Nytårsnat

23324
//Bidrag til valentinsdagskonkurrencen, valgmulighed 4

1. -

 

 

Det var svært at tage sig sammen til at rejse sig op igen. Det våde græs under mig føltes så behageligt, og min fulde krop var ikke til meget hjælp. Årets fest, havde de kaldt det, og nu var jeg på vej hjem fra den, med en halvtom flaske små sure i min ene hånd, og et smil så stort, at det begyndte at nive i mine kinder.

Bragene fra fyrværkeriet var som en konstant larm i mine øre, og overalt kunne jeg høre latter og musik. Hele verden holdt fest, og jeg følte mig endelig en del af det.

“Kommer du?” Hans stemme lød sløret, men jeg kunne stadig høre irritationen i den. Da jeg ikke svarede, sukkede han, og jeg hørte et lavt bump, da han satte sig ned ved siden af mig. “Kommer du ikke med?”. Jeg kunne mærke hans blik på mig, der først gik fra mit ansigt og langsomt nedad til mit bryst, og jeg blev pludselig meget opmærksom på, hvor nedringet min trøje var.

“Det er den første dag af det nye år”, sagde jeg, og kiggede hen på ham. Hans blik røg straks op på mit ansigt igen, og han rømmede sig. Hans ansigt var blevet lidt rødt, og jeg vidste ikke om det var på grund af alkoholen eller mig. Han mumlede et hurtigt ja, og da jeg kiggede op på himlen igen, faldt hans øjne straks tilbage på mine bryster.

Jeg gravede mine hænder ned i det våde græs, og tog en dyb indånding. Den kolde luft nev i mine næsebor og lugtede af krudt, men det var dejligt. Jeg kunne mærke at jeg var i live.

Han rykkede lidt tættere på, og jeg mærkede hans hånd, der langsomt kom længere og længere op ad min mave, ind under min trøje, op til mit bryst. Det var nok ikke det min mor havde forestillet sig, den trøje ville blive brugt til, da hun strikkede den til mig.

Jeg gjorde ikke noget for at stoppe det. Jeg vidste heller ikke om jeg havde lyst til at stoppe det. Jeg havde i det hele taget ikke rigtig sagt særlig meget til ham, efter at han havde spurgt om jeg ville tilbage til ham. Hans forældre var nok stadig til deres venners fest i Viborg eller Kolding, eller hvor end det nu var gamle mennesker holdt nytårsaften henne.

Det virkede som en god ide. Jeg vidste heller ikke hvor jeg ellers skulle tage hen. Jeg kunne ikke tage hjem. Min mor havde aldrig set mig så fuld før, og jeg tvivlede på at hun ville synes om det.

Det havde været svært at overbevise hende om at lade mig tage afsted, især efter jeg havde nævnt at der kom til at være alkohol. “Du er kun 15 år gammel, Lærke”. Det havde hun gentaget igen og igen, efter jeg havde spurgt. “Du er ikke engang gammel nok til at købe alkohol”. Jeg forsikrede hende om, at jeg nok skulle være ansvarlig, det var jo bare mig og nogle andre fra klassen. Den aften gik jeg ned og købte en flaske små sure i Fakta, som jeg havde taget med til festen. Kort hår og læbestift, det når man langt med.

 

Hans hånd var varm, og den føltes dejlig mod min kolde hud. Også selvom det kun var på mit ene bryst. Jeg havde overvejet om jeg skulle tage en bh på i dag. Havde tænkt at det ikke var nødvendigt. Gud, jeg ville have ønsket at jeg havde taget en bh på.

Hans anden hånd begyndte også at røre ved mig, gramse på mig, og jeg lagde mig ned i græsset. Kiggede op på himlen uden at vide hvordan jeg skulle reagere. Satte mig op igen.

 

Jeg havde faktisk længe kunne lide ham. Jeg havde bare aldrig tænkt på ham på den måde. Så nu sad jeg altså bare, uden at røre mig ud af flækken. Jeg kunne snart ikke mærke mine hænder længere, og mine læber var så tørre at jeg var bange for at de ville begynde at bløde, men jeg blev stadig siddende. Der var noget befriende over at vide at der var en der havde lyst til en. Ens krop.

Jeg tog en slurk af de små sure, og jeg kunne straks mærke mine læber trække sig sammen, da den syrlige masse fandt vej ned gennem min hals.

 

Hans ansigt kom tættere på mit, og jeg vendte mit hoved for at kigge på ham. Hans ansigt var egentlig ret smukt, hvis man ignorerede den måde hans øjne kørte rundt i hovedet på ham når han var fuld. De bevægede sig for hurtigt til at jeg kunne se farven på dem. Men de var vist brune, det mener jeg, at jeg kunne huske. Jeg havde siddet og kigget på dem en del i timerne.

 

Da hans læber stødte mod mine, kunne jeg straks mærke en overvældende smag af øl og cigaretter, der bredte sig op til min næse, og fik luften til at hørme af en bar sent fredag aften. Hans tunge føltes ru, næsten som sandpapir.

Jeg prøvede mit bedste på at slappe af, leve i øjeblikket, leve mig ind i kysset, men jeg trak mig hurtigt væk, og han kiggede på mig med et underligt blik.

Selvom jeg ikke kunne føle noget i hænderne længere, fandt jeg hurtigt hans, og flettede mine fingre ind mellem dem. Mærkede hver finger, skiftevis mig og hans. Kold, varm, kold, varm.

 

Han smilede, lidt fjoget måske, men det var sødt, og jeg kunne mærke at det nok skulle blive et godt år, selvom jeg ikke vidste hvad der skulle blive af os.

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...