FemaleDenmarkMember since 25 Sep 12Age 20Last online 6 months ago

"We never noticed the beauty
because we were too busy trying to create it."

Mine noveller 'Under Vandet' og 'Vinterlandet' er begge to skrevet til skolen og det er min "undskyldning" for at de ikke er særlig lange. Jeg ville gerne have alle genretrækkene med (åben slutning, foregår over kort tid og uden for mange karakterer og dybde).
'Vinterlandet' er ikke særlig nyskrevet. Jeg tror faktisk jeg skrev den da jeg var 11 år, og doven som jeg er, fik jeg ikke rettet den efterfølgende.

Jeg befinder mig bedst i fantasygenren og som mange andre herinde, er mit mål at udgive en roman. (Ikke nogle af mine noveller her på siden). :'D
Jeg vil dog viiiirkelig gerne høre din mening om 'Akademiet'...

 • Månebarn

  mumbled "En anden ting!"

  4 years agoReply
  1 Like

  Kender i bøgerne 'The Raven Cycle'? Jeg så en anmeldelse af dem på yt og jeg synes at de lød super gode. Der er vist også en fjerde bog der hedder 'The Raven King', men her er de første tre. Nå men de er på engelsk og mit egentlige spørgsmål er om i ved om man kan få dem på dansk?
  Ellers læser jeg dem nok bare på engelsk, men det lader ikke til at de har sådan nogle bøger på bibliotekerne... ;)
  Historietøsen
  4 years ago
  Kender forfatteren, der har en anden trilogi oversat til dansk på bibliotkerne, så spørgsmålet er da, om de har været populære nok til, at man vil oversætte mere af hende. Ellers kan du prøve at søge på bibliotek.dk. Hvis de kan skaffes i Danmark, vil du kunne finde dem der. Også på engelsk :-)
  Månebarn
  4 years ago
  1 Like
  Okay tusind tak :)
 • Månebarn

  mumbled "Halløj folkens"

  4 years agoReply

  Hvordan ser jeres hverdag ud? Det er noget jeg efterhånden er blevet ret interesseret i at vide, eftersom jeg starter i gymnasiet her i august og til tider har lidt for mange ting som jeg gerne vil.
  Mine ambitioner den næste tid, kortfattet:
  - Begynde mere seriøs skrivning jeg gerne vil have udgivet en dag.
  - Gå i gymnasiet.
  - Passe og ride den hest jeg har helpart på.
  - Have mig et job.

  Er det bare mig eller lyder det som en for stor mundfuld? Problemet er, at jeg på nuværende tidspunkt ikke ved hvor tidskrævende det vil være at gå i gymnasiet. Der er efter sigende mange afleveringer. Samtidig så kan jeg (og vil) ikke bare droppe min hest, da det er noget jeg går meget op i, men selv hest + gymnasie hører jeg, er en meget tidskrævende kombination. Og så kommer jeg og siger at jeg gerne vil begynde at skrive seriøst også (hvilket selvfølgelig også er noget jeg rigtig gerne vil) og have et job, for hvem kan klare sig uden penge? Jeg kan ikke. Specielt ikke når jeg godt kunne tænke mig en computer jeg kan bruge i gymnasiet og også at skrive på. Den slags er ikke noget man får foræret der hvor jeg bor.

  Som i nok kan høre er jeg en smule frustreret over at jeg ikke kan nå det hele, og jeg har brug for at høre jer movellisters råd til hvad jeg skal gøre... Om hvad i tror der kan hænge sammen for mig. :)


  Sidebemærkning:
  Er jeg den eneste der har det som om gymnasie, efterskole eller erhvervsskole er de eneste muligheder der er efter folkeskolen? De eneste muligheder studievejlederne præsenterer for os? Ikke fordi jeg er imod de her oplagte eller skulle jeg kalde det mainstreame valg, men jeg får at vide alle steder fra, at hvis jeg ikke ved hvad jeg vil senere i mit liv, så vælg først og fremmest efter interesser. Og nej, jeg har absolut ingen anelse om i hvilken retning jeg vil gå fremover. Men jeg ved at skrivning interesserer mig og jeg kan bare ikke gennemskue hvad jeg så skal vælge? For kan man vælge noget skriverelateret, så er jeg ikke blevet informeret om det. Ved i noget? Og hvordan gør i efter 9. klasse?

  Gymnasie er jo bare ikke det rigtige for alle, selvom det åbner for mange uddannelser.

  Sorry, jeg er en smule indebrændt over mange ting. :D Håber at i har nogle tanker! :)

  - Månebarn
  Sofie Riis EndahlEditor
  Og så har jeg mit job, men når man arbejder hos Movellas, så kan man ikke være heldigere <3
  Månebarn
  4 years ago
  @[Damana] Ja det er jo individuelt hvor meget man går op i henholdsvis skole og fritid. Du har nok ret i at man bare må se det an OG også det med dansk A på gym... Det er en god ting selvfølgelig! :)

  @[Sofie R. E.] Haha, ja tror også kun det var 1 der skulle derind på min årgang.
  Føler bare lidt at man ikke er blevet præsenteret for ALLE mulighederne man har efter 9. klasse, og håber så bare ikke at man senere finder ud af det perfekte sted for en, som man ikke havde hørt om fra vejlederne, fordi der måske alligevel kun er et par stykker der passer ind der... :O <3 Det ville være en klassiker, at sådan noget skete for mig! :D lol...

  Jeg skal indtil videre på Engelsk A, Psykologi B, Samfundsfag B (på Helsingør gym). Men der er meget der kan nå at ændre sig endnu tror jeg! Jeg var meget i tvivl om valg af studieretning og det er også derfor at jeg ikke er 100 på at gym passer til mig... Men man bliver jo nødt til at prøve noget. ;) Lyder fedt med dine musicals, håber også at jeg bare kan komme i gang med at skrive igen.. og så bare holde fast.
  Månebarn
  4 years ago
  True, var i erhverspraktik på movellas og det var FEDT! <3
 • Månebarn

  mumbled "Hvorfor..."

  4 years agoReply

  .. skal jeg ALTID stemples som den stille pige?!

  Uh jeg bliver virkelig træt af det nogle gange! Undskyld mit lille vredesudbrud her. Andre der har det sådan også?
  Elvira. H
  4 years ago
  Kender det alt for godt :-/ Man føler sig nogle gange helt forkert, når man sidder ved siden af dem der altid næsten råbesnakker:-/
  Historietøsen
  4 years ago
  Jeg har altid været lidt halvmisundelig på dem, der har så meget selvtillid, at de kan sige, hvad de tænker uden at være bange for konsekvenserne, at de kan grine ad egne fejl, trække på skuldrene og sige "pyt" ... Men det er da heldigvis også noget, man kan lære ;-) men ja, det er aldrig sjovt at få en masse opmærksomhed, fordi dem ved siden af tiltrækker det, hvis man bare gerne vil være i fred. Det er det samme med venner, der vil have det der gruppebillede den ene dag, man ikke har fået vasket hår og ikke har gjort det vilde ud af sin make-up. Så føler jeg mig i hvert fald altid forkert, også den dag i dag :-)
  Månebarn
  4 years ago
  1 Like
  I har så ret... Man føler sig helt malplaceret! Glæder mig til den dag hvor jeg ikke har et stempel i panden men bare kan være som jeg er. I øvrigt synes jeg ikke selv at jeg er stille, ikke altid i hvert fald.. Men når man er sat i bås er der ikke mange der lægger mærke til det.
  Glæder mig til gymnasiet i hvert fald.. Tror at du har ret i at det hjælper at møde nye mennesker :)
Loading ...