Niall's Princess

775712
Clara er en pige på 19 år. Hun er fra Danmark, men flyttede for nogle måneder siden til Bristol i England. Hun er helt vild med det brittiske boyband One Direction, og især den irske dreng Niall Horan. Men hvad sker der når en helt normal pige flytter til England, hvor de fleste fra det populære boyband One Direction kommer fra?

AA
aa

1. Nandos!

Jeg sidder inde i sofaen i mit hus i Bristol i England. Det er nogle måneder siden jeg flyttede her til. Jeg sidder med min computer, og kigger lidt frem og tilbage på facebook. Det eneste der rigtig kommer op på min forside er ting om One Direction, men det er nok pga. jeg har likede så mange sider med dem. Jeg sætter computeren fra mig, og går hen til køknet for at tage noget at spise. Da jeg åbner køleskabet ser jeg at der ikke er noget at spise, så jeg bestemmer mig for at gå ned i det lokale indkøbscenter for at se om de har noget, men nej.. Så i stedet for, valgte jeg at gå ind på en café ved navn Nandos. Til min store overraskelse sidder der ikk andre en to veninder og en brunhåret dreng henne i hjørnet!

Jeg går over for at bestille en sandwich og en Cola, og sætter mig så ned t border væk fra drengen. (Jeg er ret glad for drenge). Han er nok de 19 år vel jeg tro. Efter 5 min. kalder damen ved disken og siger at min sandwich og Cola er klar. Jeg går op og henter den og  sætter mig ned igen.. Men jeg er faktisk ikke rigtig sulten mere, fordi jeg aldrig kan koncentere mig, når der er læks’ drenge omkring mig. Da jeg kun har spist halvdelen, er jeg ved at rejse mig, da jeg bliver skubbet og er ved at falde og få Cola ud over mig! En hurtig sød stemme skynder sig at sige undskyld, og når da også lige at fange mig, lige før jeg vil  have landet på gulvet. Jeg får rejst mig, og stillet det hele på bordet ved siden af. Jeg kigger ned af mig selv, og ser at jeg var heldig! Der er ikke kommet noget på mit tøj! -“Det gør ikke noget,” mumler jeg.  “ Der skete ikke heldigvis ikke noget,” svare jeg videre.

Jeg får mig rejst og ser hvem det var. Det var den brunhåret dreng jeg havde sidet ved siden af før. Jeg kigger lige op i de mest fantastiske havblå øjne! Vi står bare der lidt og kigger ind i hinandens øjne, før jeg kigger ned, af generthed.

-” Hvordan kan jeg gøre det godt igen?” Spørge han, og ryster på hovedet, som om han lige skal samle sig over en stor overraskelse eller oplevelse. 

Jeg kigger op og åbner munden, men der kommer ikke rigtig noget ud.. Jeg prøver igen: “Du kunne jo.. øm..” jeg kigger ned igen, og fortsætter: “Først kunne du jo præsentere... Kender jeg ikke dig?” Spørge jeg. Jeg er helt sikker på jeg har set ham før! Det når jeg lige at tænke før jeg næsten råber: NIALL! Det er jo dig! Ej.. øm. Dit hår det...” Mere når jeg ikke at sige før Niall tysser på mig og hvisker til mig: Skal vi ikke finde et mere privat sted at snakke før der kommer flere milioner piger efter mig?”
Jeg nikker. Vi går op og han betaler (både for mig og ham selv, han er en ægte gentleman!)

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...