Vampire Diaries - Eleanor del 2

198914269
"SÆT MIG NED!" Råbte jeg af mine lungers fulde kraft, da Damon kom bærende med mig ind af hoveddøren. Elena og Stefan så overrasket til, men Damon lukkede hoveddøren med sin frie hånd. Den anden lå rundt omkring livet på mig. Jeg selv lå over skulderen på Damon, bagbundet på ryggen. Jeg sprællede for at komme fri, og rassede igen af Damon. "Sæt mig ned din idiot!" Råbte jeg surt, men det nyttede ikke noget. Jeg fangede hurtigt hurtigt Stefans blik. "Få mig ned herfra, eller jeg sværger jeg slår Damon ihjel!" Jeg knurrede hidsigt efter Damon, der ligegyldigt gik videre med mig på skulderen.

AA
aa

2. Jeg vil glemme

"Er du sikker på at du skal have mere?"

Spurgte barmanden bekymret, på den måde som betød at jeg skulle videre. Jeg var kun lidt fuld, en smule svimmel, men lod som om at jeg var rigtig meget fuld. Jeg gav mig til at svaje lidt, og rystede på hovedet med et grin. Jeg hev uroligt tasken op til mig, og trak bagefter pungen ud af lommen. Jeg tog nogle tilfældige seddeler, helt klart et beløb langt over hvad jeg havde drukket for. Men jeg var nødt til at lade som jeg ikke forstod hvad der skete omkring mig. Han tog imod pengene, og rystede på hovedet. Til min overraskelse gav han mig de penge tilbage, der var i overskud. Jeg stoppede dem hurtigt i pungen, og ville rejse mig. Jeg lod som om det ikke rigtigt fungerede, og blev siddende en smule. Jeg fandt nogle mønter, som jeg nok ikke ville få brugt og lagde dem i drikkepenge-dåsen, da han kiggede væk. Så fik jeg rejst mig, og vandrede svajende ud af baren.

"Lækkert."

Mumlede jeg, da jeg kunne få en ung fyr brækkede sig voldsomt. Han ville helt klart ikke blive min aftensmad, så jeg lod ham ligge og gik videre. Jeg stoppede ikke op, da jeg trak tasken op i hænderne. Jeg tog hurtigt vodkaflasken op, og lukkede tasken igen. Jeg skruede hurtigt låget af, og smed det hidsigt fra mig. Barmanden havde givet mig langt mindre øl, end jeg havde regnet med at kunne få. Jeg svang hurtigt tasken over hovedet, mens jeg gav mig til at tømme flasken. Jeg hostede en smule, vodkaen smagte forfærdeligt. Men det var lige meget, jo hurtigere jeg drak den, jo hurtigere var det overstået. Jeg trak yderligere en cigaret frem, og tændte den. Så mens jeg drak mig selv så fuld, at jeg ikke ville kunne huske mit navn, kunne jeg lige så godt ryge.

"Det hele er din egen skyld."

Mindede jeg mig selv på, og huskede et kort glimt af Elenas grædende ansigt, Stefans skrig og Damon... Jeg stoppede mig selv, inden jeg kunne huske mere. Jeg aede en enkelt tåre væk, og så på den med had. Jeg drak yderligere af flasken, og kastede derved yderligere brænde til det bål inde i mig, som var ved at ødelægge mig

"Undskyld."

Sagde en ung pige, indtil hun fangede mit blik. Mit dragende blik. Hun vendte sig helt imod mig, og smilede charmerende.

"Eller måske ikke."

Hun kyssede mig forsigtigt på kinden, og trak mig hastigt ind i den nærmeste gyde.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...