Stjernefald

57500
Yumi & Yuki er "Teenstar" tvillinger, de er som ying og yang , de skifter personlighed med hinanden, de er begge er født med en speciel evne, der bliver aktiveret når de er påvirket af noget der er meget negativt for dem. De får en bodyguard, og møder deres barndomsven de ikke har set i lang tid.

Historien er baseret på nogle elementer fra Macross Frontier og Witchblade, begge er ANIMES, historier jeg har set.
Vi/Jeg har ikke fundet på en ordenlig titel endnu...

AA
aa

1. Tsukimi Tvillingernes ankomst

Det er en helt almindelig dag som alle andre dage, hvor der blev annonceret i tv, og på alle storskærme i Kubel 45  "Live Koncert med Tsukimi Tvillingerne, Yumi & Yuki. I aften kl. 19.00, I Koncert Huset 'Kodash' i Kubel 45." Alle biletterne blev købt i løbet af en uge efter annoncering, at Yumi og Yuki de berømte Teen Stars, som nu havde været på top 10, to år i træk. Det blev yderliger annonceret i Tv "Her idag d. 03/06-2067 og de bliver i kubel 45 i en hel uge." Da alle deres fans i Kubel 45 hørte de gode nyheder jublede de, råbte og skreg, nogle var ved at falde besvimet om.

Den eneste der ikke var så munter denne dag var en ung mand, med en hvid skjorte, han havde to knapper åben omkring halsen, han bar et par sorte nystrøget bukser og et par fine lædersko, havde sit sorte lange hår sat op i en hestehale, han havde normal hudfarve, og havde grå øjne. Hans navn var Flint, han sad inde på "Den Lille Rha'Kat". Kroen lå ikke så langt væk fra koncert huset 'Kodash' men det var ikke det der var problemt, han havde ikke haft penge til at kunne købe en billet til Tsukimi Tvillingernes koncert her i aften. Desuden havde han jo tag over hovedet og et godt nok job som en slags nattevagt på hotel 'Crystal Moon', han fik mad stortset hver dag, han tømte sit glas "En til Krofatter" kom det fra ham. Kroejeren tændte for tv'et der endnu engang annoncerede  "Live Koncert med Tsukimi Tvillingerne, Yumi & Yuki. I aften kl. 19.00, I Koncert Huset 'Kodash' i Kubel 45. " Kroejeren nikkede til Flint og skiftede så kanal til noget der skulle ligne en slags sport. Kroejen hælte et glas op til Flint og stillede det på disken foran Flint.

I mellemtiden ude i galaxen er kæmpe rumskibet  'Joun 009' ved at gøre klar til landing ved Kubel 45. Nogle jounalister havde fået tips om at Tsukimi Tvillingerne Yumi & Yuki, ville lande ved Gate 4 omkring 15.00, de stod og ventede ivrigt på at Gate 4 skulle åbne, så hver især kunne blive de første til at broardcast at Tsukimi Tvillingerne var landet ved Kubel 45. Alle jounalisterne gik i gang med at lave broadcast, så næsten alle tv-kanalerne var fyldt ud med det selv samme billede af en hel del mennesker der stå foran Gate 4, og nogle få top secret mænd og kvinder i en smoking med en lille mikrofon i øret, de bar sorte solbriller, de står foran Gate 4  og ser meget vigtige ud.

Samtidig over i "Den Lille Rha'Kat" sad Flint og drak sit glas ud, nogle mennesker bad kroejeren om at skifte til et af de programmer hvor de skulle til at annoncere "Vi står hermed foran Gate 4, det ser ud til at Joun 009 er landet, nu venter vi bare på at dørene skal åbne. Det er jo også en stor begivenhed for Kubel 45 idag, at få besøg af så store Teen Stars" Flint rejste sig fra sin plads og gik hen mod hoveddøren, løftede sin arm halvt op og og gav et lille vink med hådnen til kroejeren " Vi ses en anden gang du, må alt godt være med dig" kroejen nikkede og sagde med en dyb stemme "Kom nu godt hjem Flint, og tag det ikke så tungt det med den koncert, der kommer nok en til" Flint smilte lidt idet han gik ud på vejen for at tage sin Mc900 hjem, han ville jo nødigt komme forsent på arbejde, Han sprang op på sin Mc900, og gav den lidt gas ud på vejen, han havde en god følelse i maven at der ville ske noget godt her i løbet af aftenen.

Over ved Gate 4 i Kubel 45, var dørene ved at gå op. Stod en høj kvindelig figur,med lange flotte ben i en meget kort mørke lilla nederdel, men en lidt stram jakke der matchede, hun havde meget stor barm, hendes hår sat op i en knold, og bar høje hæle der matchede hendes tøj, hun stod bag Tsukimi Tvillingerne og sagde "Nu håber jeg at i er klar piger, det er nu det sker".

Yumi,den mest barnlige til tider, hendes hår var blegt lyserødt sat op i to rottehaler, havde meget pjusket pande hår, og havde sat to røde hårklips i højre side af håret, hendes øjne matchede hendes hår, hun bar en mørke grå, næsten sort vest, med et meget skrigende grønt slips som sad meget løst, et par mørke grå ærmer med en meget skrigene grøn farve som kant sad fast på midten af hendes overarme som gik ned til over halvdelen af hendes hånd, med et meget skrigende pink motiv, med cirkler ved siden af den lige streg der gik lige ned til enden af ærmet. Hun havde en meget fin lille nedderdel på som var mørke grå næsten grøn som resten af hendes tøj, med en skrigende grøn streg ned ad siden på hendes hofter, hun bar et par lange knæhøje støvler som var mørkegrå med en lang skrigende pink streg fra top til bund på ydersiden af støvlerne.

Yuki, den mest modne til tider, hendes hår var blegt lysegrønt go sat op i to rottehaler, havde sit pande hår i en sideskilning, og havde sat to gule hårklips i hvenstre side af håret, hendes øjne matchede hendes hår, hun bar en mørke grå, næsten sort vest, med et meget skrigende pink slips som sad meget løst, et par mørke grå ærmer med en meget skrigene pink farve som kant sad fast på midten af hendes overarme som gik ned til over halvdelen af hendes hånd, med et meget skrigende grønt motiv, med cirkler ved siden af den lige streg der gik lige ned til enden af ærmet. Hun havde en meget fin lille nedderdel på som var mørke grå næsten sort som resten af hendes tøj, med en skrigende pink streg ned ad siden på hendes hofter, hun bar et par lange knæhøje støvler som var mørkegrå med en lang skrigende grøn streg fra top til bund på ydersiden af støvlerne.

 Tvillingerne gav hinanden en highfive og sagde med meget selvtillid i kor "Vi er født klar!"

Idet de sagde disse ord åbnede dørene helt, og Tvillignerne blev mødt af et lyst skær af blitser, og en hel det jounalister der næsten skubbede til hinaden for at blive de første til at spørge pigerne. En af jounalisterne fik lov at spørge "Hvordan har jeres tur til Kubel 45 været? Og har i glædet jer til at komme her?"

Yumi smilte til videokamerarene og sagde "Det var en lang tur. så det var jo godt at vi fik taget noget med så vi ikke kedede os på turen" Yuki skød ind " Ja, og selvfølgelig vil vi gøre vores bedste her i aften til koncerten, vi vil jo ikke skuffe alle vores dejlige fans" Hvor efter de begge de lavede en pose jounalisterne hvor de stod ryg mod ryg og lavede et peace tegn med venstre hånd foran deres venstre øje, og smilte stort.Jounalisterne blev vilde og trykkede en hel del billeder af, pigerne bukkede sig lidt fremad lukkede deres venstre øje og holdt deres venstre vam på deres lår og kyssede dere pege-og langefinger, og pustede deres to små kys ud til publikum.
Yumi og Yuki fik svaret på nogle flere spørgsmål, da de havde svaret på nok, gik manageren hen og tog over, de skulle snart gøre klar til at skulle op på scenen, selvom der var 2½ time til at de skulle optræde. Pigerne vinkede til jounalisterne og alle de andre der var mødt op "Vi ses! Tak fordi i er vores fans!" råbte pigerne i kor, men de blev fulgt af mænd og kvinder i smokings hele vejen ud til limousinen der holdte og ventede på Yumi og Yuki. Da de havde sat sig godt til rette kørte limousen hen til hotel 'Crystal Moon' hvor pigerne skulle bo, for ca. en uges tid.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...