Sirena and the Cursed Book

88053
Sirena Rivers starter helt alene på sit første år på Hogwarts, eller fordi hendes forældre blev dræbt og hun bor hos sin rædselsfulde grandtante, men på Hogwarts møder hun the maraduers, samtidig forsøger Sirena at holde på sin hemmelighed, men det er svært med nysgerrige venner, og fjender der vil gøre alt for at få en bortvist.

AA
aa

1. kapitel 1.

Sirena kiggede med tåre i øjnene, på alle de mange børn, der var i gang med at sige farvel til deres familier, mens hun ikke rigtig havde nogen.

Godt nok havde Sirena en gammel grandtante hun boede hos.

Men Sirena kunne overhovedet ikke lide hende, hun var fed og luddoven, og så havde hun små uhyggelige stikkene griseøjne der aldrig stod stille ved noget i længere tid.

Hun behandlede næsten Sirena mere som skidt end som en del af familien, hun satte sine tre fede pelsede uhyrer til katte over Sirena.

Lige pludselig blev Sirena's syn helt sløret af tåre da hun tænkte på sin rædsomme grandtante Loren, og hendes uhyrer Caius, Marcus og Aro.

Sirena forsøgte halvhjertet at fjerne tårerne, men fordi hun var så ked af det frøs de til is, så hun fandt en bog som hun skjulte sig bag, og håbede på at ingen ville sætte sig hos hende.

Sirena kælede for sin egen kat Poseidon, der lå og spandt mens han gned sit hovede mod Sirena's hånd, nok i et forsøg på at blive aet, Serena var hele tiden ved at tabe sin bog ned i hovedet på Poseidon, så han miavede vredt og lage sig ved siden af Sirena i stedet for.

Lige pludselig var det nogen der åbnede kupédøren, Sirena så ikke op, hun lod fortsat som om hun læste, og håbede virkelig meget på at vedkomne bare ville gå sin vej igen og lade hende være i fred.

Men så kom det "hey må jeg sidde her ?" spurgte han, Sirena gik næsten i panik, men hun kunne høre at drengen lød nervøs, så hun stoppede med at forsøge at koncentrer sig om bogen, men hun sænkede den ikke, da hun svarede "ja klart det må du da godt".

Sirena hørte ham kæmpe med at få sin kuffert op ved siden af hendes, på bagagehylden, han satte sig ned over, Sirena efter at have lagt sin kuffert på plads "jeg hedder Remus Lupus, hvad hedder du ?" sagde og spurgte han "mit navn er Sirena Rivers" svarede Sirena og lagde bogen væk, "og det her er min kat Poseidon" sagde Sirena og aede den lidt irriterede kat, der lå ved siden af hende.

"Hvad er din blodstatus ?" spurgte Remus "hvorfor ?" spurgte Sirena "åh ikke for noget" sagde Remus "når men hvis du virkelig vil vide det, så er jeg fuldblods" sagde Sirena "hvad med dig ?" spurgte hun "jeg er halvblods" svarede ham og så ned, hvilket fik Sirena til at himle med øjnene "bare så du ved det, tror jeg ikke jeg er bedre end andre, bare fordi jeg er fuldblods" sagde Sirena en anelse irriteret "okay" sagde Remus og så op igen.

Døren blev åbnet igen, og denne gang var det heksen med slikvognen "skal i have noget fra vognen ?" spurgte hun "ja tak" svarede Sirena og Remus i kor, så Serena rødmede, hun rejste sig for at se hvad heksen havde, og besluttede sig for en græskarjuice og to kedelkager.

Sirena betalte og satte sig igen så Remus kunne komme til.

Han købte mange platugler.

Da heksen var gået, sad de lidt i stilhed, og spiste.

Sirena brød stilheden, med et spørgsmål "hvilket kollegie håber du på Remus ?" spurgte Sirena "eh jeg håber på Gryffindor eller måske Ravenclaw" sagde han "jeg håber på Slytherin eller Ravenclaw" sagde Sirena spændt.

Det var begyndt at blive mørkt udenfor, så Nightmare Sirena's ugle begyndte at tude, Sirena lukkede ham ud af buret og lod ham flyve ud af vinduet.

Så snart Nightmare var væk, satte Sirena sig ned igen og begyndte at tælle stjerner.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...