Competitions

Nu er det jul igen, nu er det jul igen ...

19
by , Monday November 20, 2017
84
Nu er det jul igen, nu er det jul igen ...

Skriv en julehistorie

Du vælger selv din genre

 

 

♫ ♫ "It's beginning to look a lot like Christmas ..." 

 

Det er den tid igen. Julen er lige om hjørnet, ja for nogen er den sågar allerede begyndt. December nærmer sig nemlig med hastige skridt og det betyder, at det igen er tid til Movellas' julekonkurrence! I år har vi dog lavet den lidt om fra sidste år efter vi har hørt jeres indput.

Vi spurgte nemlig ud i en mumble, om I var interesserede i at skrive om jul, og det var et enstemmigt ja. I forhold til sidste år havde flere af jer dog et ønske om, at man ikke behøvede at lave en julekalender, og dermed inviterer vi jer nu til en mere bred opgave: skriv om jul!

 

 

Det kan du skrive om

Det er op til jer, om I vil skrive en julekalender, et digt, en længere historie, en adventskalender eller lignende. I må skrive lige den form I ønsker, MEN jeres bidrag skal deltage i én eller flere af de følgende muligheder: 

1: Skriv om at finde juleglæden igen. Denne mulighed giver sig selv. I vælger selv alt andet, hvis bare der er mindst en person, der finder juleglæden igen.

 

2: Julehistorien skal foregå (delvist) i et andet univers. I kan selv vælge om hele historien skal foregå i et andet univers, end det vi kender, eller kun delvist, ved hovedpersonen f.eks. finder en indgang. Denne mulighed er åben for fantasy. I kan også skrive en Disney-julehistorie eller lignende, hvis det altså foregår i deres univers. 

 

3: Skriv en julehistorie med klassiske "karakterer". Tanken med denne mulighed er, at nisser, julemanden, rensdyr, alfer, dværge, engle, snemænd og/eller andre karakterer som disse skal indgå i jeres historie. Handlingen og alt andet er helt op til jer. De behøver ikke at være hovedpersonen, men skal være med mere end et par gange. 

 

4. Julehistorien skal indeholde kærlighed. Du kan fortolke på dette, om du ser det som nogle, der bliver forelskede i løbet af december eller måske en kærlighed, der er gået i stykker - det er op til jer. 

 

Husk at skrive I jeres resume, hvilke muligheder I har valgt. I er velkomne til at indkoperere alle mulighederne. 

 

 

Præmier

1. pladsen (fanfiction): Vinder et gavekort til Supergavekortet på 200 kr. Så er der mulighed for at købe en af de julegaver, du ikke fik. Vinderen vil også modtage feedback og bogen Piger 18. 

2. pladsen (fanfiction): Vinder et gavekort til Supergavekortet på 100 kr + feedback + Piger 18

 

1. pladsen (ikke-fanfiction): Vinder er gavekort på 200 kr. + feedback + Piger 18

2. pladsen (ikke-fanfiction) Gavekort på 100 kr. + feedback + Piger 18

 

Bedste visuals: Gavekort på 100 kr. + Piger 18

Bedste collab: Gavekort på 200 kr. Bliver fordelt mellem alle skribenter. 

 

Julekalender-præmien

Vi vil samtidig også gerne belønne dem af jer, der skriver en maraton-julekalender, altså en historie med 24 afsnit. Hvert kapitel/dag skal mindst være på 600 ord. Hvis det kun er én, der gør det, modtager personen et gavekort på 200 kr. til Supergavekortet + Piger 18. Hvis der er flere, vælger vi den bedste, der modtager præmien.

 

 

Adventsudfordringer

Som noget nyt vil vi også hver søndag i advent dele en historie, vi synes er bedst i følgende kategorier:

1. søndag i advent: Den bedste titel

2. søndag i advent: Den flotteste opsætning

3. søndag i advent: Den mest originale idé

4. søndag i advent: Den længste julekalender, ikke at forveksle med julekalender-præmien.

     Alle historierne vil blive delt i kommentarerne og på Facebook og Instagram.

 

    Vi glæder os til at dele juleglæden med jer.

 

 

Regler:

Hvis du tidligere på året er begyndt på en julekalender, må du gerne deltage med den, MEN den må ikke være publiceret før den 13. november. 

I må gerne opdatere jeres historier efter deadline, hvis I overholder reglerne. Læs mere om det nederst på denne konkurrenceside. 

Loading ...