UDBRUD!!

44801
Der er grove ord - Har advaret dig.
(PÅ EGET ANSVAR)
Mit liv.. Og udbrud.
- Filosofi
+ Der er ingen sammenhæng med noget som helst.
Det er en dagbog.. Som jeg nok fører hver anden dag.
Det giver ingen mening, men det er et udbrud!

AA
aa

1. 31/01/2013

 

Hvordan i alverden kan jeg stadig sidde her og stirre på en skærm?! Jeg kan nemlig ikke tænke mig frem til min mening med livet. Er det noget med mine venner at gøre eller er det noget med at frelse verden fra undergang? Jeg sidder her og kigger ud ad vinduet mens bilerne kører på fuldt drøn. Det er første gang i mit liv, hvor jeg tænker er jeg værd? Hvordan har jeg med mine forældre? De er ligeså godt som mine forældre. Altså hvordan skulle jeg vide hvad er forkert og rigtigt? Jeg vil så gerne vide lidt mere om verden, end det lille stykke jeg har i Aalborg. Jeg kan kun huske små dele af København og har brugt nok omkring 3-5 sommer i Vietnam. Det er som om min verden bliver ved med at køre, mens jeg sidder fast i den evige onde cirkel. Hvordan kan jeg forhindre min egen undergang? Det er svært at svare, det ved jeg også selv, men det er svært at kunne se sig i spejlet mens ens ansigt forandrer sig og hvad man laver man fucking lige nu? Så mange spørgsmål, så lidt svar og tid. Ja tid! Hvordan har vi bestemt tiden? Tiden tik og takker sig af sted mod vores sidste dage. Det er svært at tro man er blevet født og de 80 år er allerede gået. Dødens Gud står med leen og afventer på vores side åndedrag. Jeg er virkelig frustreret! Det er som om mit liv.. DEJA VU! Jeg har altid haft en flash back hvad jeg gjorde i mit tidligere liv. Hvordan kan det lade sig gøre?! Det kan ikke være muligt. GRRR! ARG! JEG GÅR SNART AMOK!

HVORFOR! Jeg npgw NRWØOFWNØngenlb. P

MAN ER I EN BUR! For satan da.. Man bliver arg… jeg ved ingen gang hvad alverden jeg har lyst til at sige?! Mor, far, bror, venner..

Venner. Hvorfor skal man være sådan en bitch?! GRR.. Leg og fagligt. Hvis ingen social liv har, er du ligesom godt død. Alting fører til MOBNING og selvmord. Hvorfor sidder jeg og skriver alt det her? DET VED JEG SØRME IKKE. Mit kraftedme egoisme vil ud med det hele. JEG hader alt og alle. Tror jeg. Se jeg har slet ikke mine egne meninger mere. Hvis du siger onde ord om andre. Så vender karmaen tilbage med tusindfold. Gud ske tak og lov. Jeg lever her i Danmark. Men hvad med de stakkels personer i Afrika. Hvad havde gud tænkt sig at gøre med dem? Mit liv.. Min familie.. Mine fjender.. Mine venner.. Som man kalder dem. Kan man stole på dem i fornødne tider?! Hvordan skulle jeg vide sådan noget? Jeg er en pige, femten år, problemer med andre og skriver jeg som en idiot. ARG! Kender du ikke bare følelsen af at har mistet alt og alle. BFF.. u la la.. Som om man kan stole på dem. Lige så snart de kan se muligheden for noget bedre. ”Fuck u.. I take this” Og skrider før man overhovedet når at sige noget tilbage til dem. Kæreste, kærlighed. Jeg er grim og ulækker. Punktum. Jeg gider simpelthen ikke livet mere. Det er ligesom at se i en fiskebowle. Fisken svømmer rundt og rundt og rundt og rundt.. No life, i say. Jeg har intet liv!

 

(Undskyld, har brug at komme ud med det hele.)

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...