Love Story

36203
hey jeg hedder siri.
jeg vil gerne fortælle min historie om hvordan jeg mødte min elskede mand.
bare roligt det hele var den dans på røde roser, som jeg siger det hele var ikke let.
mit kærligheds liv var ikke som man ser på film eller det som piger ønsker. men bare vent og hør med på hvordan jeg fandt min love story.
jeg skrev den i mens jeg hørte musik, find den på spotify (søg på love story)

AA
aa

1. Intro

Intro

 

Det hele startede sommeren 2011. Min veninde holde en kæmpe fest for den udenlandske studerende som hun har haft bordenden i ½ år. Jeg har aldrig rigtig snakket med ham, han skulle flyve hjem dagen efter, så hun syns vi skulle sige farvel på en rigtig dansk måde. Ved at holde en kæmpe fest for ham. min veninde syns at teamet skulle være japansk kultur, hvad det nu betyder. jeg havde mest lyst til at ligge under min dyne og se en klassik film. men jeg hade lovet hende at komme og sige hej, jeg tå mig sammen og røve at finde ud af hvad jeg skule ha på. Skulle man gå helt skørt eller skulle man mere tag det stille og roligt. Jeg besluttede mig at tag en sort kjole på, som ikke vil være for vild. Jeg tå min nøgler og låste døren op, tå afsted.

 

Da jeg kom kunne jeg høre musik spille højt ude fra gaden, dem som stå uden for var helt klædt ud. det var helt pinligt, nu hvor jeg kom med den her simpel kjole. enden jeg nåde at vende om, hørte jeg en stemme jeg kende "Siri, Siri." jeg vende om og det var ikke et chok at min veninde stå lige i hoved på mig. "kom her smukke" hun tå mig i armen og hæv mig dybt ind i hendes hus.

hun stoppet ved et bord hvor der stå en person, hovedperson i aften stå lige foran mig. min venide stå med øje som dem de har i de Anime. "Siri det her er Aki..Akih" han tå sin hånd ud "det er Akihito men alle kalder mig Aki" jeg tå hans hånd "hej Siri" jeg hade det så pinligt inde i, det var som om min veninde prøvet på noget og jeg hade rart i for lige efter min tanke sagde hun så højt at jeg kunne blive døv. "kom vi skal huske det her" hun maste os sammen og tå et billedet, hun forsvandt lige efter. den akavet stemning kom lige efter hun gik, vi stå bare og kigget på hinanden. jeg hade kun en tanke at komme hjem, og ligge se min elskedet film. heldig for mig, kom nogle og hæv ham væk så jeg kunne liste væk. det var det sidste jeg så til ham

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...