Count to 10 - OneShot

34202
Det er vil en oneshot, hvor du får lov til at se og høre noget, som du helst ikke vil vide noget om.

Læs eller læs..
- Det er i hvert en ONESHOT, så tag et kig. Det ville ikke skade at læse lidt.

AA
aa

1. Count to 10

 

1…

Jeg løb så hurtigt væk fra ham. Fra hans nedstirrende blik, hans kærtegn.. - og hans tortur. Han gav mig tid til at flygte, eller hvad han vil kalde det – jagt. Han ville nemlig jage mig igennem skoven, som et vildt dyr.. hvis ikke hele verden for at få ram på mig.

2…

Lyden af hans løbende fodtrin langsomt svandt ind til lyden af ekko. Et lettet stønnen kom fra mine læber.

3…

Men min intuition fortalte mig, at jeg skulle blive ved med at løbe. Raspende efter vejret, og benene der inderligt brændte i musklerne, blev jeg ved.

4…

Det der fik mig til at løbe hurtigere var lyden af en motor i det fjerne, som langsomt fangede ind til mig. Mit hjerte hamrede som aldrig før. Hans ansigt kom frem i mit sind, som lynnedslag fra himlen. Det fik mig til at gispe.

5…

Med et blik mod vejen, vidste jeg hvem jeg var imod. Det var ham. Hans truck, som var i en intens blodrød farve, som man let kunne kende flere kilometer væk. Dråber der faldt.. hurtigere og hurtigere. Ramte hårdt ned mod hans bil, som gav genlyd i hele skoven.

6…

Hurtigt skiftede jeg retning og løb dybere ind i skoven. Regnen der overdøvede motorens lyd, gjorde mig restløs. Tromlende og med et blikkende lys stoppede mig op. Efterfølgende et øredøvende brag.

7…

Hans ansigt. Det forvredne udtryk, som jeg aldrig ville glemme. Geværet trykt mod hans brystkasse. Smilet som han gav mig, fik jeg opkastfornemmelser. Hans blik der skånselsløs løb over mit tætsiddende tøj, som vandet har gjort gennemsigtig og klæbet sig fast på huden, som om det var min anden hud.

8…

Hans hånd løftede op til et vink. – et mørkt skyggede formede sig bag ham, som om djævel selv stod der.

9…

Langsomt trak han geværet til position foran sig og et smil, der ikke sagde farvel, men gå i helvede. Hans fingrer, der lå spændt på aftrækkeren – og så BANG!!

10…

Først et gisp – bagefter kom der en gylpende lyd, som blodet der langsomt løb kvælende op af halsen. Et hoverende grin gav genlyd i midten af skoven, og hvem mon kom i helvedet? Smilet der aldrig forlod vores ansigt igen, før vores næste offer blev fundet. Det her bliver jeg aldrig træt af… nogensinde.

1…

Musikken som hamrede i det fjerne… Hvad tror du, der ville ske? – Måske er det en du kender eller er det dig, der får hovedrollen? ...

 

”You’ll never know how to count to 10, because you’ll never know what I’m talking about – month, days, seconds or minutes.. So be prepared… Count to ten, because I will come after you.”

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...