FemaleDenmarkMember since 30 Oct 12Age 22Last online 2 years ago

Jeg skriver, tegner, og laver trailere på bestilling. Dog er det gratis, så det vel bare at spørge mig. Og så er jeg manager for Thea HS.

Indtil videre har jeg lavet trailer til:

''Tragic'' (One Direction fan fiction) som er skrevet af Thea HS og xxCelinaxx

''Love To Death'' (Harry Styles fan fiction) som er skrevet af xxCelinaxx

''I Do Not Love You'' (Dylan O'Brien fan fiction) som jeg selv skriver på.

-

Du er velkommen til at komme med ris og ros til trailerne, da det er mine tre første. Og hvis du nu skulle være i tvivl, som du nok er eftersom jeg intet har sagt, så bruger jeg Vegas Pro 12 til at lave trailerne.

Men udover det, så kan jeg egentlig bare godt lide at lave videoer, spille GTA V, Skyrim og Assassin's Creed, tage billeder, og så har en irriterende vane med at falde for umulige personer. Åh suk. Hvis du nu vil være min ven, hvilket jeg altid gerne tager imod da jeg elsker nye venner, så går jeg på HF i Silkeborg fra slutningen af 2014 til 2016. :-))

 • Amanda Weien
  Omg elsker coveret!!! Det minder mig om noget jeg har set før? ;))))))
  Bag spejlbilledet - 1D
  Bag spejlbilledet...
  4034
  140
  101
  Noelle er 17 år. Noelle er overtroisk. Noelle er et spirituelt menneske, som ikke hopper på, at hendes halvsøster, Ruby, ville tage sit eget liv. Hvert fald ikke efter hendes drømme flere gange bliver...
  Magical Things
  5 years ago
  HAR DU EN MANAGER?! Min søster er også manager for en forfatter, haha. - Det er hendes veninde og hun skriver bøger.
  Thea HS
  5 years ago
  Ej aww! :o
  Amanda Weien
  5 years ago
  Aw, hun er sikkert også glad for at arbejde for dig. Du er jo, ja, hvad er det bedste ord, fergalicious? Ja.
 • Amanda Weien
  Det sjældent jeg bliver så hurtigt fanget af en historie, men den her har en fed humor og du har en rigtig god skrivemåde. Fortsæt endelig. :-)
  Secret | One Direction
  Secret | One Direc...
  249
  15
  6
  Tvillingerne Allison og Maddison er som nat og dag. Alligevel er de uadskillelige. De er hinandens bedste venner og vil gøre alt for hinanden. Men den første dag i sommerferien, da en mystisk gæst ringer...
  // amore
  5 years ago
  Tusind tak :-) Er glad for at jeg har fanget dig! Regner med at komme med et nyt kapitel imorgen eller fredag :-)
 • Amanda Weien

  mumbled "Bbbtttwww"

  Bbbbtttttwwwwww guys, JEG HAR FÅET EN TING FOR KATTE-MODEN. Redigerer katte ind på alle billeder, går i tøj med katte på (som også ses på mit profilbillede), har lige fået kattekillinger, har købt et kæmpe løvekostume ((((det er også en form for kat, hrmpf)))) og mit yndlings dyr er en hvid tiger.... Hvad sker der så lige for det........ Specielt når jeg ejer fire hunde? Burde det ikke være hunde i stedet for?

  Idk, følte lige for at dele det med jer.

  Lots of love, Amanda xx
 • Amanda Weien

  mumbled "Dum vane"

  Har denne hersens irriterende vane med, at få en god idé til en fan fiction, skrive den ned, bygge på, og så lade den dø hen. Men når selvfølgelig at dele den på movellas først, hvilket er ret usmart da folk forventer mere så, og jeg egentlig ikke orker det.... Jeg overvejer derfor stærkt, om man ikke kunne lukke sin movellas ned, bare for en periode, hvor jeg så får skrevet historierne færdigt OG SÅ dele dem.... Men det orker jeg jo selvfølgelig heller ikke... Der er ikke ret mange tin jeg orker, her i livet.......... Men nå, pyt med det. Det er jo ikke fordi jeg skal leve af det her, så pfff det ser jeg til når min mor får købt mig en ny computer.

  Lots of love, Amanda xx
 • Amanda Weien

  mumbled "!?!?!"

  Okay, mit pis er nu officielt i kog. Jeg er ked af, at I skal høre på det her, men har virkelig brug for at flippe ud- bare en lille smule. Først så vil jeg lige spørge: I alle har vel en- eller flere ting, som I kun selv må røre ved/bruge, ikke? Uanset hvad, så har jeg det i hvert fald. Jeg har en blyant, som jeg specielt har fået af min mor, som KUN skal bruges til at tegne skygger med OG SÅ SKER DET, min såkaldte ''veninde'' har åbentbart nakket den, lagt den i sit eget penalhus, taget den frem i vores fysiktime, og så bare brugt den som det har passet hende. Den er knækket på midten i forvejen, så jeg er meget øm over den. Jeg siger så til hende, at jeg mægtig gerne vil have den tilbage, da den egentlig er ret dyr og jeg er rigtig glad for den, og hvad fik jeg som svar? ''Talk to the hand''. Spørger så igen efter ti sekunder, og får samme svar. Dér bliver jeg sur. Prøver så for tredje gang, og denne gang svarede hun ''Hold op Amanda, jeg prøver at høre hvad han siger,'' fordi vores fysiklærer snakkede på livet løs. Hold kæft man jeg blev gal. Accepterede så, at hun ikke ville aflevere den, så jeg ventede til timen var slut, og så fik jeg ellers bare fat i den skide blyant og skredet ud af det goddamn auditorie. Og ikke nok med det, så har hun et af mine penalhuse hjemme hos sig selv, også selvom hun ved jeg vil have det tilbage. Og nu sidder jeg her, i mit klasseværelse med høretelefoner i og ignorerer alt og alle. Og ikke nok med det, så tidligere i fysiktimen sidder nogle af mine veninder og jeg (Minus hende der nakkede min blyant senere hen) og skriver af, fra hinandens papirer, og jeg sidder så ved en af mine veninder, og eftersom hun mumler heeeelt vildt, beder jeg hende om at gentage det hun siger nogle gange. Så spørger min anden veninde, hvorfor jeg hele tiden beder hende jeg skriver af, om at gentage det hun siger, da hun åbentbart godt kunne høre det. Svarer så, at det er fordi hun mumler, og så siger hende jeg skriver af ved ''Du kan da også bare finde en anden, at skrive af hos,'' og så lukker hun sin bog, og ignorerer mig. Jeg blev faktisk såret, da hun egentlig har en kort lunte, men jeg havde ikke forventet at hun skulle lukke mig ude på den måde? Jeg fik faktisk tårer i øjnene, og snakkede ikke med nogen resten af timen- udover da jeg selvfølgelig ville have min blyant tilbage senere hen.

  Og derfor er mit pis nu totalt i kog. Tak fordi du gad læse det.
  Amanda Weien
  7 years ago
  Er det ''livet'' at en af dine såkaldte veninder nakker dine ting, og bruger dem for snotten af dig, som det passer hende? Deeeeet tror jeg ikke lige.
  Sølver
  7 years ago
  Tro mig, du kommer ud for langt værre ting x3 Men det er selvfølgelig en virkelig nedern oplevelse
  Amanda Weien
  7 years ago
  Tjo tja, det kan der så være noget om.... Men stadigvæk, bare fordi noget kan være værre, gør det ikke det her mindre slemt.
Loading ...