Min barndomsven, gymnasielæreren

34384129
Irina på 19 er ved sit sidste år i gymnasium. Hun glæder sig til at blive færdig med skolen og komme ud i verden. Irina er som den slags piger, som ikke tror på kærlighed. Specielt fordi hun aldrig har mødt den sande kærlighed, endnu. Men tingene ændre sig, da hun får en gamle barndomsven på 24, som sin nye engelsklærer. Venskabet er det sammen, men langsomt opstår der sød musik mellem dem. En forbudt musik.
Mit bidrag til 'What if?' konkurrencen.

AA
aa

1. Prolog

 

Jeg har aldrig rigtig troet på kærlighed. Ikke engang da jeg var barn. I mine øjne var kærlighed kun noget man så på film. Eller det var det, indtil jeg mødte Gabriel igen.

I starten var vi bare to gamle venner som snakkede om tidensløb, men nu ... ja nu er tingene helt anderledes. Jeg indrømmer at det var meget hård i starten, specielt fordi Gabriel kun begyndte at se mig som en af hans elever. Ikke en ven som han havde kendt hele livet.

Jeg ved godt at han kun gjorde det for at beskytte mig, men ... det gjorde stadig ondt. Ikke at det også gjorde ondt på ham, for det gjorde det. Det var endda ligemeget om vores forældre og venner kender til os, kendte til forholdet. Det eneste de ville sige til det var bare "vær forsigtige".

Senere kunne ingen af os holde til det længere, men vi havde ikke lige forventet at starte forholdet, med et lille besøg på hans sove værelse. Men sket er sket, og man kan ikke lave om på fortiden, ligemeget hvor meget man ønsker det.

Dog ville vi begge to stadig ønske at vi kunne, men der var intet at gøre. Vi måtte bare holde min graviditet hemmelig, så længe så muligt.

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...