MARCUS & MARTINUS-FANFICTION

2169113
Hvad sker der når to personer pludselig bliver forelsket i den samme person? Og hvad med Lucas som Ida ligepludselig har glemt alt om? Bliver det en kaotisk tur til Trofors? Hvad sker der med Katrine og Marcus?

AA
aa

1. OVERASKELSEN❤️

•Katrines synsvinkel•

"Jaja mor" Katrine lad nu vær med det jaja! "Okay..." Jeg var virkelig træt af min mor, hun skulle bare kommentere alt. Katrine gå nu op og gør klar til Ida kommer. "Skal nok" kom det irriteret fra mig. Ida er min bvfa(bedste veninde for altid) og det har vi været siden børnehaven. Jeg gjorde hurtigt rent, hvilket betød fjernede det værste tøj, redte seng og rullede gardinet op. "RIING" Katrine kom og luk op! Kom det råbende fra mor. Jeg skyndte mig at løbe ned af trapperne og hive døren op, "Ida!" Råbte jeg og Ida trak mig ind i et kæmpe kram, Gud hvor jeg elsker den tøs.

•Idas synsvinkel•

Jeg er lige kommet hjem til Katrine, Gud hvor har jeg savnet hende det er mere end en måned siden jeg så hen! Men det allerbedste ved at være ved Katrine er at nu ved jeg at vi skal være sammen i en hel måned?! Det kom virkelig som en kæmpe overaskelse men alligevel ved jeg at vores forældre har talt sammen om noget hemmeligt, vi aner bare ikke hvad?

"Katrine og jeg går op på værelset og pakker ud" råbte jeg så højt at Katrines tvillingebror Lucas som jeg havde et kæmpe Chrush på gik ud fra sit værelse og spurgte hvad der bliver råbt for? Jeg rødmede helt vildt, og sagde lavt "øhh Undskyld....". Katrine flækkede af grin og prikkede mig i siden med sin skulder.

•Katrines synsvinkel•

Ida og jeg var lige kommet op på mit værelse da det bankede på døren. "Kom ind" sagde jeg ret så flabet. Min mor og Idas far åbnede døren og gik ind. "Hvad vil i?" spurgte Ida og jeg i kor, vi ville bare spørge om i havde interesse for at komme til Trofors i Norge og høre Marcus og Martinus spille? Sagde hun enormt glad. "Øhh" sagde jeg med åben mund og kiggede på Ida som sad og græd, det tager vi som et ja kom det fra Idas far. Ida og jeg rejste os fra min seng og hoppede i den og sang "vi skal til Marcus og Martinus koncert" vores forældre grinte og skulle til at gå ud igen da Ida spurgte om hvem der skulle med?. Min mor sagde at der ingen voksne skulle med!, og så kunne jeg ikke hole det inde mer' "jeg skal til fucking Marcus og Martinus koncert i Trofors deres hjemby?!" Sagde jeg imens jeg græd, jeg krammede Ida imens tårende løb ned af mine kinder.

Heii allesammen!

Håber i kunne lide første afsnit af historien!!

Jeg arbejder forsat på kapitel 2 så tænker det kommer ud imorgen ettermiddag<3

- Katrine❤️

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...