Im not the one, you think i am - Hope Granger 1

5237129
"Brilleabe", "Taber", "nørd" "grim" alle de ord kører hele tiden gennem mit hoved, jeg er blev mobbet allerede i en alder af 11 år, noget mobberne ikke ved er at jeg er, magiker og kan ikke afsløre det over for dem, det enste jeg kan er at ignorer dem, men det er svært nå man er blevet mobbet siden jeg var, 8 år..
endelig er jeg 11 og skal starte på et nyt fantastisk kapitel..
___
Men ellers er mit navn, Hope Granger jeg er 11 år og skal starte på Hogwarts en skole for Heksekunster og Troldmanskab, jeg har en tvillinge søster Hermione Granger hun blev født 3 timer før mig, vi ligner dog ikke hinanden men har begge magiske evner, selvom vores forældre er muggle-fødte! Det undre mit tit at baby billederne af Hermione og jeg er blevet gemt væk, hvad er der mon med det som vi ikke må se? Noget mystisk er der alså..
____
Følg med Hope og Hermione på deres første år på Howarts, er Hope virkelig den hun tror hun er en ren mudderblods tøs.. og hvordan kommer Hope til at klare den på Hogwarts

AA
aa

1. Mødes med Hagrid og Harry

Kapitel 1 - Mødes med Hagrid og Harry.

Hope´s synsvinkel

 

Idag skal jeg endelig købe forsyninger til skolen, jeg har glædet mig utroligt meget da det så betyder at jeg snart starter men jeg mener jo faktisk os, Hermione og jeg starter jo samme år, idag vi skal mødes med en kæmpe mand ved navn Rubeus Hagrid, som skal hjælpe os med at finde de helt rigtige ting til skole året, vi fik en liste med det vi skal have købt, puha der er mange ting som bland andet 

- Skolebøger

- Tryllestav 

- 1 sæt falkoner eller kystal falkoner 

-  Hogwarts uniform 

og meget andet, vi skal også have valgt et dyr, man kan vælge mellem ugle, kat, og så tror jeg det var en slags frø af en art..

 

Hermione, klokken er tid til at gå halv råber jeg, imens jeg løb fra mit værelse til hendes, vi skal endelig ud og mødes med Rubeus og ih jeg glæder mig, jeg går ud fra hendes værelse og hurtigt ned i gangen, tager mine sko på. og går straks ud til bilen hvor, vores far kører og mod centrum af London.

 

Endelig er vi inde i London by, "hej hej, far" siger jeg og træder ud af bilen, Hermione kommer ud lige bagefter, "vi ses piger, jeg henter jer kl. 18" sagde far imens han havde hoved halvt ude af vinduet, og derefter kørte hjem ad igen.

Nu tænker i nok, hvorfor efterlade to piger på 11 år midt i London, men vi havde fået af vide at vi skulle gå ind på den pub hvor vi blev sat af ved, men hvorfor skal vi ind på en pub/ bar, skulle vi ikke købe skole ting?

"Kom Hope" sagde Hermione, hun var allerede henne ved døren til pubben, hun gjorde tegn med hendes hænder at jeg skulle komme, så jeg gik mellem alle de mange mennesker der nu var på gaden og hen til Hermione.

 

"Hermione, Hope" sagde en enorm stor mand, det måtte vidst nok være Rubeus, vi stod bare og kiggede vi havde aldrig set noget ligende!!..

 

"Mit navn er Rubeus Hagrid, men bare kald mig Hagrid! er i klar til at købe forsyninger til skoleåret" spurgte Hagrid og smilede imens han kiggede utrolig langt ned på os, "ja, men hvad laver vi på en pub så" spurgte Hermione som var helt forvirret af det her, hun var jo næsten mere forvirret end mig, tænk det kunne lade sig gøre..

"Det kommer vi til Hermione, men først er der en i skal møde" sagde Hagrid og kaldte på den lille dreng, eller han var samme alder som os men ja, "Harry" halvråbte han, og en lille sort håret dreng med samme briller som mig, kom frem. "piger, det her er Harry han skal også købe forsyninger idag med os" sagde Hagrid og tog hans KÆMPE hånd om Harry, "Hej, mit navn er Hermione" sagde Hermione sjovt nok, "Harry" sagde han og smilte igen til hende, jeg stod bare og kiggede jeg kunne mærke et eller andet mystisk men samtidig gjorde det ondt, på min arm  jeg tog bare hånden på der hvor det gjorde ondt, og smilte bare "Hvad hedder du" spurgte Harry til mig, "Når undskyld, jeg hedder Hope"sagde jeg og fjernede hånden og smilte derefter, jeg prøvede at skjule mine smerter i armen..

"Harry" sagde han og holdte sig i panden, "Av!" udbrød han imens han holdte sig til panden, "hvad sker der" spurgte Hagrid "når, jeg fik bare et jag i panden" sagde han, jeg kunne se han stadig havde smerter, men han lod ellers bare som ingen ting.

 

"Når skal vi så få købt nogle forsyninger" spurgte Hagrid "Ja, endelig" sagde Hermione bagefter, hun vil bare gerne hav fat i skole bøgerne, men det ville jeg nu også! I min familie er vi meget glade for læsestof og god viden, men jeg er nok alligvel den der interessere mig mindst for det.

Hagrid førte vej ud til baggården, hvor der bare kune stod nogle tønder og skrald, han tog sin paraply og bankede 5 gange rundt, om et hul i muren. Derefter begyndte murstenene at køre forskellige veje  rundt, og til sidst dannede det en åbning, vi gik ind og en helt ny verden var lige foran os! "Velkommen Harry, Hermione og Hope til Diagonal Stræde"  sagde Hagrid, "woooow" lød det bare i kor fra os alle 3, jeg var i chok jeg vil ikke bande men fuck det sygt!

 

 

 

 

 

 

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...