FemaleDenmarkMember since 19 Feb 12Age 24Last online 2 days ago

"Jeg har skrevet om en verden, som ikke findes, for at den skulle findes."
- Inger Christensen.

Du er mere end velkommen til at skrive en besked til mig.

https://www.goodreads.com/user/show/10192704-cecilie

6 tips til at skrive et resume

by , Friday September 23, 2016
4 Likes
5 Comments
 6 tips til at skrive et resume
Resumeet er – sammen med coveret og titlen – en stor del af at tiltrække læsere til en historie og derfor er det også vigtigt, at det bare sidder der. Det er altså ikke her du skal være doven og kun bruge ti minutter på hurtigt at skrive noget. Desværre kan resumeer også være rigtig svære at skrive, fordi du på nogle ganske få linjer skal fange essensen af hvad din historie handler om, samtidig med at du skal vække din læsers interesse. Men svært....

Read more

 • Cecilie Reckendorff

  mumbled "En lille opdate."

  5 Likes


  Nu hvor jeg har skrevet et par mumbles om hvor hård en periode det sidste halve år har været for mig, er det nærmest kun på sin plads at skrive en nu hvor det er begyndt at gå bedre. Jeg holder pause fra mit studie og er flyttet ud af min lejlighed (jeg kom ikke derfra uden først lige at forstue foden, men sammenlignet med alting er det ingenting) og bare på den sidste måned er jeg gået fra konstant angst til faktisk at tendere til at have det godt. Jeg har lyst til at gå lange tur. Læse alt i verden. Lærer. Lægge makeup. Få styr på alt det, der er styrtet sammen og bare være fri. Og i sidste uge lykkedes det mig både at være i tre forskellige genbruger, hvilket jeg har savnet helt vanvittigt og at small talke med en fremmede dame ved en flaskeautomat – det lyder vanvittigt trivielt, men ligeså snart man ikke kan de ting, finder man ud af hvor vigtige alle de detaljer er. Det føles stadig meget skrøbeligt, fordi det kun har varet et par uger og jeg ved der er lang vej endnu.
  Jeg er også begyndt at skrive igen – længere historier – indtil de har fået lidt mere form, holder jeg dem lidt tæt ind til mig, men hvis de bliver til noget, kommer I nok til at høre fra mig.
  Håber I har godt. <3
  #Always...
  1 years ago
  Ønsker det bedste for dig! <3
  Bjørk Helena
  1 years ago
  Årh, jeg er glad for at høre, at det går lidt fremad! <3
  Cecilie Reckendorff
  <3
 • Cecilie Reckendorff

  mumbled "En kvart million visninger - tak, tak, tak. "

  7 Likes


  Guys, jeg har her på det sidste talt mine views sammen og i dag fandt jeg ud af, at jeg har nået 250.082 visninger i alt. Det havde jeg aldrig drømt om, da jeg oprettede mig og jeg er så taknemmelig for alle jer der har læst og fulgt med gennem alle årene. Jeg har haft et par hårde sidste dage, fordi min mor har været indlagt – hun af blevet udskrevet, men de har stadig ikke rigtig fundet ud af hvad der er galt med hende – samtidig med at jeg står overfor en flytning, hvilket kun giver ekstra stress. Det er fantastisk med det her lille lyspunkt. Og det er rørende at se at de historier, jeg skrev for flere år siden og nærmest aldrig skænker en tanke, stadig har visningstal, der flytter sig og derfor også stadig har et liv lang tid efter jeg har givet slip. Hvis jeg havde skrevet dem i dag, havde jeg selvfølgelig gjort det anderledes, det er en del af at blive ældre og ”klogere” (whatever that means) men jeg er glad for de findes præcis som de er og har været en del af en historie, der er min – og jeg er endnu mere glad for I stadig passer på dem. I vil altid være i mit hjerte, så af hele mit hjerte tak.
  - Cecilie
  Fluen
  1 years ago
  Årh Cecilie er ked af at høre det stadig ikke vil vende din vej noget af det. Hvor du bare ikke fortjener det :-( Kæmpe kram <3 <3
  Hvor skal du flytte hen?
  Cecilie Reckendorff
  Mange tak alle sammen. <3 Så søde I er.
  Jeg flytter hjem til mine forældre igen og har taget en pause fra mit studie. Lige nu har jeg bare brug for at der ikke er så meget press, så jeg kan fokusere på at få det bedre.
  Lena.
  1 years ago
  Musse <3
 • Cecilie Reckendorff

  mumbled "Et par ord bag // 365 digte "

  3 Likes

  Det er en uge siden, at jeg udgav min samling ”365 digte” – og jeg har to ting, jeg gerne vil skrive.

  1 – Tak. Det gør mig virkelig glad at se, den allerede ligger på top fem over de mest populære den her måned og at der allerede er nogen, der har lyst til at støtte projektet, selvom det stadig er nyfødt lige nu.

  2 – Hele pointen med projektet er at der skal være plads til fejl. Da jeg skrev ”99 digte der aldrig fik vokseværk” for tre år siden, arbejdede jeg på det over måneder, jeg rettede, jeg omskrev konstant og jeg var tilfreds med alt, da det kom ud. ”365 digte” er på mange måder det omvendte. Når man skal skrive et digt hvert år kommer der til at være fejl – stavefejl, gentagelser, uinspirerede billeder. Og en af grundene til at jeg har udgivet så lidt de sidste par år er fordi jeg har været rædselsslagene for dem på grund af min angst. Nogle gange har jeg haft følelsen af, at det eneste jeg kan, er det der kommer ud i det øjeblik, jeg skriver det – jeg føler, jeg skal bevise gang på gang for mig selv, at jeg ikke har mistet noget, hvilket er virkelig udmattende. Især når det her burde handle om at skabe sig selv med hud og hår og fejl.

  Det næste år kommer jeg til at udgive et mini-digt hver eneste dag. Og jeg er sikker på, at der kommer til at være digte jeg hader og digte jeg elsker og jeg glæder mig til at se det hele.
  Forfatter Amanda Juhl
  Den er altså også ret velskrevet. Det er fedt at skrive digte, og så en hver dag! Det er godt fundet på, men jeg glæder mig så også lidt til at se, om du nu også får skrevet hver dag. Intet ondt i det, men jeg ville ikke kunne skrive et digt om dagen :)
  Cecilie Reckendorff
  Jeg er også selv lidt spændt, men jeg tror på det. Jeg skriver også lidt fremad - nogle gange er jeg fx virkelig kreativ og får skrevet fem digte og så kan jeg slappe af andre dage og ikke skrive noget.
  Forfatter Amanda Juhl
  Ahaah, så det er hemmeligheden! Smart tænkt alligevel ^-^
 • Cecilie Reckendorff
  1 Like
  Det er ikke mere end et par dage siden jeg tænkte: "Gad vide hvad der er blevet af Anna?" og så fandt jeg ud af at du havde publiceret det her. Det er virkelig et utrolig fint digt - om et virkelig vigtigt emne. Jeg kan slet ikke mindes jeg har læst noget på Movellas før om demens, så jeg elsker du tager emnet op og der er virkelig meget nerve i det du skriver. Især det sidste vers er smukt.
  Klokken er kvart over fire
  Klokken er kvart...
  7
  489
  4
  et digt om mormors forduftende fornuft
  Anna MV.
  1 years ago
  Årh, tusind tak skal du have, søde Cecilie. Det varmer virkelig, når det kommer fra dig<3
  For tiden render jeg rundt på vestfyn og nyder efterskolelivet, så bare rolig, jeg har det skønt. Dog er der ikke så meget tid til overs til movellas, men det smigrer mig da at høre, at jeg ikke er helt glemt endnu;)
 • Cecilie Reckendorff
  Det er rart du stadig opdaterer engang imellem. Og den nye tekst er så fin. <3
  Det med at mødes mindede mig en smule om Rumis:

  "Out beyond ideas of wrongdoing
  and rightdoing there is a field.
  I'll meet you there.
  When the soul lies down in that grass
  the world is too full to talk about."

  Jeg har i øvrigt skrevet en besked til dig, hvis du tjekker din indbakke. ;)
  Til Alle Og Ingen - Digtsamling
  Til Alle Og Ingen...
  106
  14.7k
  227
  // Til ham, til hende, til ungdommen, til fremtiden, til dig og til mig.
  Damana
  1 years ago
  Åh sikke et fint digt, det var jeg aldrig stødt på før. Og tak som altid for dine søde ord <3 jeg må indrømme, at skrivningen og ikke mindst min aktivitet på Movellas er gået ret meget i stå, men nu fik jeg lige lyst til at publicere et eller andet ;) jeg tjekker min inbox!
  Cecilie Reckendorff
  Ja, Rumi har virkelig skrevet mange fantastiske digte. Jeg tror heller ikke lige netop det der er så kendt. Jeg kender det godt. Det går også meget op og ned for mig. <3
Loading ...