Competitions

Skrivekonkurrence: Alternative Universe

12
by , Saturday September 30, 2017
30
Skrivekonkurrence: Alternative Universe

Sæt dine egne rammer og skab din egen virkelighed!

Skriv en alternative universe-fanfiction og vind fede præmier! 

 

 

Alternative universe (AU) er nok den mest udbredte fanfiction-underkategori og vi vil derfor gerne invitere jer til at deltage i vores nye konkurrence! Ved du ikke, hvad alternative universe er, så kan du læse mere i denne blog.

To populære eksempler på AU er, at Hermione fra Harry Potter bliver forelsket i Malfoy frem for Ron og at Justin Bieber går på high school. Men der findes så mange fede idéer, at vi umuligt kan nævne dem alle her. 

Vi håber I har lyst til at sætte jeres egne rammer og skabe en ny virkelighed for vores yndlings idoler og opdigtede karakterer. Det har I muligheder for nu, og mulighederne er som følger: 

 

 

 

DINE MULIGHEDER

Den skrevne del

  1: Opdigt din egen karakter eller vælg en kendt, der nu skal være en del af dit yndlingsunivers fra en bog, serie eller film. Det kunne for eksempel være, hvis Alex Russo fra Wizards of Waverly Place pludselig skulle gå på Hogwarts.

  2: Skriv en AU om en opdigtet eller virkelig person, som du ændrer i din historie. Her er der tale om de mest klassiske AU-historier. 

  3: Skriv en historie om din yndlingsbog, -serie eller -film og lav dit eget ship. 

 


Den visuelle del

  4: Lav en video med et ship, der aldrig har været sammen i virkeligheden. Det kan både være to opdigtede karakterer, to virkelige eller en blanding af de to. 

  5: Lav et manip med fokus på AU. Det kan både været et ship eller et manip med en enkel person, f.eks. kan du lave Sherlock Holmes til djævelen.

  6: Lav en collage af en scene med fokus på AU. Du kan finde et eksempel i denne blog.

Cover og trailer tæller også med i visuals, men det giver flere point, hvis I har lavet et bidrag inden for disse tre muligheder. Du må gerne bruge dit endelige produkt som traileren eller coveret, i så fald skal du bare huske at skrive, hvilken mulighed, du deltager med.

 

Husk at skrive i resumeet, hvilke muligheder I deltager med.

 

Credit til nartsya for Selena Gomez-manip'et

 

PRÆMIER

Tekst:

1. pladsen: Vinder et Supergavekort på 200 kr + en specieldesignet plakat inden for den fandom, den vindende tekst er fra + feedback + cover lavet af Movellas-teamet

2. pladsen: Vinder et Supergavekort på 100 kr + en specialdesignet plakat + feedback + cover lavet af Movellas-teamet

3. pladsen: Vinder en specialdesignet plakat + feedback

Visuals:

1. pladsen: Vinder et Supergavekort på 100 kr + en specialdesignet plakat + cover lavet af Movellas-teamet

2. pladsen: Vinder en specialdesignet plakat 

 

Vi håber I har lyst til at deltage og vi glæder os meget til at læse og se jeres bidrag!

 

 

 

 

NYE REGLER*: 

   1) Vi prøver noget nyt i denne konkurrence, og det er, at I får I lov til at opdatere jeres historier efter konkurrencens slutdato, men KUN hvis I gør følgende: Det sidste kapitel, I publicerer inden slutdatoen SKAL have følgende sætning nederst i kapitlet: Dette er sidste kapitel før slutdatoen. Hvis I opdaterer efter slutdatoen og ikke har skrevet denne sætning, diskvalificeres jeres historie. Vi synes det er ærgerligt, I ikke kan opdatere, mens vi bedømmer, så nu giver vi det et forsøg. Vi forventer dog, at I stadig respekterer vores regler og ikke redigerer i de kapitler, der er publiceret før slutdatoen. Vi kan se, hvornår I har redigeret et kapitel, så lad være med at trykke 'redigér' på dem, mens vi bedømmer.

 

   2) Vi vil gerne have vores brugere mere ind over konkurrencerne, og derfor har vi besluttet, at I skal hjælpe os med at finde vinderne af den visuelle del af konkurrence. Når konkurrencen er ovre, laver vi en blog, og så kan I stemme i kommentarerne, hvem I synes der skal vinde, og så ud fra jeres input finder vi de to vindere. 

*Dette er noget, vi prøver af, og det vil med sikkerhed ikke være gældende i alle konkurrencer.

 

 

Gamle blogs til inspiration til denne konkurrence:

Sådan laver du et manip

Se mig lave et manip

Guide: Trailers

 

Loading ...