FemaleDenmarkMember since 24 Nov 17Last online 1 years ago

Well i don't really know what i should say about myself, but I love writing and reading, I'll hope people will enjoy my stories.

4. December Review

by , Monday December 4, 2017
0 Comments
4. December Review

I What makes you feel alive?

Inuyashiki has a family, a wife, and two kids, none of which care about him. When he learns that he has only three months to live, he realizes that the only one who will miss him is his dog. Shortly after this realization, he is killed in a crash landing by aliens. He is rebuilt by them as a machine with a human exterior. How will his life change now that he isn't human?


Read more

 • Aigemfarrel

  mumbled "Nu sker det!!"

  2 years agoReply

  Jeg er begyndt at smide nogle billeder af mine karakter op på Movellas :D Tjek historierne ud også kan du læse om nogle af piraterne! også se om det overhovedet interessere jer :D Sig gerne jeres mening og kom med feedback hvis i ønsker.
  NielsGjern
  2 years ago
  Hvor kan man se dem? Har du en blog med billeder?
  Aigemfarrel
  2 years ago
  Selve tegneserien kommer til at ligge på Patreon XD og du kommer til at kunne læse den gratis derinde. Ellers kan man læse den på Webtoon og Tapas :O Når den kommer ud næste månede :D
  Det er de steder man kan komme til at læse den ind til videre ;)

  patreon.com/home

  https://tapas.io/episode/1154078

  webtoons.com/en/challenge/raptio-mare/li..

  Her er links XD Ellers har jeg lavet en facebook side, hvor jeg propper tingene op, men alt kommer først op på Patreon :O Også dagen efter op på alt andet. <3

  facebook.com/RaptioMare/
 • Aigemfarrel

  mumbled "Raptio Mare"

  2 years agoReply
  Hej alle sammen !!!
  Jeg er begyndt allerede nu sammen med en veninde at lave en tegneserie. Altså en seriøs tegneserie omkring pirater. Den er kaldt Raptio Mare. Jeg håber i kommer til at tjekke den ud eller støtte projektet en smule.

  Tegneserien bliver uploadet næste måned, kun 1 side de første par måneder også senere bliver det to sider om måneden. Den kan læses på Patreon og bare rolig den kan læses gratis der :D
  patreon.com/AiGemFarrel

  Så har vi lavet en Facebook profil til stedet, hvor vi uploader previews af tegneserien men ikke hele sider.
  facebook.com/RaptioMare/
  Aigemfarrel
  2 years ago
  @NielsGjern Hvis du har et link til den, vil jeg sygt gerne se den :O

  @[Bøgernes Prinsesse] Jeg kan smide nogle få ting op her, men det kan tit blive problematisk har jeg fundet ud af XD Tit så lægger movellas siden bare det samme billede op i stedet for at smide to forskellige som feks.
  Et hunde billede og katte billede, som så i stedet bliver to hunde billeder selvom jeg smed noget andet op XD Det kan vidst ses på nogle af mine anmeldelser XD
  NielsGjern
  2 years ago
  1 Like
  Den er her. Den er på bibliotekerne, men jeg tror, den er meget anderledes end, du er ved at lave.

  http://arminius.dk/
  Aigemfarrel
  2 years ago
  Den er bestemt anderledes! Men jeg synes det så fedt at du har kunne komme til at lave om til bof format og fået den ud i verden :O!!! ROCK ON COMIC BROTHER!
Loading ...