FemaleDenmarkMember since 20 Feb 11Age 21Last online 1 years ago

✾ "We have to continually be jumping off clifs and developing our wings on the way down" - Kurt Vonnegut✾
✾ Next up.
- Ohhh. What a secret?
✾ Updates.
- Work in progress.

 • Sandra J.

  mumbled "Missing your company."

  5 years agoReply
  Vil godt nok indrømme det er lang tid siden jeg har været online på siden - af flere forskellige grund - men hold op hvor har jeg savnet Movellas.
  Havde egentlig planlagt at skrive en hel masse i sommerferien, da jeg ikke rigtig havde nogle planer udover lidt arbejde. Det ændrede sig dog hurtigt og de sidste tre uger har der været fuld knald på. Først var jeg på ferie med svigerfamilien i Tjekkiet og Tyskland, og derefter tog jeg med min mor og far til fyn. Selvom det var skønt, vil jeg dog indrømme jeg er godt udmattet.
  Lige pt står den på omrydning og omflytning da jeg har invisteret i en ny seng og reol for lidt tid siden, som endnu ikke er kommet på plads. I morgen skal jeg til familie fødselsdag og mandag står den på skole igen. Puha. Har valgt at tage et år i 10, da jeg håber at kunne komme til England året efter.
  Hvad har i lavet i jeres ferie? Og hvad skal I efter ferie? - hvis I altså stadig har det.
 • Sandra J.

  mumbled "3 år."

  6 years agoReply
  3 Likes
  Halløj!
  Kan virkelig ikke fatte jeg har haft min movellas profil i 3 år, jeg har 140 og er taknemmelig for hver og en der bare har overvejet at kigge på en af mine historie selvom jeg langt fra har været den bedste til at få skrevet, opdateret eller noget som helst. Får tusindvis af ideer, ved hvordan jeg vil have en scene til at gå, hvad de skal sige, gøre, tænke, men jeg kan bare ikke få det fra mit hovedet til papiret og skammer mig lidt over det. Men derfor vil jeg sige tak, ved godt det er 6 dage siden jeg egentlig have 3års dag, men hvis jeg nogensinde møder jer, får i alle et stort kram!
  Udover det, arbejder jeg faktisk på 3 nye movellaer for tiden, og håber virkelig de bliver til noget. Kan afsløre at jeg bestemt ikke kommer til at skrive i den her weekend da jeg skal til fest og mit skema er i det hele taget ret presset da eksamenerne er undervejs og sådan, men næste år begynder jeg i 10 klasse og eftersom de ikke går ind for lektier, og jeg ikke har alle mulige lorte fag håber jeg at kunne få skrevet meget mere end i dette skuffende år. :i
  Elsker jer alle sammen og håber i alle har en god dag :) <3
  Frederikke
  6 years ago
  Tillykke med de 140 fans :D
  Og syntes du ikke også at der er sket meget herinde på 3 år?
  Jeg selv har været her over 4 år, go hold op alle de ting der er blevet forandret siden da :D
  Sandra J.
  6 years ago
  Tusind tak! :D
  Det er sket sygt meget, det er næsten helt surrealistisk. Man bliver sådan helt.. "Wauw" når man tænker tilbage på det :)
 • Sandra J.

  Musik.

  6 years agoReply
  Hører i musik når i skriver, og hvilket?
  Det er selv det eneste der rent faktisk kan få mig til at fokusere på en historie og ofte er det meget tema lagt med historien. Men eftersom jeg for det meste bare hører det jeg plejer, ville jeg høre om der var nogle der havde noget musik de gerne ville dele med mig? :)
  Frederikke
  6 years ago
  Mit musik afhænger altid af hvilket humør jeg er i, og hvilken situation jeg skal sætte mig ind, når jeg skriver. Hvis jeg f.eks. skal skrive en sørgelig scene hjælper det jo f.eks. ikke ligefrem at lytte til "Happy" med Pharrel ;) haha
  Thilde N
  6 years ago
  Jeg hører meget One Direction, mange sange fra deres Take Me Home album faktisk. Det er ret forskelligt hvad jeg hører hver dag, men tit hører jeg bare en tilfældig sang, jeg lige støder på
  Emma K. Pedersen
  6 years ago
  Elsker personligt albummerne: Save Rock and Roll af Fall Out Boy, Sempiternal af Bring Me The Horizon, The Black Parade af My Chemical Romance og Night Visions af Imagine Dragons :)
  Jeg plejer bare at sætte et helt album i gang og så bare skrive :)
 • Sandra J.

  mumbled "Instagram. (:"

  6 years agoReply
  Heey.
  Ville faktisk bare lave en lille update til jer.
  Jeg er faktisk begyndt at skrive lidt, jeg har fundet en ide og glæder mig helt vildt til at dele den med jer! Håber i glæder jer mindst lige så meget som mig?
  Udover det.. Ved ikke om i ved det.. har men en lille obsession med makeup og jeg elsker at lægge det. Så.. Min veninde har overtalt mig til at oprette en makeup ig account, så hvis i er interesseret i amatør makeup og billede hvor jeg ligner en der er fuld, ville jeg blive super glad for hvis i fulgte mig @ sandraguldbergmakeup =)
  I er selvfølgelig også velkomne til at følge min private (sandraguldbergjensen) og min 1D fan account (trizarrytops) :)
Loading ...