MY LOVE TO HER

1723311
mange har oplevet at en lille oplevelse kan vende din verden på hoved, det er ekstrem svært når man er tennager.

det handler om Alice som er i gang med at finde ud af sig selv, det er sådan et normal teenager liv. hele hendes liv bliver lavet om da en ny pige starter i klassen. pulselig skal hun finde ud af hvem hun er og måske hvem hun elsker.
hun må vælge mellem venner og kærelighed.

AA
aa

1. den nye pige

Hvem er jeg? Det er et spørgsmål jeg har stillet mig selv tit. Hvem er jeg? Hvis vi snakker fysisk er jeg en pige som går i niende klasse, og jeg hedder Alice. Min bedste veninde hedder Lilly og jeg har en sød familie.

Men hvem er jeg indvendig? Hvilken slags menneske er jeg? Jeg ved det faktisk ikke helt...

 

Jeg sad i klassen, klar til time, alle de andre hopper rundt. Jeg er den stille pige som sidder og læser i en bog, mens de andre går rundt og taler med hinanden. Men det er sådan jeg kan lide det. Roligt og fortabt i en bog.

Læren kom gående ind med en bag sig. Han går over mod katetret og gør tegn til at alle skal sidde på deres pladser og være stille. Da alle har sat sig ned, ser jeg på personen bag Hr. Jensen.

En pige? En ny pige?

Wow det havde vi ikke fåde at vide... Gad vide hvordan hun er? Kan hun mon lide at læse eller hader hun det? Er hun en pop tøs eller en af de seje. Ja, altså mig eller Lillys type...

Drengenes øjne skinne nærmest da den nye pige stå foran dem. Hendes blonde hår faldt perfekt ned på hendes skulder og hendes øjne funklede som var de diamanter. De havde en smuk blå farve. Man kunne se at hun havde lidt rosa farvet kinder, sikkert fordi der var så mange der stirrede på hende eller fordi at det var koldt udenfor. Hendes tøjstil var ubeskriveligt. Den var ligesom de sejes, men alligevel havde hun et rodet look.

"Hej. Jeg hedder Layla og er lige flyttet her til" hun smilede til os alle. Læreren sendte hende ned på en tom plads og hun satte sig på pladsen foran mig. Drengene kunne ikke tage øjne væk fra hende, Lilly og jeg grinte. Det var som om drengene var som små myg, der fløj omkring hende.

 

Lilly og jeg følges altid hjem og på hjemvejen stopper vi altid ved Fakta, for at købe nogle snacks. Vi gik indenfor og ned mod afdelingen med chips. Jeg så på dem og prøvede at finde ud af hvilke jeg ville købe. Lilly så også på nogle og det så ud som om hun havde bestemt sig.

"Hvad synes du om den nye pige? " jeg kigge skiftevis på Lilly og chipsene.

"Hun er en pop tøs" hun fandt det jeg lede efter og rakte mig det. Hun tog også selv det hun havde udset sig selv.

"Ja, så du drenge i dag? " jeg grinede lidt af det.

"Om jeg gjorde" grinte hun og sammen gik vi hen mod kassen for at betale.

vi kørte hjem til mig.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...