Why You?

27361819
Damon er 17 og på i Japan. Han går på sit første år på gymnasium. Men en dag ændrer hans liv sig da en ny dreng går ind i hans klasse, Caro hedder han, og Caro... Ja lad os bare sige... at Caro falder pladask for Damon.
Men er Damon til drenge?


AA
aa

1. Eww.

Jeg var lige kommet ind på skolens grund, jeg kiggede rundt på alle fra skolen der gik rundt. Men pludselig fik jeg øje på en nye dreng? Havde ihvertfald ikke set ham før! Han kiggede hurtigt på mig, og smilede sødt til mig. * Hvorfor fanden glor han på mig?* Tænkte jeg, og kiggede ned på mig selv, jeg havde min skoleuniform på, fin var den, men ville ønske at jeg kunne gå i normalt tøj!
Jeg gik ind i klassen, og kiggede over imod hvor jeg sad, og der sad ham den anden dreng, jeg gav ham lidt et ondt blik, og satte mig på min plads. "hej" Sagde han og kiggede på mig, "Heej" Sagde jeg. " Jeg hedder Caro, hvad hedder du?" Spurgte han, jeg svare:" Damon." "Awesome" Sagde han og smilede igen med et sært smil...
Jeg kiggede hurtigt hen imod Mie, hun gik i vores klasse og lad os bare sige at hun var brænde lækker! Efter jeg havde stirret i noget tid spurgte Caro:" Hvorfor kigger du sådan på hende?" "Hun er lækker!" Svarede jeg, "Hun er da grim!" Sagde Caro lavt. Jeg kiggede surt på ham og sagde:" HUN ER IKKE GRIM! Hun er FLOT! Og ville gøre alt for at komme sammen med hende!" "Så du kan lide hende?" Spurgte Caro, Jeg nikkede svagt og rødmede lidt. Caro lagde han hoved på skrå og smilede, " Sødt!". "Har du ikke en kæreste?" Spurgte jeg, Caro nikkede nej og sagde:" Neej ikke rigtigt!"
Jeg smilede svagt og vendte blikket imod Mie igen.
Da vi havde frikvarter, var jeg gået udenfor, og satte mig på en bænk der altid lå tæt ved skoven, der kunne jeg side alene hvor næsten ingen kunne se mig. Jeg fandt min bog frem og læste i den, den handlede om en pige og en dreng fuldkommen forelsket i hinanden men måtte ikke se hinanden. Jeg syntes den var fantastisk god!
Jeg hørte noget rasle i buskene, men lagde ikke rigtig mærke til det. Men pludselig blev jeg trukket ned af bænken, og ind imellem nogle træer, men loggede mine øjne af skræk. Pludselig lå jeg stille, jeg åbnede øjne og så Caro kigge ned på mig, han lagde sig ned på fire over mig. Og pludselig opdagede jeg de to katteøre der stak ud af hans blonde hår, og en hale der piskede frem og tilbage omme bag i. Jeg blev bange af synet og gav et lille skrig, Caro holdt mig for munden, og tyssede på mig. Der blev en tavshed, Caro kiggede mig i øjne og sagde:" Du er sød" *Taak* Tænkte jeg sært, men kiggede mærkeligt på Caro, jeg fattede ikke rigtigt hvorfor han sagde det! Han lænnede sig ned og kyssede mig blidt på panden, *EEEEEWWWW* Tænkte jeg, og skubbede ham væk fra mig, og nu vidste jeg godt hvad der foregik. "HVAD FANDEN HAR DU GANG I?" Råbte jeg surt, og rejste mig op. Caro kiggede med hunde øjne, "Jamen." " ADD HVOR KLAMT VI ER TO DRENGE!!! AD HVAD TÆNKER DU PÅ?!" Råbte jeg af ham, og gik totalt forvirret, *Hvad fanden* var min sidste tanke.
Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...