Nyt Indhold

by , Sunday October 22, 2017
2

Nye Historier 

- The Codex Game

- Star Wars: The Rise Of Time

- Supernatural: Beyond The Physical World 

Resume:

 

The Codex Game: ​Efterfølger af "The Code Game"

Vi siger år 1968, Benedict, Vincent, Peter og Elliot siger farvel til England og begiver sig af sted mod Frankrigs hovedstad, Paris, hvor en svær opgave ventes. En opgave som er blevet givet til de fire kodebrydere, af den femte, franske republik; præsident, Charles de Gaulle.

 

Star Wars: The Rise Of Time

KORT RESUME (INTET FÆRDIGGJORT): Resterne af The Empires styrker er væk, men intet er overstået. Luke Skywalker er i færd med at træne den næste generation af jedies, indtil katastrofen bryder ud og The New Order træder frem. 

(Man kommer til at se det fra "The Knights Of Ren" side, og hvordan Ben Solo bliver til Kylo Ren. Historien er ikke planlagt færdig og jeg tager gerne imod ønsker fra læsere og fans af "Star Wars" mm. Husk dette kommer sikkert ikke til at følge historien præcist, så alle detaljer er ikke med eks. hvordan "the new order" blev skabt. Jeg ejer ikke figurene, bortset fra hovedpersonen, vi kommer til at følge. ​En af Snokes lærlinger.) Amy Ren. 

 

Supernatural: Beyond The Physical World

KORT RESUME (INTET FÆRDIGGJORT): (HISTORIEN FØLGER IKKE "PRÆCIST" SERIEN.) Dette tager sted efter Lucifer og Mary er kommet ind i den anden dimension. Samt, hvor Sam og Dean tager sig af Lucifers søn, Jack. 

Men hvad nu hvis Lucifer havde endnu et barn, som skabte den anden verden, som Lucifer og Mary nu befinder sig i... Og hvad ville der ske, hvis de mødte vedkommende? 

Jeg ejer ikke nogle af personerne, udover min egen person... Noctis (Nat-bringer, Latin). 

 

​(Updates på historierne; Hver Søndag.) 

 

 

Loading ...