Vampire Diaries - Eleanor del 2

198914269
"SÆT MIG NED!" Råbte jeg af mine lungers fulde kraft, da Damon kom bærende med mig ind af hoveddøren. Elena og Stefan så overrasket til, men Damon lukkede hoveddøren med sin frie hånd. Den anden lå rundt omkring livet på mig. Jeg selv lå over skulderen på Damon, bagbundet på ryggen. Jeg sprællede for at komme fri, og rassede igen af Damon. "Sæt mig ned din idiot!" Råbte jeg surt, men det nyttede ikke noget. Jeg fangede hurtigt hurtigt Stefans blik. "Få mig ned herfra, eller jeg sværger jeg slår Damon ihjel!" Jeg knurrede hidsigt efter Damon, der ligegyldigt gik videre med mig på skulderen.

AA
aa

1. Postkort

 

Jeg underskrev endnu et postkort, og lagde det i postkassen. Jeg havde holdt mit ord, og for hver by jeg besøgte, sendte jeg Elena et postkort. Jeg skrev aldrig noget særligt, kun ting som: En hilsen herfra, her er jeg nu eller se, det så jeg. Korte upersonlige beskeder, som ikke sagde mig det mindste. jeg havde en enkelt gang overvejet at bede hende hilse Stefan, men havde ladt være. Jeg bekymrede mig ikke rigtigt om, at hun ville svare på dem. Jeg gik trods alt fra by til by, uden rigtigt at blive noget sted. Selv hvis hun svarede, så ville jeg ikke blive længe nok til at kunne få et brev tilbage. Jeg blev højt tre dage i en by, og sendte altid brevet som det første jeg gjorde, når jeg ankom. Så kunne jeg ikke glemme det, og når jeg tog afsted igen, så ville hun have modtaget det. Jeg kendte ikke hendes hjemmeadresse, og sendte det i stedet bare til Stefans adresse. Elena var der trods alt hele tiden. Men skulle næsten tro, at hun boede der. Ikke at det bekymrede mig, jeg var ligeglad. Jeg havde ingen kontakt med dem, udover de postkort, jeg havde lovet at sende.

Jeg lod med et suk mig dumpe ned på en tilfældig barstol. Jeg var begyndt at blive sulten, og hadede hvert et øjeblik af det. Byen var for lille til at have et hospital, som jeg kunne stjæle blod fra, så jeg ville være nødt til at tage det frisk. Jeg havde gjort det før, men efter at have lært Elena at kende, brød jeg mig slet ikke om det. Jeg trak en enkelt cigaret op af min lomme, og tændte den. 

Det var flere år siden, at jeg sidste havde røget. Nok en små tyve år siden, men jeg var hurtigt holdt op igen, fordi Katherine ikke ville have det. Katherine, jeg gøs ved mindet. Hun var død og borte, og alligevel havde hun formået at smadre mit liv til en ruin. Jeg sukkede dybt igen, og fortrød at jeg var blevet ædru så hurtigt.

"En øl."

Bestilte jeg hurtigt, da jeg opdagede at barmanden havde stirret på mig længe. Ventende efter en bestilling. Jeg brød mig ikke meget om øl, men jeg havde fundet ud af at den dæmpede min sult en smule. Desuden var den kølig, og hvis jeg drak nok af det, fik den mig til at glemme. Men monster som jeg er, skal der en del til. Jeg tog en hurtig slurk. Øllen var i det mindst dejligt kold, så jeg tømte den hurtigt i et drag. Jeg vidste at barmanden stirrede overrasket på mig, men jeg ignorerede det og bestilte en mere. Jeg kunne drikke nok i baren, til at det ikke virkede overdrevet for et menneske, da jeg havde en flaske vodka i tasken. Den skulle tømmes bagefter, og så ville jeg få det bedre. Meget bedre, når jeg knap nok ville kunne huske mit eget navn. 

"Med sidevogn."

Sagde jeg kort, og pegede på en flaske whisky. Barmanden nikkede, og gav mig øllen, samt et shotsglas, hvor han hældte whisky op i. Han gik dernæst videre, til andre kunder som ville bestille. Jeg hældte whiskyen i øllen, og gav mig til at tømme ølglasset.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...