Spaces - Zayn Malik

1293157
Vi har alle en drøm, en uopnåelig drøm, men den går sjældent i opfyldelse. Men en uopnåelig drøm gik i 2011 i opfyldelse for Zayn Malik og hans fire bedste venner. Alle kendte dem som One Direction - verdens mest succesrige boyband nogensinde. Men midt i succesen finder Zayn sig selv i et billede, hvor han ikke længere kan genkende sig selv. Trods han er sine 22 år, så er han ikke en normal teenager med en almindelig kæreste og et normalt liv. Dette er bl.a. en af de mange grunde til, at han vælger at forlade One Direction, og starte et normalt liv. Men det liv som han håbede på ville blive et normalt liv, bliver et liv med mange forhindringer. Hans kærlighed til sin kæreste brister, da hun kort efter hans hjemkost fortæller ham, om at hun har været ham utro. Dette sender tunge bolde i spil hos Zayn og hans kæreste Elizabeth, som vil forandre alting. *Dette er en historie dedikeret til Zayn Malik.*

AA
aa

1. Forord

 

Kære læsere.

 

Det er ved at være et stykke tid siden, at I sidst har hørt fra Ida og jeg herinde i en fælles movella. Grunden til dette skyldes simpelthen, at vi har mange projekter i gang på samme tid, så vores muligheder for rent faktisk at afslutte noget er stort set altid blevet afbrudt i processen. Vi beklager meget, at vi ofte har publiceret en movella, som aldrig er blevet skrevet til ende, men nu kommer der endeligt noget nyt og spændende til jer, som vi håber, at I vil kunne lide.

Både Ida og jeg var meget berørt af situationen, da vi hørt om Zayn's exit fra bandet tilbage i marts måned. Vi respekterer Zayn's beslutning, og dette har vi valgt at føre ud i denne movella, som vi dermed også dedikere til ham. Denne historie er baseret på en fiktiv fortælling, og selvom de fleste af jer allerede er klar over dette, så er det vigtigt at understrege, at vi har opdigtet plottet. Idéen er ny og en smule tragisk, men dog vil vi gerne garantere, at det bliver læsetiden værd. 

 

Vi håber, at I vil støtte godt op om vores movella og være lige så opbakkende, som I altid har været. Vi har nogle af de mest fantastiske læsere i verden - og at der kommer nye til gør blot oplevelsen ved at skrive endnu bedre.

 

Til ære for Zayn Malik, en musikalsk engel, som vi kommer til at savne i bandet.

 

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...