FemaleDenmarkMember since 27 Sep 13Last online 10 months ago

Mit liv bliver skrevet ned i mine historier. Jeg skriver næsten kun oneshots, da det passer mig bedst. Jeg vil ikke kunne fortsætte med at skrive en livslang roman, så oneshots bliver det for det meste. Dette er min slags dagbog. Jeg har en anden bruger på movellas, så jeg er godt klar over hvordan siden fungere. Jeg oplyser ikke noget om mig selv, andet end det der står i mine historier, så i kan ligeså godt lade være med at spørge.

 • ImAnonymous
  5 years agoReply
  Eh hi. Ved ikke rigtig om du kan huske mig, men jeg kiggede lige Movellas igennem, og fandt din profil igen. Ehm, det er mærkeligt og latterligt i know, men ville bare vide hvordan du går og har det? Jeg håber at du har det godt, og hvis du vil skrive kan du altid ansøge mig på kik.-Det er ikke engang sikkert at du ser denne besked, men jeg prøvede. Eh.
 • ImAnonymous
  6 years agoReply
  Jeg føler, at jeg læser en løgn. Måske fordi at jeg føler at det bare er ord, eller fordi at jeg ikke kan se mig selv på den måde. Desuden vil folk stadig handle ud fra udseende, og det er der desværre ikke meget man kan gøre ved. Dog kan jeg godt lide budskabet, og at du snakker ud til dine fans. Du får i hvert fald et like fra mig.
  -Anonymous.xx
  Be yourself
  Be yourself
  326
  39
  10
  En lille tekst om at elske sig selv for den man er og ikke for det folk vil have en til at være.
 • ImAnonymous

  mumbled "Efter sommerferien.."

  6 years agoReply
  Jeg ved ærlig talt ikke hvorfor jeg skriver det, og hvor mange der læser det. Hvor mange der egentlig læser det jeg skriver. I må undskylde hvis min skrivning ikke er i top, men jeg har det ikke godt. Jeg ved ikke hvor meget jeg skriver. Jeg ved at jeg kommer til at skrive, jeg ved bare ikke hvor ofte. Når skolen starter, så er jeg sikker på at alt går galt for mig. Jeg føler mig på bar bund, så hvis i lige pludselig ikke høre fra mig i lang tid, er det sikkert fordi at jeg ikke kan. Jeg har det sikkert rigtig dårligt, og ved ikke hvad jeg skal gøre af mig selv. Den nye skolereform tager hårdt på mig, så jeg er slet ikke klar. Jeg er bange for hvad jeg kan få mig selv til, så det er nok grunden til at jeg måske bliver meget passiv efter ferien, men jeg håber på det bedste for jer. Urgh My mind is a mess.~
  -Anonymous.xx
  ImAnonymous
  6 years ago
  Hahaha, det var da altid noget. Måske skulle jeg tjekke den movella ud, hvis du laver den. Jeg kunne sikkert få gavn af den.
  -Anonymous.xx
  Mie (MA Hald)
  6 years ago
  Har allerede fire kapitler i den...
  ImAnonymous
  6 years ago
  Så vil jeg da lige prøve at tjekke den ud.
  -Anonymous.xx
 • ImAnonymous
  6 years agoReply
  Selve handlingen virker meget god. Meget spændende i hvert fald. Du har dog nogle problemer med komma, men de kan let ses bort fra. En ting jeg dog ikke kunne lide, var at det gik lidt for stærkt. Det med at rejse væk, det gik lidt for stærkt, hvor imod jeg syntes at der burde have været en længere forklaring. Måske snakke med sine veninder, eller fortælle nogen om det. Så man var forberedt på det, selvom at det står i resumeet. Det er dog også den eneste ting, ellers er den meget god. Elsker ideen.
  -Anonymous.xx
  Escape from life
  Escape from life
  118
  2
  13
  Amelia Ea Kingsley er den 17-årige datter til den berømte skuespiller, Robert Kingsley, som netop er død af den dræbende sygdom, kræft. Roberts død støder Amelia voldsomt. Den krænkende følelse får Amelia...
  ImAnonymous
  6 years ago
  Det kan jeg så godt forstå, så længe at der bare kommer en forklaring senere, er der jo intet dårligt ved det. Derfor er det svært at bedømme en movella, på kun et kapitel. Men held og lykke med den fremover.
  -Anonymous.xx
 • ImAnonymous
  6 years agoReply
  Jeg har meget svært ved at føle noget, fra denne tekst. Jeg kan ikke helt få den der "Sørgelige" følelse, som mange andre læsere kan. Jeg tror at problemet er, at det er fra præstens synsvinkel. Hvorimod hvis det havde været fra din, eller en anden person som var pårørende, havde det været lettere at få den følelse. Det havde måske også hjulpet meget, for dig, hvis du så kunne skrive den følelse ned, som man går inde med efter et tab. -Det gør det i hvert fald for mig. Men alt i alt er det en god historie, og jeg er ked af det med din far.
  -Anonymous.xx
  Da far begik selvmord
  Da far begik selvm...
  669
  14
  7
  Dette one shot handler om min fars død set fra en præsts synsvinkel. Jeg skriver ud fra det, som præsten har fortalt mig, der er sket - altså er der ikke noget i teksten, der er opdigtet. Jeg har ikke...
  Amalie M. Ranch
  6 years ago
  Mange tak for din kommentar :) Kan altid bruge gode råd.
  Jeg forstår dig godt. Når jeg selv læser den, synes jeg faktisk heller ikke, at den virker så sørgelig på den måde. Du har måske ret i det med synsvinklen, tror jeg.
  Tak skal du have.
Loading ...