Senmia

9622
I gudernes borg holdes der møde. Deres leder, Yhami, bliver afbrudt af en ung pige, der siger hun er gud for følelser. Hun har svært ved at holde sig til reglerne blandt guderne og bliver hurtigt upopulær.
Samtidig bliver der ballade balndt menenskene og naturgudens frø er blevet stjålet...

//Deltager i T. M. Kaur's konkurrence, 1. valgmulighed "Skriv om accept".

AA
aa

1. Prolog

PROLOG

 

Alle guderne sad samlet om bordet i mødelokalet. De bar alle deres hvide uniform perfekt, lige fra det gyldne slips til den hvide kappe. Alle øjne var rettet koncentreret mod Yhami, og enkelte hænder skrev hurtigt og effektiv noter.

Men iblandt disse perfekte guder, sad der en dreng, med lange visnede slyngplanter, der voksede ud af hans hovedbund. Edian lå hen over det hvide bord i mødelokalet, mens han så træt på Yhami, der forklarede at der snart skulle udnævnes en ny konge i Lalunt. Hvornår ville Yhami komme til hans sag? Edian lod et lille suk flyve ud og pillede åndsfraværende ved sine forkrøblede planter, der gjorde det ud for hans hår.

Yhami aede sig fraværende over det stive guldhår og så ud på de forsamlede guder med sine gennemborende rubinøjne

Yhami rynkede de gyldne øjenbryn og vendte sig mod den store hvide tavle igen. Den var egentlig bare en del af Højborgens hvide skyvægge, der kunne tegnes på. Da Edian var kommet til Højborgen, havde han hadet det med det samme. Intet grønt, kun hvidt og guld, i den samme ensformige mønster. Edian havde lige så stille lagt sig ned igen på bordpladen, da han endelig hørte Yhami nævne hans navn. Et træt smil sneg sig ind på hans ansigt og han rettede sig op.

“Og så har vi Hes Edians punkt på dagsordenen. Hes Edian har i dag meddelt mig at...” Yhami’s dybe stemme blev afbrudt, da døren pludselig røg op. Alle guderne om bordet rettede sig op. Edian sendte et vantro blik mod døren.

I døråbningen stod en forpustet pige. Hendes store hvide hår strittede i alle retninger og den grønne turtleneck sad skævt. Hun rettede sig op og først forstod Edian ikke hvor den klirrende lyd kom fra, men så opdagede han de tre halskæder og mange armbånd hun havde på. Den eneste lyd i lokalet var hendes klirren. Hvem var denne pige og hvor kom hun fra?

 
Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...