blive færdig med først, eftersom jeg har ret mange gode idéer til den. Men jeg har et problem; det har været super svært at komme i gang med at skrive igen. Jeg bruger rimelig meget af min dag på at skrive engelsk, og så kniber det altså lidt med at skulle til at skrive dansk. Derudover ved jeg ikke, om jeg skriver som jeg plejer... Derfor kunne jeg virkelig godt bruge en person, der ville have lyst til at læse noget af det, som jeg har skrevet der kan fortælle mig, om det kan bruges eller om det er en bunke skrald lige til skraldespanden (sjovt nok).
  Men please, en eller anden, meld dig frivilligt, vil så gerne i gang igen <3 <3 <3
  Emily_Directioner
  Jeg vil meget gerne!<3 du er min inspiration inden for movellas! Så ville betyde meget<3
  Annnaaaaa
  7 years ago
  Jeg har det præcis på samme måde, så jeg ville vildt gerne����
  Caro7781
  6 years ago
  Jeg vil også gerne læse det vis det kan hjælpe dig Izabell
 • Izabell

  mumbled "Long time ago :c"

  7 years agoReply
  30 Likes
  Hej Guys..
  Wow, jeg har ikke været herinde i like.. 100 år................. Det er ret sært. Ehm.. Jeg har meget jeg gerne vil sige, men først har jeg lige et spørgsmål. Jeg overvejer at begynde at skrive igen, ligesom jeg plejede. Men er der overhovedet nogle, der ville følge med mere?
  Det ville være rart med nogle svar, fordi så vil jeg prøve at fortsætte hvor jeg slap, hvis der selvfølgelig er interesse i det.

  Hilsen Izabell <3
  pulle
  6 years ago
  Ja please begynd igen, er besat af dine movellas <3
  Sofie Amalie Goncalves
  Tja, det er godt nok lang tid siden du har skrevet det, men jeg elsker dine movellas!����
  ..:love:..
  5 years ago
  Altid
Loading ...