Fællesskabet

Det er det 30-århundred. Der findes ingen mennesker længere, kun 'utilgængelige'. Der findes ingen almindelige dyr længere, kun 'dem'. Menn der er ingen jobs, der er ingen penge, der er ingen fremtid.
15-årige Cassidy er en Cobra-varulv og dermed en af 'dem'. Født i en ædelslægt, nedstammer fra Nat-varulven og et udemærket køb ifølge "fællesskabet", som nu ejer hende og tonsvis af andre varulve. Da Cassidy og hendes veninde Sophie stikker af til "Hjemmet", ejer af den specielle race Glas-vampyren forelsker hun sig i vampyren Morgan. Men deres kærlighed er kompliceret og desuden er kærlighed slet ikke tilgængeligt for 'dem' ifølge de 'utilgængelige'.

15Likes
36Comments
2256Views
AA

1. Prolog

Jorden har ændret sig en hel del på bare 1000 år. Der er ikke længere kriser, der er ikke længere fattige og der er ikke længere sult. Nej, det er blevet meget værre end det. Menneskene har nu opgraderet sin status til de 'utilgængelige' (andre 'uopnåelige'). Nu, efter de udryddede alle former for dyr... Eller det troede de. Da opdagede de 'dem': varulvene, vampyrene, marene, dragerne, draugerne og genfærdene. Netop som de havde troet at de var de eneste levende på planeten blev Risone, marenes forfader, listig. Han indgik en aftale med "rådet", som blev styret af de 'utilgængelige'. Da marene er årsagen til mareridt tilbød han, at han og hans folk holdt sig fra de 'utilgængelige', hvis bare de lovede marene alt hvad de havde brug for. Men selvfølgelig var "rådet" også listige. Så de indgik aftalen med Risone og rådets leder blev nu gode venner med forfaderen. Nu fortalte Risone ham om alle de andre væsner der levede i frygt for dem. Efter en måned i Risone's selskab tog de ham til fange samt hele hans folk. De var dermed de første af 'dem' der blev det nye handelsstof. De 'utilgængelige' fangede derefter resten af væsnerne Risone havde fortalt om. Hen af årene byggede de handelssteder for de indfangende "dyr" som de nu kaldte for 'dem'. De ville ikke stå ved at de dyr de for 1000 år siden havde henrettet, stadig fandtes. Hvad de ikke vidste var at alle disse "dyr" også havde en menneskelig del. Da de opdagede det blev de ikke længere behandlet som dyr, men som slaver. Kollektiver i hundredvis blev bygget til 'dem' og det var nu meget normalt at have et hjem fyldt med vampyre, varulve, mare o.s.v vrimlende omkring. Jo flere af 'dem' man havde, jo rigere.

Gennem tiden kom der flere modstands grupper der prøvede at vælte "rådet", men forgæves. 'Dem' var nu ikke længere andet end den nye slags penge for mennesket. De var skabt til at leve og så alligevel dø.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...