FemaleDenmarkMember since 30 Dec 12Age 39Last online 3 hours ago

Grundet travlhed med jobbet, så kommer der ikke nye kapitler så ofte, men jeg bestræber mig på at gøre det bedste.��❤

 • Idapigen1980

  mumbled "Sådan ligger landet!"

  1 Like
  Jeg vælger at stoppe med at skrive på "My Step Brother" Og "8 Mile" (begge fanfics), eftersom der tydeligvis ikke rigtigt er nogen der følger med i dem, og så gider jeg bare ikke bruge min tid og energi på at lægge nye kapitler ud, når der alligevel ikke er nogen der læser med på dem, så jeg vælger at koncentrere mig udelukkende om to af mine gamle movellaer "Unfaithful" og "Purpose - I Slept with Justin Bieber", så de i alt fald kan blive færdigskrevet engang <3

  Jeg har også ret meget på fornemmelsen, at mange ikke bruger tid på movellas mere, så det kunne vel også være problemet med meget af den inaktivitet her er?

  Ellers, så vil jeg bare lige ønske god efterårsferie til de af jer der har. Det er jo ikke alle, der har (in case: moi!) Haha! Jeg har bare lige et par dage fri, inden jeg skal på arbejde i weekenden.

  Knus.
  nadia
  2 days ago
  Ida jeg har lige et spørgsmål...

  Har du gjort dig nogen tænker om at skrive videre på the bodyguard, jeg venter virkelig på at du kommer videre <3
  Idapigen1980
  2 days ago
  @[Nadia] Hold da op? Læser du virkelig stadig på den? <3 Jeg er dybt beæret, men for at være ærlig, så ved jeg slet ikke om jeg vil fortsætte den? Måske en gang, men nok ikke i øjeblikket XD Jeg ved faktisk ikke hvorfor pokker jeg lovede at skrive videre på den dengang? Jeg tog helt sikkert munden for fuld og det beklager jeg den dag i dag. :/
  nadia
  1 days ago
  1 Like
  Jeg synes den er helt vildt god og falder tit tilbage til den <3 men det er helt okay, jeg ville bare hører hvad dine planer var med den, men jeg ville glæde mig til den dag, du forsætter den :)
  Idapigen1980
  1 days ago
  Det er jeg super glad for at høre. <3 Det kommer nok engang, men kan ikke love noget 100% endnu. ;) Nat Nat.
 • Idapigen1980

  mumbled "Lige som man opdaterer!"

  1 months agoReply
  4 Likes

  Har man lige set mage! Så er der pludseligt kommet nyt Movellas! Hvor er det flot! I like it! <3
  Lukas. I. C.
  1 months ago
  2 Likes
  Helt enig Bubble XD Det må blive næste gang :P XD
  Alittlebubble
  1 months ago
  1 Like
  Næste gang må det gerne være gult eller orange! XD
  Cecilie Reckendorff
  4 Likes
  Jeg elsker det, men det er meget iøjenfaldende, så jeg kan sagtens forstå det ikke er alles kop te. Det kunne være virkelig fedt, hvis de lavede det, så man selv kunne vælge imellem et par forskellige temaer. :)
  Bellarose.
  1 months ago
  Det er et mega cool design, som vi har fået os herinde!! xx
 • Idapigen1980

  mumbled "Kære læsere.."

  3 months agoReply
  2 Likes
  Kære læsere på mine historier. Jeg beklager virkelig de forkerte billeder og profilcovers der må dukke op nu og da. :( Der er problemer med billedfunktionen her på movellas og derfor laver den rod med mine billeder så det slet ikke passer i mine historier. :( Særligt er det gået ud af min historie "Unfaithful" der volder problemer med. Det er virkelig træls. Øv øv!
 • Idapigen1980

  mumbled "Problemer på Movellas!"

  3 months agoReply
  1 Like
  Ih, hvor det dog trætter mig, at Movellas har konstante problemer :( De billeder som jeg sætter ind i mine kapitler, ændrer sig konstant, og det TRÆTTER mig, at jeg skal gå evindeligt mange kapitler tilbage i mine historier for at rette de skide billeder hele tiden! Hvorfor gør Movellas det her? Er det stadigt en masse virus, som i kæmper med herinde?

  Jeg burde være ligeglad, men det er jeg ærligt talt ikke, for hver gang jeg langt om længe har fået ændret alle mine billeder til de var ved udgangspunktet, så bliver de rettet om til andre billeder der høre til kapitler langt langt langt tilbage i mine historier. :(

  Hvad kan jeg gøre? Hvad kan I gøre?

  *SUK*
  Lukas. I. C.
  3 months ago
  1 Like
  Totalt, er fuldstændig enig! Det har bidraget så meget til at fange folks opmærksomhed; og jeg kan også selv mærke, at jeg mangler at se nogle visualiseringer af folks historier, der – som du siger – kan vise plottet lidt yderligere :) Man kan jo nærmest også lave den parallel med at man siger på datingsider, at der er en LANGT større chance for at blive bemærket, for de profiler med billeder på. xD Det gør altså bare noget, når der er noget ekstra materiale.
  Idapigen1980
  3 months ago
  1 Like
  Kunne ikke være mere enig. Det er jo altid førstehåndsindtrykket der spiller en væsentlig rolle. ;)
  Louise B
  3 months ago
  1 Like
  Ah, jeg så lige kommentaren med traileren, og jeg giver jer ret. Traileres var også det som fangede min opmærksomhed, INDEN jeg gik i gang med en historie. Og hvad der angår billede problemet, så oplevede jeg det også selv, og har måtte sådan slette hele historien og oprette en ny en før at den stoppede med fejlen (heldigvis var historien ikke udgivet på daværende tidspunkt). :)
  T.M.Kaur
  3 months ago
  1 Like
  Hm, har selv oplevet problemer med trailer, men ikke rigtigt billedfunktionen. Nogen af problemerne kommer måske i forbindelse med at Mov er ved at ændre nogle ting her på siden, men jeg kan lige høre mig ad senere her i weekenden :D
 • Idapigen1980

  mumbled "Movellas team!"

  2 Likes
  Er I godt klar over, at man ikke kan skrive nye kapitler? Nu er det jo endeligt lykkedes mig at kunne komme på her igen efter knap to uger, hvor jeg ikke kunne logge mig ind. Der er jo stadigt en del funktioner, som slet ikke virker optimalt :( Arbejder I stadig på sagen?

  Hilsen Ida.
  Adison
  11 months ago
  1 Like
  Som i at du ikke modtager mails, eller at du modtager dem, men at selve historierne ikke er blevet opdateret? @[DaisyLady]
  Adison
  11 months ago
  1 Like
  Det burde være fikset nu @[DaisyLady] :)
  DaisyLady
  11 months ago
  @[Adison] det er mails jeg ikke modtag men det gør jeg nu så det er dejligt :D
  Idapigen1980
  10 months ago
  @[Adison] Photo editor virker ikke, hverken når man skal indsætte billeder i kapitlerne eller når der skal indsættes et cover til movellaen. Det er virkelig trist at Movellas har så mange problemer hele tiden.