Obsession

19293515
[Innerpartysystem - Obsession] Forsøgte mig med en mere dyster skrivemåde, og den her sang gav mig en god idé..
Og så skulle jeg også ud med nogle frustrationer.

AA
aa

1. Obsession

 

What keeps the pressure building?

Det tryk, der er i mine blodårer, imens mit hjerte pumper mit blod rundt i min krop. Mine årer, der er tæt på at eksplodere, fordi mit hjerte, min puls, slår så hurtigt for dig.


What takes your breath away?

Hvad tager pusten fra dig? Din pust, fra dine smukke, fyldige læber, hvor din stemme lyder, som flydende guld, imens du beder mig om nåde.


What do I have to do to make you want to fall in love with me?

Forelsk dig i mig. Hvad skal jeg efterhånden gøre, for at du får øje på mig? Ved du ikke, at jeg vil elske dig højere end nogen anden kan? Har jeg måske ikke skreget efter dig? Skreget højere end alle dine andre fans? Jeg har sågar løbet efter bussen, for at få dig til at se på mig.


Fall in love with me

Nu ser du på mig, langt om længe, men det er kun med frygt i dine øjne. En enkelt tåre, imens din vejrtrækning blot bliver hurtigere, af frygt.


I want you to notice, what you've been missing

Al den kærlighed, jeg kunne have givet dig i alle disse år. Hvis du blot havde set mig før. Hvis du bare havde lagt mærke til mig, ud af alle de millioner af piger som skriger efter dig.


I want you to feel that, feel that deeper side of you

Du skal mærke den smerte, der har gået igennem mig hver dag… Hver gang jeg har set overskrifterne om, at du datede en anden pige nu. En pige, som der ikke var mig.


All of my love

Al min uendelige kærlighed, som jeg ville have givet dig.


What is your satisfaction?

Hvad skal jeg gøre, for at få dig til at virke tilfreds med mig? Jeg lever måske ikke op til alle dine krav om, hvordan din drømmepige skal være.


I'll give you all you need

Jeg vil give dig alt, hvad du vil have, så længe du bliver hos mig, og ikke flygter i det samme sekund jeg slipper dig fri, for hvorefter aldrig at se på mig igen.


What do I have to do to make you want to fall in love with me?

Skal jeg binde de kæder strammere? Skal jeg lægge min kniv fra mig, eller skal jeg fortsætte det, jeg var i gang med? Dine stærke arme ryster under mig, dine grædefærdige øjne er smukke, selvom de nu er røde, og dine kinder stadig gennemblødte af dine salte tårer, som smager herligt.


Fall in love with me

Om jeg så aldrig skal lade dig gå. Om jeg virkelig skal beholde dig for mig selv, eller idet mindste beholde dit hjerte hos mig, for evigt. Så vil din kærlighed være min.

 

Så… Lad mig nu skære dit smukke, bankende hjerte ud, Jonghyun. 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...