Vampire Diaries - Eleanor

101414413
Jeg så tvivlende til, mens Katherine lod sin vrede gå ud over Stefan. Han vred sig for at komme fri, men den magiske cirkel holdt ham fanget. Hun lod kniven glide ned over hans maveskind, så huden blev skåret op og blodet dryppede. Men han havde jo ikke fortjent det, jeg måtte stoppe hende. Nej, sagde det inde i mit hoved. Katherine er din skaber, din moder. Men da jeg ingen anelse havde hvem jeg var, havde Stefan været så sød ved mig. Det samme med Elena, der skjulte sine øjne i rædsel over hvad Katherine gjorde ved Stefan. De havde været så søde.
Og Damon, der lå livløst på jorden, han havde også været sød ved mig, selvom de andre ikke vidste det, selvom han lod som om han var ligeglad med mig. Jeg huskede svagt min tid som menneske, og huskede hvor glad jeg havde været for Damon. Jeg kunne ikke lade Katherine dræbe mine venner, eller min elskede Damon. Jeg så mod hans livløse krop, og begyndte at græde.

AA
aa

1. En pakke

"Stefan!"

Damon stod med en leverings-seddel i hånden. Han havde allerede råbt efter Stefan flere gange. Han vidste at han var sammen med Elena, men kunne ikke dy sig for at afbryde. Stefan dukkede endeligt op i døråbningen med en utilfreds mine. Elena smuttede forbi ham, og så nysgerrigt på den store pakke på gulvet. Den var lidt højere end hende, men mindst dobbelt så bred. Damon smilede sit luskede smil som sædvanligt.

"Man kan aldrig stole på Stefan med et kreditkort. Han køber de underligste ting."

Sagde Damon, og rullede med øjnene. Stefan sukkede opgivende, og så selv nysgerrigt på pakken.

"Jeg har ikke bestilt noget."

Sagde han, og lagde armene over kors, mens han så anklagende på Damon.

"Det har jeg heller ikke."

Svarede han glat, og rystede på hovedet. Han forsøgte at læse den krøllede skrift på leverings-sedlen, og kunne hverken finde hoved eller hale i den. Han sukkede opgivende og rakte den ud mod Stefan.

"Vil du være så venlig, kære broder?"

Stefan sukkede, og gik ind for at tage leverings-sedlen. Han hadede, når Damon var i drille-humør. Stefan kiggede på leverings-sedlen og sukkede opgivende. Heller ikke han kunne læse hvad der stod. Ikke desto mindre virkede skriften en smule bekendt, men det var også det eneste det sagde ham. 

"Jeg kan ikke læse det."

Sagde han roligt, og modtog et frækt smil fra Damon, der følte at hans bror trængte til at blive mobbet lidt. Elena sad undersøgende ved siden af pakken, og forsøgte at læse sedlen på den. Det eneste hun kunne læse, var Salvatore-brødrenes adresse. Hun satte pludseligt sin hånd i noget fugtigt, og så ned på den. Hun fløj op, og trak sig væk fra pakken.

"Hvad er der?"

Spurgte Stefan bekymret, og opdagede blodet på Elenas hånd.

"Drenge."

Sagde hun stille, og så på den lille pøl der var ved at samle sig under kassen.

"Der kommer blod ud af den."

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...