• Flimmer
  8 years agoReply
  lol, den har du bare oversat, det er ikke din egen! Jeg har læst den på justinbieberfanfiction.com :D.
  "Det er ikke min telefon!" (JDB)
  "Det er ikke min...
  17
  0
  5
  Hvad kan der ske, når to vidt forskellige personer finder hinandens mobiltelefoner?
  Starstruckshades
  8 years ago
  Nå, det vidste jeg ikke :O Det er min lillesøster, der har siddet og oversat det så :/ Jeg sletter den nu.. 1000 gange undskyld for det :D
 • Flimmer
  8 years agoReply
  Øh, hvad fanden?
  - de der piger er langt fra ægte beliebers, hvis de kun går op i, hvor hot han er.
  Hende den sidste (hvis det altså er to forskellige? Hmmm) går op i hans musik, respekt til hende, men hende den anden er bare sådan "Jeg-elsker-kun-Justin-fordi-han-er-hot"-agtig, ved i overhovedet, hvad det betyder, at være belieber?
  Nå ikke?
  En belieber kommer af det engelske ord believer, som betyder troende, eller tror. (Jaja, vi skal ud i den helt lange forklaring) Det at man er belieber, kommer af at man belieb-in-the-biebs, altså tror på Justin! Tror på at han sagtens kunne klare det, selvom pladeselskaberne gang på gang afviste ham! At være belieber har intet at gøre med, hvor mange plakater man har, hvor mange koncerter man har været til, eller om man direkte forguder ham (hvilket ville være pænt klamt, specielt for små 11 årige piger), men at man tror på at Justin kan klare alt hvad han sætter sig for at gøre!
  Om det er at lave en single med Chris Brown, eller lancere en parfume, så tror man på, at det nok skal blive en succes - dét, er hvad det er, at være belieber.
  At han er for hot til livet, er bare en bonus ting, men jeg syntes på ingen måde, at man kan kalde sig selv belieber, hvis man udelukkende går op i det!

  Okay, nu lyder jeg som en eller anden sur type, men det irritere mig virkelig, når små piger tror at de ved alt om ham, når de ikke engang ved at hans lillesøster staves Jazmyn, og ikke Jasmin eller Jasmine. Tag det fra en der har været der fra starten, helt fra da han lagde videoer på youtube, hvor han "bare" var kidraul, hvor man troede på, at han sagtens ville kunne klare det, og ville blive en succes en dag - og hvad sker der så, alle mulige nye "beliebers" kommer til og prøver på, at belære en, om hvordan det hele gik til.
  - nå nu stopper jeg, før jeg kommer for godt i gang. God dag :).
  jeg intweryouer verdens største JB fan
  jeg intweryouer...
  1510
  3
  10
  Sofie mit store idol
  læs mine historier
  det er det!!
  Ditte Simpson
  8 years ago
  Flimmer: Man kan da sagtens være 'Belieber' om man så var 2? (:
  For som du skriver, Belieber er at tro på det han gør, og det kan man da også godt selvom man er 11?
  Og de har da heller ikke prøvet at fortælle dig hvordan hans karriere som sanger startede, eller hvordan man staver Jazmyn? :D
  De har nok gjort det her fordi de havde lyst, og ikke for at lære folk noget specielt? :)
  læs mine historier
  det var det vi tænkte!:) tak fordi du forstod det!!!:)
Loading ...