Mumble Discussions: Hvil i fred Jonghyun

 • Alex SHINe

  mumbled "Hvil i fred Jonghyun "

  1 years agoReply
  1 Like

  Fik af hvide af en veninde idag at SHINee Jonghyun begik selvmord mandag 18 ved en 6 tiden koreansk tid og kan slet ikke forstå at han ikke er her mere men håber at han har det godt der hvor han er nu
  Lukas. I. C.
  1 years ago
  Godt nok ved jeg ikke hvem han er, men hvor er det trist at han tog sit eget liv :( Han ser ikke særlig gammel ud, så man kunne have ønsket ham så meget godt i fremtiden. Han må hvile i fred. <3
  Alex SHINe
  1 years ago
  Han blev kun 27 år
  Lukas. I. C.
  1 years ago
  Åh gud D; Stakkels mand, hvad han ikke måtte have kæmpet med for at komme så langt ud :(
  Yoongi
  1 years ago
  De sidste dage har jeg været virkelig knust over det. Jeg var ikke en stor fan, men hørte stadig hans musik ofte. Jeg fulgte med i det hele mandagen, og turde slet ikke tro på, at det var sandt. Jeg håber, at han hviler i fred..Han fortjener det bedste.