Mumble Discussions: Vigtigt, læs dette

 • LarryIsReal

  mumbled "Vigtigt, læs dette"

  5 years agoReply
  1 Like
  Jeg synes I alle fortjener en forklaring på, hvorfor jeg ikke har været på, eller skrevet noget de sidste Gud ved hvor mange måneder. Jeg ved også, at en undskyld har ingen betydning. Grunden er enkel. Jeg har simpelthen ikke haft tid, og jeg havde mistet interessen fuldstændig for Movellas. Det var på det tidspunkt, hvor det nye layout til Movellas lige var kommet til byen. Jeg havde allerede mistet lysten hen ad vejen på det tidspunkt, og da jeg fik øje på det mistede jeg på en måde bare endnu mere lysten, og jeg havde slet ikke lyst til at sætte mig ind i det. Jeg glemte fuldstændig Movellas, og jeg havde ikke skænket det en tanke i flere måneder, både fordi jeg har haft travlt med at skole, læse op, venner, pligter osv. Jeg fandt ikke overskuddet til det. Jeg loggede på i går for første gang i flere måneder, og opdagede at den mumble jeg lavede lige før jeg forsvandt fra Movellas, var blevet slettet. I den mumble stod der nogenlunde det samme som jeg lige har skrevet nu. Jeg undskylder for det.
  Jeg var til koncert med drengene i onsdags (eksamen dagen efter, oh god, men bor i Horsens so it was fine). Jeg havde på en måde også mistet lysten til drengene, og jeg ville egentlig være ligeglad med hvis jeg kom afsted til koncerten eller ej. Men jeg havde betalt for billetten, så ikke at tage afsted ville være dumt. Jeg har aldrig nogensinde oplevet noget så fantastisk. Det kan godt være at Zayn ikke var der, men hold kæft hvor var de dejlige, og alle de følelser jeg før havde for dem kom, overraskende, tilbage. Jeg tror også at grunden til det, var at vagten lukkede mig ind i en af de forreste sektioner, hvor jeg rigtig skulle have været i de bagerste. (Jeg stod rigtig tæt på!) Jeg ved ikke om det bare vil være en epoke lige nu, eller om det vil vare lidt længere, men jeg ved i hvert fald at min lyst til at skrive er fornyet.
  Så her har i mig igen! Tilbage med stil, haha. Jeg ved det må have været mærkeligt ikke at kunne komme i kontakt med mig, så derfor giver jeg jer min snapchat ud: Applelaugh
  Jeg håber i vil tage godt imod mig igen, for i gør mig sgu glade ((:
  - Love A
  replique
  5 years ago
  1 Like
  Nu Har jeg ikke nået at opleve dig her på movellas i min tid, men jeg er nu alligevel glad for at du er tilbage og håber at du vil bidrage til siden med en masse dejligt Larry <3
  cibena
  5 years ago
  1 Like
  Velkommen tilbage <3
  LarryIsReal
  5 years ago
  Hvor er I søde, tak skal I have <3 @[replique] @[Cibena]
  cibena
  5 years ago
  1 Like
  I ligemåde <3